Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 6.Hafta | Lille 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Güneşi insan, eğitimci ve kendi hatalarını görüp itiraf eden bir kişilik olarak çok severim. Ama bizlerin görmediğimiz ve görmek istemediğimiz bir gerçek var. Bir kaç gündür bakıyorum turu geçememizin suçunu İntere yüklüyoruz. Yahu sen kendi göbeğini kesemezsen başkası senin yerine niye kessin. Şimdi Trabzonun önünde en önemli maçı var UEFA Şampiyonlar Ligi filan hepsi hikaye oralara tekrar gitmek istiyorsan bu hafta sonu Galatasaray maçını mutlak kazanmak zorunda. Yani başkanın dediği gibi Şampiyonlar ligi çok önemli deyip sadece ona odaklanırsan sonra bir kaç sene beklersin gidebilmek için.

Düşünün Galatasarayın STOPERİ 19-20 yaşında bir çocuk. Hata yapmasına rağmen oynatıyorlar. Bizde gençlere güven bile yok. Hee diyeceksiniz genç mi var alt yapıda olduğu zaman alıp işlendimi. Şenol hoca'nın en büyük arzusunun şöyle olduğunu düşünüyorum "Adım yaptığı güzel şeylerle anılsını". Ama ben başarıyla anılmasını istiyorum.

Bunun için yapması gereken bazı şeylerden kaçıyor. Alt yapıya önem vermiyor, genç birini oynatmaya cesaret edemiyor. Genç yeteneğinin üstünde baskı kurup onun her türlü yaşantısına DOĞRU YÖNÜ veremiyor. Bunları yapmadıktan sonra yaptığınız her şey geçici başarılardan ibaret olur. Ben artık yaşları 17-23 yaş arasında hep saldıran ısıran futbolun tüm inceliklerini gösterecek bir takım istiyorum. Sağdan soldan toplama oyuncuların rehabilitasyon merkezi olan bir takım olmak istemiyorum.

Şenol Güneşte eğer bu takımın hocasıysa sözleşme imzalarken ki demecini unutmasın ona göre bizi ileriyi taşıyacak her türlü hamleyi yapsın. Artık Şenol Hoca üzerindeki inancım Ne onunla ne onsuz! Ama kendisi de bir şeyleri artı yönde değiştirmeli.

NOT: Tolunay gibi bir hocayı milli takımın alt yapısına getirileceğine TRABZONSPORUN alt yapısına tek yetkiyle getirilseydi Şenol Hocanın hem işi hafiflerdi hemde arka arkaya üç hocanın kimler olacağı garanti altına alınmış olurdu. Ama bunlar sadece bir sezonda tek bir menejerden 8 futbolcu alan başkanla zor. Böyle bir başkanla başarı yolunda Allah yardımcın olsun Şenol Hoca
    En son Guroni tarafından düzenlendi; 09.12.2011, 10:02.

Yorum

• Tolga her hareketiyle saha içinde ve saha dışında kesinlikle taktiri hak ediyor
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Turu geçememizin nedeni % 70 kısıtlı kadromuz , % 30 ise şansızlık kadro seçimi gibi diğer etkenlerdir......
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şenol Güneşi insan, eğitimci ve kendi hatalarını görüp itiraf eden bir kişilik olarak çok severim. Ama bizlerin görmediğimiz ve görmek istemediğimiz bir gerçek var. Bir kaç gündür bakıyorum turu geçememizin suçunu İntere yüklüyoruz. Yahu sen kendi göbeğini kesemezsen başkası senin yerine niye kessin. Şimdi Trabzonun önünde en önemli maçı var UEFA Şampiyonlar Ligi filan hepsi hikaye oralara tekrar gitmek istiyorsan bu hafta sonu Galatasaray maçını mutlak kazanmak zorunda. Yani başkanın dediği gibi Şampiyonlar ligi çok önemli deyip sadece ona odaklanırsan sonra bir kaç sene beklersin gidebilmek için.

Düşünün Galatasarayın STOPERİ 19-20 yaşında bir çocuk. Hata yapmasına rağmen oynatıyorlar. Bizde gençlere güven bile yok. Hee diyeceksiniz genç mi var alt yapıda olduğu zaman alıp işlendimi. Şenol hoca'nın en büyük arzusunun şöyle olduğunu düşünüyorum "Adım yaptığı güzel şeylerle anılsını". Ama ben başarıyla anılmasını istiyorum.

