Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özel Maç: Türkiye 3 - 0 Estonya

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih Tekke ve Gökdeniz'e yapılan çifte standarttan sonra Milli takımın oynadığı hiçbir maçı izlemiyorum.Hep kaybetmesini istiyorum.Bunu gönülden istediğimi yazmalıyım.Hele Emre-Gökhan-Arda gibileri oturup seyretmek bana göre zamanımı boşuna harcamaktır.O takım istanbulun karma takımı bizi ilgilendirmiyor.
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Uzun zamandır milli takımlarda Trabzonspora karşı uygulanan bir çifte standart var

Bunu milli takıma oyuncu gönderemediğimiz 2000 li yıllların başında çok iyi anladım.

Fatih Tekke ve Gökdeniz in tek kabahati Trabzonlu olmaları

Aynı şekilde m.denizlinin harcamaya çalıştığı Hami Mandıralının da

Bir de şu var bizim topcular istanbula şöhret olmaya giden saf kızlara benzıyorlar. Milli takıma çağrıldıklarında biinizki istanbul takımlarından bırıne transfer olacaklar.Nasıl kandırıyorlar bu kamplarda,bilemıyorum.Bu nedenle bır bakıma da ıyıkı almıyorlar bızımkıleri

Yorum

• İlk olarak Mert Özsarı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aynen katılıyorum. Ben tam o kale arkasındaydım genelde hep orası bagırdı. Her tribunu kale arkası tetikledi zaten. En sonlara dogru Gs marsı nevizade gecelerini falan sölediler. Eger stadda dagılım iyi olursa cok iyi bir tribun olur.
        ben guney tarafındaydım orada bagıran fazla grup yoktu.ultraaslanın tam karsısındaydım.bır an dusundum su stadı bızım usaklar doldursa off ne guzel olurdu.ıns hep bir agızdan ınletırız cehenneme cevırırız stadı.sahsen ben bogazlarımı yırtana kadar bagırcam nasip olursa. ınaılmaz bir uhultu vardı stadda.yanı o ugultuda tezahurat bile harıka oluyor.yeterkı 50 bın yapalım o stadı gerısı gelır ıns
        2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• İlk olarak postaarabasi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Giris cikislar nasil.Ozellikle cikista metroda yigilma problemi cok mu kotu yoksa idare edermiydi.Birde genel ortam nasil bizim seyirci yikarmi diyorsun.
          Ben Arena'da geçen sezon 3 maça gittim kuzenlerimle, Cincon'un lig maçlarına. 1 maçta sanırım Karabükspor maçıydı tribünlerin %10'u falan dolu olmasına rağmen o %10 bile statı inletebiliyor, öyle bir akustik var statta. Rakip takım üzerine kabus gibi çökmek için inanılmaz müsait bir stat. Ambians falan herşey harika. Umarım Bibao maçında bu avantajı harika kullanırız. Stadın metro girişi rezalet, etraf dağ bayır ve çok dar bi alandan giriş var, hatta orda da turnike var şaka gibi. O konuda mağdur olacağız ama yapacak bir şey yok.

İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gökhan Töre 10 numara mevkisinde mi oynuyor??
          Gökhan Töre total futbol forvet oyuncusu. Her yerde oynar, direk santrafor hariç.
          Més que un club!
          Nil Satis Nisi Optimum..
          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Dün fazla bağıran yoktu ama yinede iyi ses cıkıyordu.Düşünemiyorum Trabzon taraftarı oraya gidince neler yapacağını

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ayrıca Olcan - Cenk'in peşinden koşacağımıza, Mehmet Ekici - Gökhan Töre'nin peşinden koşmalıyız.

Hele Gökhan Töre'ye hasta oldum...

Gökhan - Olcan da olur
              Mehmet ekici kadar beceriksiz, pas atmayan sahsi oynayan kafasını kullanamayan topcu pek gormedim. kaç maçtır aynı şey. milli takımda da gormek istemiyorum bu kafayla oynarsa
              eksik olsun
              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mehmet ekici kadar beceriksiz, pas atmayan sahsi oynayan kafasını kullanamayan topcu pek gormedim. kaç maçtır aynı şey. milli takımda da gormek istemiyorum bu kafayla oynarsa
                eksik olsun
                Ne içtiyseniz iftardan sonra istiyorum. Mehmet Ekici, Mesut Özil'den sonra yeni bir hazine.
                Més que un club!
                Nil Satis Nisi Optimum..
                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  eksik olsun
                  Mehmet Ekicinin Mesuttan aşağı kalır yanı yok bana göre bu kadar sallamayın adama.

Yorum

• Almanya'da yetisen tüm Futbolcular iyidir.

Ilkay Gündogan, Mehmet Ekici, Nuri Sahin, Mesut Özil, Hamit Altintop, vs...
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Almanya'da yetisen tüm Futbolcular iyidir.

Ilkay Gündogan, Mehmet Ekici, Nuri Sahin, Mesut Özil, Hamit Altintop, vs...
                      Katılıyorum,adamların eğitim mantalitesi çok iyi..

Yorum

• Konu emre olunca milliymiş yok kutsalmış anlamam . Sırf emre yuhlacak mı diye izledim o maçı. Ben milli takım düşmanı mı oldum şimdi .. iyi o zaman milli düşmanım ben
                        ALLAH emre gibi adi karaktersiz çiğeri beş para etmez futbolcu müsfettelerinden TRABZONSPOR'umu korusun ... amin
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Gökhan Töre gelecek senelerde Ronaldo ayarında bir topçu olur. Çok çalışsın iyi yolda.
                          Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• fenevbahcelilerin TÜRKIYE milli takiminda oynamasina karsiyim. gitsinler kendi muz ülkesi icin oynasinlar

Yorum

Çalışıyor...
                            X