Yeni yildizlarimiz Ali Güzeldal ve Ergin Keles'e basarilar, bana göre bu macin yildiziydilar..Helal olsun cocuklar size[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor - Malatyaspor
Daraltma
X
-
Yeni yildizlarimiz Ali Güzeldal ve Ergin Keles'e basarilar, bana göre bu macin yildiziydilar..Helal olsun cocuklar size[img]smileys/smiley32.gif[/img]BIZ KARADENIZ FIRTINASIYIZ!!!
www.unyespor.net
-
Ali dojkaj ve stephanow çok iyi transferler ama bence takiminda cello hüseyin tayfun ve hasan aksiyor yapilabilecek en iyi alternatif bence fatih akyeli saga çekip ferhat stphanowu göbek te ufukhani solda oynatmak diye düsünüyorum hüseyinin alternatifi yok gibi takimda ama çok asiri agrasif ve futbolu etkisiz kaliyor defansa güven vermiyor tayfun hazir degil iyi bir yedek simdilik hasan ise gökdeniz gelene kadar ademle idare eder tolgaya güveniyorum olgunlastikça çok daha iyi bir kaleci olacak ama o sola aldigimiz oyuncu takima adapte olduktan sonra çok iyi bir transfer oldugunu görecegiz iki aydir mkaç yapmiyor ama ikili mücadelelerde çok güçlü teknik ve golü düsünüyor çok faydali olacak seneye lee ye gönderip iyi bir brezilyali golcü aldikmi bence hersey düzelir alternatifli bol bir kadro ile bu takimi desteklemeliyizUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi
İlk olarak coach tarafından gönderildiİlk olarak coach tarafından gönderildiArkadaslar Ali'nin attigi golu mpeg formatinda bi yayinlarmisiniz Avi biçiminde açmiyor benim bilgisayarim bi yardimci olursaniz çok sevinirim.
bununla istedigin formatta açar.
benim bilgisayarim sirket bilgisayari oldugu için hiç bir sey yüklenmiyor,eger siz mpeg formatina çevirip bana yollarsaniz çok sevinirim,simdiden tesekkürler.Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya
Yorum
Yorum