Fatih Tekke ve Gökdeniz'e yapılan çifte standarttan sonra Milli takımın oynadığı hiçbir maçı izlemiyorum.Hep kaybetmesini istiyorum.Bunu gönülden istediğimi yazmalıyım.Hele Emre-Gökhan-Arda gibileri oturup seyretmek bana göre zamanımı boşuna harcamaktır.O takım istanbulun karma takımı bizi ilgilendirmiyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özel Maç: Türkiye 3 - 0 Estonya
Daraltma
X
-
Uzun zamandır milli takımlarda Trabzonspora karşı uygulanan bir çifte standart var
Bunu milli takıma oyuncu gönderemediğimiz 2000 li yıllların başında çok iyi anladım.
Fatih Tekke ve Gökdeniz in tek kabahati Trabzonlu olmaları
Aynı şekilde m.denizlinin harcamaya çalıştığı Hami Mandıralının da
Bir de şu var bizim topcular istanbula şöhret olmaya giden saf kızlara benzıyorlar. Milli takıma çağrıldıklarında biinizki istanbul takımlarından bırıne transfer olacaklar.Nasıl kandırıyorlar bu kamplarda,bilemıyorum.Bu nedenle bır bakıma da ıyıkı almıyorlar bızımkıleri
Yorum
-
İlk olarak Mert Özsarı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen katılıyorum. Ben tam o kale arkasındaydım genelde hep orası bagırdı. Her tribunu kale arkası tetikledi zaten. En sonlara dogru Gs marsı nevizade gecelerini falan sölediler. Eger stadda dagılım iyi olursa cok iyi bir tribun olur.2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR
Yorum
-
İlk olarak postaarabasi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiris cikislar nasil.Ozellikle cikista metroda yigilma problemi cok mu kotu yoksa idare edermiydi.Birde genel ortam nasil bizim seyirci yikarmi diyorsun.
İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan Töre 10 numara mevkisinde mi oynuyor??Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
Dün fazla bağıran yoktu ama yinede iyi ses cıkıyordu.Düşünemiyorum Trabzon taraftarı oraya gidince neler yapacağını
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca Olcan - Cenk'in peşinden koşacağımıza, Mehmet Ekici - Gökhan Töre'nin peşinden koşmalıyız.
Hele Gökhan Töre'ye hasta oldum...
Gökhan - Olcan da olur
eksik olsunSabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet ekici kadar beceriksiz, pas atmayan sahsi oynayan kafasını kullanamayan topcu pek gormedim. kaç maçtır aynı şey. milli takımda da gormek istemiyorum bu kafayla oynarsa
eksik olsunMehmet Ekici, Mesut Özil'den sonra yeni bir hazine.
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet ekici kadar beceriksiz, pas atmayan sahsi oynayan kafasını kullanamayan topcu pek gormedim. kaç maçtır aynı şey. milli takımda da gormek istemiyorum bu kafayla oynarsa
eksik olsun
Yorum
-
Almanya'da yetisen tüm Futbolcular iyidir.
Ilkay Gündogan, Mehmet Ekici, Nuri Sahin, Mesut Özil, Hamit Altintop, vs...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlmanya'da yetisen tüm Futbolcular iyidir.
Ilkay Gündogan, Mehmet Ekici, Nuri Sahin, Mesut Özil, Hamit Altintop, vs...
Yorum
-
Konu emre olunca milliymiş yok kutsalmış anlamam . Sırf emre yuhlacak mı diye izledim o maçı. Ben milli takım düşmanı mı oldum şimdi .. iyi o zaman milli düşmanım ben
ALLAH emre gibi adi karaktersiz çiğeri beş para etmez futbolcu müsfettelerinden TRABZONSPOR'umu korusun ... amin"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
Yorum