Allahim sana sükürler olsun!..[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor - Malatyaspor
Daraltma
X
-
Ergin ve Ali çok güzel paslastilar valla ve Ali de 2 kisiyi ekarte ederek golü atti 1 golle de olsa kazandik neyse[img]smileys/smiley32.gif[/img] Insallah bundan sonra daha iyi olacagiz..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Analyzer
İlk olarak sanatik tarafından gönderildi
[img]smileys/smiley11.gif[/img]> bu smileyleri ufak kizim yapdi - macla alakasi yok :--)
[img]smileys/smiley17.gif[/img]Allahanali babali büyütsünabi
Yorum
-
her sey guzel galibiyet de guzel de o hakem neydi oyle ya, fatihe geregi yokken kart cikardi, evreni syzmeke yaptiginin yuzunden bence direk kirmizidan atmaliydi.ama neyse bunlari gecelim, galip geldik ya biz ona bakalim.bekle kayseri, geliyozHEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!
Yorum
-
Szymek 3,4 pozisyon kaçirdi Yattara gününde olsaydi farkli bir skor alirdik neyse bu bile yüzümüzü güldürmeye yeter.Yeni transfer djokaj bana çok iyi gözüktü yerinde bir transfer gibi görünüyor ayagina hakim tipinden belli etmisti adam zaten[img]smileys/smiley4.gif[/img]İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.
Yorum
-
2 haftadir maçlarin son 15-20 dk sini seyrediyorum maçlarida o dakikalarda attigimiz gollerle kazaniyoruz hayirdir insaallah
yazilanlardan anladigim kadariyla iyi bir oyun ortaya koyduk yeni transferde iyiymisgolün ali-ergin ortakliyla gelmesiyse ayri güzel demekki neymis gençleri pismeleri için baska takimlara göndermeye gerek yokmus kendi firininda pisirmek daha iyi oluyormus
Yorum
-
yeni djakov bence iyi mac çikardi bir hareketi vardi valahi bir an yattara ile karistirdim...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver
Yorum
-
yattara kenardan aldigi toplarla içeri girmeyi tercih etmedi yorulmak istemedi yani... daha çok orta yapmayi denedi bunda hastaliginin da etkisi var sanirim.. simek kaç maçtan beri ilk defa bu kadar kendini gösterdi. f.tekkenin acimamasi lazim artik!...
yeni sirp güzeldi iyi mücadele etti.. rövasata denemesi ise kendine güvendigini gösteriyor bence...
tolgaya pek gol gelmedi ama bir kafa vurusunu ve son dakikalardaki sutu iyi kurtardi.
zemin çok kötüydü ancak stat tiklim tiklimdi!...
milan da iyi oynadi...
ali gol erginde asist yaptgi için göze battilar.. iyi de oldu...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
arkadaslar ilk yari okadar iyi deildik ikinci yari çok istekli arzulu baskili futbolu ortaya koyduk !!! ve gölü bulduk
djakov istekli ve arzulu oynadi hele bir hareket yapti emrahla mertin arasindan of yattra sandim !! tolga iiidi!! ali ergin çok güzel ikili oyunla gölü buldular...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver
Yorum
Yorum