Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben galibiyet kokusu alıyorum sizi bilmem...

Tolga
    Celutska Giray Glowacki Cech
    Serkan Zokora Colman
    Alanzinho
    Burak Henrique

Bu kadroyla çıkarız büyük ihtimalle. İlerki tur için sarı kart görmemek çok önemli.
    - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• maçagidemiyorum ama atkı siparişimi verdim en azından hatıra olur inşallah kazanırız ve kazanacağımıza inanıyorum...
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Acaba diyorum kadroya yapılacak ufak bir AYKUT revizyonu bize galibiyeti getirebilirmi??
        Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• İlk olarak lazkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Acaba diyorum kadroya yapılacak ufak bir AYKUT revizyonu bize galibiyeti getirebilirmi??
          aykutun maç eksiği var bu maç onluk maç değil bence...
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ayazoglu yenersek bunada sansmi diyeceksin?

peki Inter maclari icin fenerliler sans dedi muhtelemen bu mac yenersek de sans diyecekler ayni senin gibi

bari fenerlilerle agiz birligi yapmayin...
            İnter maçı şanstı , gerek zamanlama gerek oyun..

Lille maçı kazanırlır ilk 18 takım arasına girilirse bu BÜYÜK bir başarıdır. Bu tarz başarılar tesadüf değildir. Çalışmanın karşılığıdır.

Apoel'in başarısı solda sıfır kalır. Porto, Zenit ve Shaktar mı? İnter, Lille , CSKA mı?

Üstelik tüm olumsuzluklara rağmen ! Şikesinden şampiyonlar liginde 3 gol ile 6 puanına kadar...
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lille 540 km.

"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
              Lille baya kalabalık olacağa beziyor. Tüm taraftarlara kazasız yolculuklar. Mutlu dönerler İnşallah.
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bugünü tarih yazacak !!!

Yorum

• Unutmayin Fransaya Grup ikincisi olarak gidiyoruz.

Bu futbolculara yeterince motive olmasi gerek.

Kadro öyle olsun böyle olsun. Motive olmak olabilmek önemli.

Sadece Trabzonspor degil tüm Futbolcular Gruplari gecdikden sonra deger kazanacaklar en önemliside mutlu olacaklar.
                  "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Allah yolumuzu açık etsin.
                    Bu gün Türk Futbol tarihinde yeni ve temiz bir sayfa olacak inşallah.

Lütfen kutlamalarda silah kullanmayalım.
                    "Trabzonspor bir çember gibi,
                    her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                    - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Kilit maçımızda lilli kilitlersek,bilimum muhaliflere kilitlemiş olacağız
                      Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                      UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• ya arkadaş radyo da hangi kanalı açsam gs fb maçı var.. yok skor tahmini yok ilk golü kim atar yok dünya derbisi..cl maçı var umurlarında değil

Yorum

• Belki de yakın tarihimizdeki en önemli maç.. Uzun bir aradan sonra Avrupa'da anlamlı bir şeyler yapma şansımız var.. Gruptan çıkıp neler olucağını görmek istiyorum.. Bu maçın hayalini kuruyorum.. Fransa da oynadığımız Lyon maçı aklıma geliyor tüylerim ürpeyor.. Kazanalım.. İşimiz zor biliyorum ama şimdiye kadar yaptıklarımızın hangisi kolaydı ki.. Allah yardımcımız olsun..
                          20+10+20+11 = 61
                          2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• maça ve sonrasına hazırım Allah'ım sen utandırma!

Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Bizim ve İtalya'daki maçın 3er ihtimali olduğu varsayılırsa toplam 9 ihtimal var.

Kazanırsak sorun yok, diğer maçın 3 sonucu da bize yarar, tur atlarız. (3 ihtimal)

Berabere kalırsak İnter yenilmezse yine tur atlarız. (2 ihtimal)

Beraber kalırsak, CSKA yenerse Avrupa ligindeyiz. (1 ihtimal)

Yenilirsek, İnter yenerse Avrupa ligindeyiz. (1 ihitmal)

Yenilirsek, İnter de puan kaybederse eleniriz. (2 ihtimal)

Dolayısıyla 9 seçeneğin 5'inde tur atlıyor, 2'sinde Avrupa ligine devam ediyor, 2'sinde ise eleniyoruz.

Matematiksel olarak bakarsak tur şansımız % 55, Avrupa ligi şansımız % 22, elenme şansımız ise %22.

Dolayısıyla mucizeye falan gerek yok. Yenilmeyelim, İnter de üzerine düşeni yaparsa Avrupadayız demektir bu.

Başarılar...

Yorum

• beraberlik olur bence....bu arada ikinci tura çıkarsak orada elenirsek ne oluyor....
                                poetricus

Yorum

Yükleniyor...
                                X