Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özel Maç: Türkiye 3 - 0 Estonya

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o arda pankartlarini cimbomlular yazmadiysa arab olayim
    Kesinlikle aynı düşüncedeyim
    Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• dun mactaydım arkadaslar.trabzon formamı da gıydım gıttım.10 numara bir stad bılbao macında o stad dolarsa hafıfe alan bılbaoyu tepetaklak yaparız.
      2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• Stada giriş çıkışlar için gidenler hiçte iyi konuşmuyorlar.

Ula o değilde Milli maç başlığına yazı yazmamışız, penaltıyı atacak olan futbolcu ıslıklanmış. Milli Takımı düşürdüğünüz hale bak be.
        Yazık yazık. Şu şerefsiz futbolcuları bir anda Şerefli formadan ayıramadık ya yazıklar olsun gerçekten...
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

• Gitti birde armayı öpmedi mi!
          Cık,cık,cık...

Yorum

• İlk olarak buserkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            dun mactaydım arkadaslar.trabzon formamı da gıydım gıttım.10 numara bir stad bılbao macında o stad dolarsa hafıfe alan bılbaoyu tepetaklak yaparız.
            Akustik müthiş ama Tv den izlediğim kadarıyla zemin pek iyi değil futbolcular belirli bölgelerde kaydı. çim kalktı falan . zemin ürküttü beni. özellikle 2 . yarı bizim sağ açık mevkimiz kazımın bölgesi zemin kötüydü.
            İnşallah sorun yaşamayız.

Yorum

• Akşam bu maça dair aklımda kalan tek şey.

Ertem Şener'in Belezoğlundan bahsettiği her cümlenin,

KAPTAN EMRE diye başlaması.

Yorum

• Ayrıca Olcan - Cenk'in peşinden koşacağımıza, Mehmet Ekici - Gökhan Töre'nin peşinden koşmalıyız.

Hele Gökhan Töre'ye hasta oldum...

Gökhan - Olcan da olur

Yorum

• Dünki maçın iyisi Gökhan Töre diyebiliriz. eleman bir topu bile boşa kullanmadı
                  Zafer mutlak inananlarindir...

Yorum

• Neeee? Akşam maç mı vardı? Oturup Emre'yi mi izlediniz?
                    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Gökhan Töre çok iyiydi çok begendim bende. Burak cok vasat bi performans sergiledi.
                      İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• Gökhan Töre Hamburg un Oyuncusu Alamayiz bence
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gökhan Töre Hamburg un Oyuncusu Alamayiz bence
                          Bencede gerceklesmesi zor. Bide yeni yeni parlıyo cocuk ucuzada vermezler yani. Daha 19 yasında cok genc futbolcu.
                          İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• relax

İlk olarak kaan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Akustik müthiş ama Tv den izlediğim kadarıyla zemin pek iyi değil futbolcular belirli bölgelerde kaydı. çim kalktı falan . zemin ürküttü beni. özellikle 2 . yarı bizim sağ açık mevkimiz kazımın bölgesi zemin kötüydü.
                            İnşallah sorun yaşamayız.
                            sağa zemini kaygandı cunku ıslattılar zemini mactan once.o sekılde basladı mac.bıkac futbolcu ozellıkle gokhan cok kaydı dustu.

stadda ne kadar trabzonsporlu taraftar gorduysem bılbao macına davet ettim.hepside gelecem dıyor bakalım gorecez . çocugun birine dedim geliorsun dımı bılbao macına evet dedı yanında bir arkadası oda trabzon atkısı takmıs ts forması giymiş sende gelıyon dimi dedim nedese begenirsin ben feneliyim demezmi.dedım cıkar o atkı formayı yaws.sortunun altında fener sortu vardı cocuğun korkmus belli ki

gıdıs metro tam bır ıskenceydı cıkısta keza oyle oldu metro ınanılmaz kalabalıktı ben yurumeyı tercıh ettım seyrantepeye toprak biyerden duvarları atlayarak gecmek zorunda kaldım.o konuda buyuk sıkıntı var o kadar yogunlugu metro kaldıramıyor.10 dk yuruyosun o tozlu topraklı taslı yoldan yokus yukarıya daha sonra asfalta cıkmak ıcın bayagı bır yurumen gerekıyor.
                            dun bayagı bır trabzonlu taraftar vardı cok sevındım.nedense az sayıda nerdeyse parmak ucuyla sayılacak kadar fb lı vardı neden acaba :P
                            2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• bende maçtaydım o tezahüratların çoğunu ultraaslanın olduğu kale arkası yaptı ve sadece onlardan mükemmel ses çıktı. bi de biz o stadı doldurup herkes aynı anda tezahürat ederse futbolcular bile maçı bırakıp tribünleri izlemeye başlarlar akustik harika

Yorum

• İlk olarak tslionur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bende maçtaydım o tezahüratların çoğunu ultraaslanın olduğu kale arkası yaptı ve sadece onlardan mükemmel ses çıktı. bi de biz o stadı doldurup herkes aynı anda tezahürat ederse futbolcular bile maçı bırakıp tribünleri izlemeye başlarlar akustik harika
                                Aynen katılıyorum. Ben tam o kale arkasındaydım genelde hep orası bagırdı. Her tribunu kale arkası tetikledi zaten. En sonlara dogru Gs marsı nevizade gecelerini falan sölediler. Eger stadda dagılım iyi olursa cok iyi bir tribun olur.

Yorum

Çalışıyor...
                                X