Bunun için yapması gereken bazı şeylerden kaçıyor. Alt yapıya önem vermiyor, genç birini oynatmaya cesaret edemiyor. Genç yeteneğinin üstünde baskı kurup onun her türlü yaşantısına DOĞRU YÖNÜ veremiyor. Bunları yapmadıktan sonra yaptığınız her şey geçici başarılardan ibaret olur. Ben artık yaşları 17-23 yaş arasında hep saldıran ısıran futbolun tüm inceliklerini gösterecek bir takım istiyorum. Sağdan soldan toplama oyuncuların rehabilitasyon merkezi olan bir takım olmak istemiyorum.

Şenol Güneşte eğer bu takımın hocasıysa sözleşme imzalarken ki demecini unutmasın ona göre bizi ileriyi taşıyacak her türlü hamleyi yapsın. Artık Şenol Hoca üzerindeki inancım Ne onunla ne onsuz! Ama kendisi de bir şeyleri artı yönde değiştirmeli.

NOT: Tolunay gibi bir hocayı milli takımın alt yapısına getirileceğine TRABZONSPORUN alt yapısına tek yetkiyle getirilseydi Şenol Hocanın hem işi hafiflerdi hemde arka arkaya üç hocanın kimler olacağı garanti altına alınmış olurdu. Ama bunlar sadece bir sezonda tek bir menejerden 8 futbolcu alan başkanla zor. Böyle bir başkanla başarı yolunda Allah yardımcın olsun Şenol Hoca
          Senol Gunesi o kadar benimsedikki artik hayatta herseyin ondan kaynaklandigini zannetme noktasina geldik.Altyapidan futbolcu oynamamasini Senol Gunes tercihi olarak dusunmenize katilmak mumkun degil.

Altyapi artik bizde ''yillara sari'' bir sorun,kim altyapida ne yapdiki?

Not:Mesela Lille macinda Mustafa Yumlu oynasaydi kim razi olurdu,ama ''sabirla koruk helva olurmus'' gun gelir ayni Tolga gibi Mustafa da onemli bir adam durumuna yukselir,ama kesinlikle bugunun konusu degil

Yorum

• İlk olarak Mert Pasa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Senol Gunesi o kadar benimsedikki artik hayatta herseyin ondan kaynaklandigini zannetme noktasina geldik.Altyapidan futbolcu oynamamasini Senol Gunes tercihi olarak dusunmenize katilmak mumkun degil.

Altyapi artik bizde ''yillara sari'' bir sorun,kim altyapida ne yapdiki?

Not:Mesela Lille macinda Mustafa Yumlu oynasaydi kim razi olurdu,ama ''sabirla koruk helva olurmus'' gun gelir ayni Tolga gibi Mustafa da onemli bir adam durumuna yukselir,ama kesinlikle bugunun konusu degil

Ben sadece bugünleri bahsederek konuşmuyorum siz Şenol Hoca'nın bulunduğu tüm sürelerde alt yapıdan bir gün birini çıkarıp sezon sonuna kadar bu oynayacak dediğini gördünüz mü. Ben Ağır ve çok hata yapan Glowacki yerine her zaman alt yapıdan herhangi birini tercih ediyorum. çünkü Glowackide çok hata yapıyor alttan gelecek çocukta onun kadar oynayacak sorun ilersinde altan gelen kendini geliştirebilir.

Bugünün konusu olmayan yarınınki asla olmayacak

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Turu geçememizin nedeni % 70 kısıtlı kadromuz , % 30 ise şansızlık kadro seçimi gibi diğer etkenlerdir......

Kadro bence geniş 2-3 tane kenar oyuncuları forvet bolluğundan ne yapacağımızı bilemiyoruz adamı sol kenarda kullanıyoruz. Fazladan ortasaha oyuncuları var tek sıkıntı defans. Ama bizde tek eksik olaya öbür tarafına geçeyim ordan bakınca ne olacak yenilsekte birde orasını göreyim diyecek cesareti olan bir hocamız yok.

Daha önce dediğim gibi Ne Şenol Hocayla oluyor ne de onsuz oluyor. Ama artık ne yaparsa yapsın ona güvenecek bir taraftar kitlesi var arkasında ama gene fazla çok fazla cesareti yok. Çok delice bir şey yaparsın ucunda iki sonuç olur ya yenilirsin ya yenersin. Ama biz bunu bile denemiyoruz artık.

Birde elinizdeki kadroyu hepsini kullanmadan nasıl bileceksiniz yeterli mi değil mi diye.

Yorum

• Size soyle katiliyorum Mustafa Yumlu bu sezon 35 mac oynasa su an ki bekleyen haline gore %50 daha hizli gelisir,mesela Fatih Tekke Trabzonsporda tu kaka pozisyondayken Altay ve Gaziantepdeki tecrubelerinin donusunde anca kendine gelmisdi.

