Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Senin yerinde kim olmak istemez ki..

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

[img]smileys/smiley32.gif[/img]Çok sansli çook...
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

yerinde olmayi çokk isterdim..dünyalara degisilmez...
      AkkSeLI_61

Yorum

Vallaha Erhan'i özelden de tebrik ettim ins. A takimda görmek dilegiyle.

Gerçi baslik biraz geç oldu ama.
        keyif adamı ..

Yorum

[img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

Ayagina sagLik Erhan.BasariLarinin devamini bekLeriz...
            www.twitter.com/SDanismaz
            Gugudali..
            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Ayagina Bilegine saglik. Ayni sevici kendine ve bize çokca yasatirsin insallah.[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
              İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

helal kardesime .. ayagina saglik kardesim... insallah basarilarin devam eder bu gollerin arti arkasi kesilmez..
                Trabzonspor

Yorum

Ayagina saglik...BMN uyesi olmasida ayrica guzel bir duygu olsa gerek onun icin bu baslik...Basarilarinin devamini diliyorum kardesim...
                  Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                  Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

Herkese Tesekkürler.

@Emorfo

O sari Çocuk Ismi Zafer Aslen Çaykara'li Ama '' Oflu '' Diye Taninir Çagirilir.

Dedigin Gibi'de Kazma Degil A Takima Göz Kirpiyor..[img]smileys/smiley17.gif[/img]
                    Sadece \'\' 5 \'\'

Yorum

abi yerinde olmak için herseyimi veridim[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

tebrikler erhan insaallah A takima biran önce çikarsiniz, basarilarinizla Vahid hocanin sizleri farkedecegine inaniyorum.
                        0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

İlk olarak Erhan|TS tarafından gönderildi
                          Herkese Tesekkürler.

@Emorfo

O sari Çocuk Ismi Zafer Aslen Çaykara'li Ama '' Oflu '' Diye Taninir Çagirilir.

Dedigin Gibi'de Kazma Degil A Takima Göz Kirpiyor..[img]smileys/smiley17.gif[/img]

Evet adi Zafer Cansiz karistiriyor olabilirim, abisi de olabilir. Dernekpazar'li kendisi, pek izleme sansim olmadi kendisini öyle diyorsan öyledir elbette. basarilarinizin devamini dilerim.. Sizlerle gurur duyuyoruz...
                          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Evet Dedigin Gibi Emorfo.
                            Sadece \'\' 5 \'\'

Yorum

Erhan ne diyorsun abilerinidemi dukkana getirsek sigara dumanli kokusu yaramis A takima cikamam derken fenere gol bile atmissin helal olsun
                              Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsin?
                              Gömelim gel seni târîhe!desem, sigmazsin

Yorum

Kadir Abi Öyle Kimi Agirlasaniz Wallahi Kral Olur..
                                Allah Razi Olsun

Ama Keramaet O Tatlidaydi Sanirim Cünkü Hayatimda Yemezdim Onu Orda Yedim Iste
                                Sadece \'\' 5 \'\'

Yorum

Çalışıyor...
                                X