yeni bir galibiyet bekliyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor - Malatyaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak suleyman tarafından gönderildiBu ne hiz ya[img]smileys/smiley36.gif[/img]Klasik bi cümle kuralim:Puan kaybetmeye tahammülümüz yok [img]smileys/smiley36.gif[/img]Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak suleyman tarafından gönderildiBu ne hiz ya[img]smileys/smiley36.gif[/img]Klasik bi cümle kuralim:Puan kaybetmeye tahammülümüz yok [img]smileys/smiley36.gif[/img]
baslik açtik, galibiyet aldik, ugurumuz kaybolmasin[img]smileys/smiley4.gif[/img]Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
Içerde kaybetmeyiz sanirim puan...Malatya iyi takim dikkat etmek lazim...Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.
Yorum
-
toshiba
Bu maci da kazansakta, Ziya Dogan'i kovsalar veya kendisi biraksa ve seneye yine bize gelse[img]smileys/smiley36.gif[/img]Simdiden futbolcu araradi bize ve hemde gelecek sezon basinda yorgun olmazdi... (Mademki Vahid amcayi tutmaya yonelik bir calisma yok, ZD gelsin tekrar derim ben)
Yorum
-
Bu havayla giderse takim daha iyi isler çikarir ama bu maçin A.Gücü gibi kolay geçecegini zannetmem.Malatya Ziya Doganla çikis içinde,bir an önce alt siralardan kurtulmak istiyor.Bizde bu hafta aldigimiz galibiyetle daha yükseklere çikmayi istiyoruz.
Biz istegimiz gerçeklesir maçi zorda olsa Yattara-Szymek-Fatih faktörü ile aliriz.elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..
Yorum
-
İlk olarak mini FaNaTiK tarafından gönderildi
Bu havayla giderse takim daha iyi isler çikarir ama bu maçin A.Gücü gibi kolay geçecegini zannetmem.Malatya Ziya Doganla çikis içinde,bir an önce alt siralardan kurtulmak istiyor.Bizde bu hafta aldigimiz galibiyetle daha yükseklere çikmayi istiyoruz.
Biz istegimiz gerçeklesir maçi zorda olsa Yattara-Szymek-Fatih faktörü ile aliriz.
kolay mi? ömrümden ömür gitti be[img]smileys/smiley11.gif[/img]öldüm öldüm dirildim ne kolayi?Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
Yorum