Ama bizim su anki durumumuzda her sey kirilgan ve pamuk ipligine bagli.Bu durumda bizim Aykut oynasin Eren Albayrak solda sans neden bulmuyor diye dusunmemiz tam yerine oturmuyor.Sampiyonlar liginde belki de o Inter macindaki Celustkanin golu olmasa cok daha elestiriliyor durumda olacakdik,bu her takim icin zor ama bizim icin daha agir neticelenebilecek durumlar.Gecen sene adim adim ciktigimiz yolda ne zaman hangi ortamda boyle seylerin firsati oldu?Sadece lig adina kupaya alternatif(gencler bile degil yedekler) kadroyla ciktik onun bile tenkitleri elestirileri ne kadar uzadi.

Ayrica Senol Gunes illa altyapidan olmasa da futbolcularin kendilerini gelistirmelerinde ve seviye atlamalarinda da her zaman onemli bir teknik adam ondan once

ne Burak Burakdi,ne Tolga Tolgaydi, Halil bitmeye yelken acmisdi.Alanzinho (hala yarim porsiyon olsa da) Broos doneminde 18i unutmusdu

Gecmisde Osman,Cengiz gibi siradan adamlari da Milli seviyeye o getirmedimi,Tolunay hatta Lemi kimin elinde Turkiyenin futbolcusu oldu

Yorum

Size soyle katiliyorum Mustafa Yumlu bu sezon 35 mac oynasa su an ki bekleyen haline gore %50 daha hizli gelisir,mesela Fatih Tekke Trabzonsporda tu kaka pozisyondayken Altay ve Gaziantepdeki tecrubelerinin donusunde anca kendine gelmisdi.

Ama bizim su anki durumumuzda her sey kirilgan ve pamuk ipligine bagli.Bu durumda bizim Aykut oynasin Eren Albayrak solda sans neden bulmuyor diye dusunmemiz tam yerine oturmuyor.Sampiyonlar liginde belki de o Inter macindaki Celustkanin golu olmasa cok daha elestiriliyor durumda olacakdik,bu her takim icin zor ama bizim icin daha agir neticelenebilecek durumlar.Gecen sene adim adim ciktigimiz yolda ne zaman hangi ortamda boyle seylerin firsati oldu?Sadece lig adina kupaya alternatif(gencler bile degil yedekler) kadroyla ciktik onun bile tenkitleri elestirileri ne kadar uzadi.

Ayrica Senol Gunes illa altyapidan olmasa da futbolcularin kendilerini gelistirmelerinde ve seviye atlamalarinda da her zaman onemli bir teknik adam ondan once

ne Burak Burakdi,ne Tolga Tolgaydi, Halil bitmeye yelken acmisdi.Alanzinho (hala yarim porsiyon olsa da) Broos doneminde 18i unutmusdu

Gecmisde Osman,Cengiz gibi siradan adamlari da Milli seviyeye o getirmedimi,Tolunay hatta Lemi kimin elinde Turkiyenin futbolcusu oldu
                  Diyelim ki size katılıyorum ve fırsat olmuyor. Bu sefer tekrar başa dönüyorum ve şunu söylüyorum rahat geçen maçlarda veya rahat geçeceği düşünülen maçlarda son 15 dakka ilk 18 alınan oyuncuda konulmaz mı takıma yok bizde buda yok

Yorum

• Beğenmediğimiz Stoperlerimiz Sow' a top göstermedi.Sadece Hazard ı tutarken Zokora çok zorlandı ki normaldir...
                    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

Kadro bence geniş 2-3 tane kenar oyuncuları forvet bolluğundan ne yapacağımızı bilemiyoruz adamı sol kenarda kullanıyoruz. Fazladan ortasaha oyuncuları var tek sıkıntı defans. Ama bizde tek eksik olaya öbür tarafına geçeyim ordan bakınca ne olacak yenilsekte birde orasını göreyim diyecek cesareti olan bir hocamız yok.

Daha önce dediğim gibi Ne Şenol Hocayla oluyor ne de onsuz oluyor. Ama artık ne yaparsa yapsın ona güvenecek bir taraftar kitlesi var arkasında ama gene fazla çok fazla cesareti yok. Çok delice bir şey yaparsın ucunda iki sonuç olur ya yenilirsin ya yenersin. Ama biz bunu bile denemiyoruz artık.

Birde elinizdeki kadroyu hepsini kullanmadan nasıl bileceksiniz yeterli mi değil mi diye.
                      As kadroya....

