Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Senin yerinde kim olmak istemez ki..

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ula Erhan Helal olsun saga. Gerçi onlara gol atmasan da seni herkes seviyor burada ya. Golü atinca daha bi sevindim. Ah o fenere bir gol atabilecek sansim olsaydi nasil bir sevinç yasardim düsünemiyorum.

Allah yar ve yardimcin olsun Erhan. Insallah ileride seni A Takim formasiyla görürüz ve ayni sevince A Takimimiz ile de yasayip bu sevincini de sampiyonluk ile taçlandirirsin..

Yorum

Erhan kardesim tebrik ederim seni o sevinç nasilda yakismis sana o an yasadigin gururu tahmin edebiliyorum insallah geldigin yerleri unutmadan a milli takima çikar o kutsal formayi layikiyla tasirsin gönlümüz sizinle .
      DOZER CEMİL

Yorum

helal olsun erhan..febe ye her maçta çakman ümidiyle basarilar...

Yorum

Bende Erhan Kardesimizi kutlar,
          basarilarinin devamini dilerim. Ayaklarina saglik Erhan.
          hobisi amatör fotoğrafçılık >>
          .

Yorum

Allah gol atan zerreciklerine zeval vermesin[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Bir gün mutlaka,A takimda da yerimizden ziplatacaksin bizi...INsallahhhh......[img]smileys/smiley2.gif[/img]
            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

Helal olsun Erhan... [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Insallah basarin devam eder ve A takima en kisa sürede yükselirsin vede Trabzonspor tarihine altin harflerle geçersin..

Yorum

İlk olarak isko tarafından gönderildi

Helal olsun Erhan... [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Insallah basarin devam eder ve A takima en kisa sürede yükselirsin vede Trabzonspor tarihine altin harflerle geçersin..

@zafercalikoglu
                @trabzonspor

Yorum

Birgün Erhan abi Süperligin altini üstüne getirince bende gastelere diyecem ben onu uzaktanda olsa taniyorum[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

İlk olarak Mehmet tarafından gönderildi
                    Bende Erhan Kardesimizi kutlar,
                    basarilarinin devamini dilerim. Ayaklarina saglik Erhan.
                    mehmet abi seninde herkesle foto var[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

ula simdiden simarttik ha erhan'i..

sonra altyapidan topçu gelmiyo dioruz [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

ben o formayi terletmek için neler vermezdim ah aaahhhhhhh
                        inadına TRABZON
                        ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

trabzonspora böyle futbolcular lazim iste taraftarin derdinden anlayan taraftarla iç içe olan bende tebrik ediyor ve basarilarinin devamini diliyorum[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                          GILIMALI

Yorum

beline kuvvet kocum vur conconlara
                            ÖLÜRÜM SANA BORDOMAVİ

Yorum

hellal kardesim..ayagina saglik...gollerinin devamini bekliyoruz...

ayni zamanda arkadaslarini da bu siteye yönlendirirsen seviniriz...
                              avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

basarilarin devamini bekliyoz inssalh a takima kadar yükselirsin [img]smileys/smiley32.gif[/img]gollerin devamida gelsin he 1 taneyle kalmasin[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                                "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

Çalışıyor...
                                X