En az 1 stoper.....

bir tane jaja tipinde orta sahadan direkt rakip kaleye gidebilecek bir oyuncu...

ve bir forvet acele tarafından lazım..... Rakipler işi öğrenmiş.... Burakı kilitlendinmi Trabzonspor gol atamıyor.....

bu sorunada çözüm bulmak lazım...
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Diyelim ki size katılıyorum ve fırsat olmuyor. Bu sefer tekrar başa dönüyorum ve şunu söylüyorum rahat geçen maçlarda veya rahat geçeceği düşünülen maçlarda son 15 dakka ilk 18 alınan oyuncuda konulmaz mı takıma yok bizde buda yok
                        Valla son 15 dakikalara 2 farkla girdigimiz en son mac ne zamandi unuttum

gercekten farkli oyunculari sahada gorunce bende cok mutlu oluyorum,insallah Ereni de Sercani da digerlerini de sahada daha cok goruruz.

1990 ya da 1991 di Samsundan Trabzona kalkip maca gitmisdim,4-0 one gectigimizde Urbain Braems muhtesem oynayan Iskenderin yerine genc Abdullahi alkislar arasinda 70.dk oyuna almisdi,gercekten cok guzeldi herkes ondan ve ne buyuk futbolcu olacagindan bahsediyordu

Yorum

Valla son 15 dakikalara 2 farkla girdigimiz en son mac ne zamandi unuttum

gercekten farkli oyunculari sahada gorunce bende cok mutlu oluyorum,insallah Ereni de Sercani da digerlerini de sahada daha cok goruruz.

1990 ya da 1991 di Samsundan Trabzona kalkip maca gitmisdim,4-0 one gectigimizde Urbain Braems muhtesem oynayan Iskenderin yerine genc Abdullahi alkislar arasinda 70.dk oyuna almisdi,gercekten cok guzeldi herkes ondan ve ne buyuk futbolcu olacagindan bahsediyordu
                          Şimdi skorlara bakmadan bir yorum yapalım. Trabzonun 18 kişilik maç kadrosunda genç oyuncu hiç olmadı. (olmadı diyorum çünkü artık 18 yaşına gelmiş oyuncu genç statüsünden çıkıyor çünkü 16 yaşında dünya kupası maçı oynamış gençler var.) Bazı maçlar vardır ki fark atacağınız bellidir bazılarında da birden fark gelmiş olur ama biz böyle durumla bile hazır kenarda tuttuğumuz bir oyuncu yok.

Kritik süreçlerde bu olmaz demiştiniz veya yazdıklarınızdan ben öyle anladım bence bu işler kritik zamanlarda bile olur.

Şu an alt yapıdaki en yetenekli olduğuna inanılan oyuncu bu sene devamlı a takımla antremanı çıkartılır her maçın 18 alınır bir maç olur 4-0 gelir siz o oyuncunuzu artık 60-70 oyuna alarak onun o alışma süresini bir yıla yayılmış olur.

Özellikle oyuncu 16 yaşında olursa arkasında gelen jenerasyonlada yaş farkı olmaz. Dikkat edin yetenekli olmasa bile tüm avrupada bu şekilde örnekler görebilirsiniz. Bu yapmak bile bizde sorun oluyor.
                          En son Guroni tarafından düzenlendi; 09.12.2011, 12:58.

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Beğenmediğimiz Stoperlerimiz Sow' a top göstermedi.Sadece Hazard ı tutarken Zokora çok zorlandı ki normaldir...
                            Beğenmediğim stoperler gömülü oynadığımız için açık vermedi kısa ve dar alanda vur gitsine döndüler. Peki biz hücum oynasaydık ne olacaktı. Ben cevaplıyayım Rusyadaki CSKA Moskova maçının bir benzeri. Beğenmez derken açalım bence Glowacki hiçbir zaman bu takımın stoperi olamaz. Başkanın dediği gibi Şampiyonlar ligi eğer Türkiye liginden önemliyse o zaman Girayda sadece iyi bir yedek olur.

Yorum

• macin 90 dk sini nerden indirebilirim aceba?

Yorum

• Az önce şampiyonlar ligi elemelerinin son haftadaki hikayeleri vardı..".Trabzonspor 1 puana gelmişti..Lille savunmayı geçemedi..Uefa ligi Trabzonsporu ilgiyle bekliyor "benzeri şeyler söylediler...Balık,Trabzon,İnter,lille,cska karışımı bir sunuş...Zevk aldım...
                                Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                                UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

Yükleniyor...
                                X