Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor?um - Ankaraspor(2-3)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak trapezus61 tarafından gönderildi
    Harbiden Wigan denen takim Fatih+Hüseyine 8 milyon pound veriyorsa hiç beklemeden satilmalidir. Belki birçogunuz bu görüse katilmayacak hatta kizacaksiniz ama bu futbolcularin Trabzonspor misyonu bitmistir. Kendilerini Trabzonsporun üzerinde görmeye baslayan bu arkadaslar biraz da baskalarinin bogazina takilsin artik. Bu taraftarla dalga geçmeye hiç kimsenin hakki yok. Insan su yaninda oynayan Polonyali elin gavuruna bakar da biraz utanir...

Satilsin abi 10 sene daha kapanalim içimize,bekleyelim belki yine kafaya oynariz diye.2 senedir bu adamlar bizi tasidilar,sampiyonluk yarisinin içine soktular,unuttugumuz duygulardi bunlar ama bize fazla geldi.

Trabzonspor futbol takimi bir karar versin artik ya sampiyonluk için saglam kadro ya da 5 sene yapilanma.
    Amatör ruh,profosyonel düşünce
    İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

Birseyler yazmaya ellerim gitmiyor, insanin haftasini, hayatini çekilmez yapiyor bu takim, futboldan tad alamiyorum, ne hallerdeyiz Allahimmm
      KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
      Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

maçin son 15 dakkasina bi bakin ve kürsat girdikten sonra defansin nasil karistigina bakin..o zaman anlarsiniz kürsati.bu arada fatihi ve hüseyini satacaksak.8 milyon paund a ingiltereden onlarin yerine adam alinirsa satilsin yoksa ne isimi yarayacak 8 milyon paund???ilk önce gelecek adamlari bi görelim sonra satalim...
        HERYERDE YILDIZ VARDIR AMA AY BIR TANEDIR.....

Yorum

trapezus61 Yazdi:

Harbiden
          Wigan denen takim Fatih+Hüseyine 8 milyon pound veriyorsa hiç
          beklemeden satilmalidir. Belki birçogunuz bu görüse katilmayacak hatta
          kizacaksiniz ama bu futbolcularin Trabzonspor misyonu bitmistir.
          Kendilerini Trabzonsporun üzerinde görmeye baslayan bu arkadaslar biraz
          da baskalarinin bogazina takilsin artik. Bu taraftarla dalga geçmeye
          hiç kimsenin hakki yok. Insan su yaninda oynayan Polonyali elin
          gavuruna bakar da biraz utanir...

Satilsin abi 10 sene daha kapanalim içimize,bekleyelim belki yine
          kafaya oynariz diye.2 senedir bu adamlar bizi tasidilar,sampiyonluk
          yarisinin içine soktular,unuttugumuz duygulardi bunlar ama bize fazla
          geldi.

Trabzonspor futbol takimi bir karar versin artik ya sampiyonluk için saglam kadro ya da 5 sene yapilanma.

arkadas 8 milyon paunda forvet ve ortasahaya adam bulamiyorsan o
          zaman bu isi birakacaksin zaten. 8 milyon pound iyi para. Ne fatih nede
          Huseyin bu parayi ederler bundan sonra. Fatihin yaptigi yeter zaten
          Trabzonspor icin birakalim adam iyi para kazansin. Trabzonda adam gibi
          futbolcular arasin. Diyoruzki gitsinler oynamiyanlar. Ama para
          olmayincada alamayiz baskasini. Gokdenize bu para verilse hemen
          satilmasini isterim.

Bu sene zaten bitmis satip iyi futbolcu aramamiz gerekir. Ha kotu
          oynuyor falan diyen yok zaten Fatih ve Huseyin icin. F. ve H. ve
          gencler vede Szymekten baska oynayan yok takimda birde arada bir
          Yattara. Gerisi ruhsuz. Eller bugun gelmemis anteremana. Bu adama
          verilen paralara yazik. Birakin trabzonsporda iyi bir paraya futbolcu
          satsin.

yani satilabilirse satilsin fatih ve huseyin. Ama yok gitmek
          istemiyoruz derseler o zaman ayri. Oyle diyeceklerini pek sanmiyorum.

Gerci bu Wigan olayi ne kadar dogru bilmiyorum.

"Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

fatihle hüseyin olmasaydi ankara son 2 dk attigi 2 golden hariç ondan önce 5 gol daha atardi suan Trabzonsporda son sirada olurdu .. bu isler öyle tek macla karar verilmez tekke bu sezona iyi baslamadi bu bir kesin bunda en önemli faktörde bence sahada ona yumuk göz pas atan gökdenizin olmamasi farkindaysaniz fatih topu aldiginda gözü sadece gökdenizi görüyordu.. zorda kalmadigi srüecede baskasina pas atmiyordu.. gökdeniz gitti fatih bitti.. fatih kendine oynuyir bununda sebebi diger takim arkadaslarina karsi güveni yok .. takimda yattara ve simekten baska 10 mt ileri pas atmasini beceren yok.. ankara macinda bi serbest vursu oldu topun basinda 6 kisi kavga ediyorlar ben kullanayim diye tayfun bile orada defansini birakmis gol atmanin pesinde niye cunku fner macinda iyi oynadi görültü bir hafta basin röpertaj yapti tayfunla poh pohladi tayfunda artik kendini futbolcu oldum saniyor.. bilmiyor ki takima iki takviye gelsin yedek bile olamicak.. hocasinin iyi niyetini suistimal etmistir ve gözünden düsmüstür bence ...bu kadar tercubesiz bi takimda olmaz .. olsada trabzonsporda olmaz.. olmamasi lazim yeni gelen yönetim cözer bu sorunlari insallah
            Trabzonspor

Yorum

Hayir sampiyonluga oynamiyacaksak satilsin.8 milyon paund iyi para.Ama diyorum karar verelim elimizdeki iyi adamlari satip 5 sene daha yeni bir kadromu olusturalim yoksa Gs ve Bjk'nin borç bataginda oldugu Fb ninde Daum gibi kötü bir hoca ile yaristigi ligde önümüzdeki seneye adam gibi takviyelerle sampiyonluk için mi yarisalim.

Bir daha Yattara ve Simek gibi kaliteli ve içten oynayan yabanci bulurmuyuz,Vahit Hoca gibi kaliteli Hoca bulurmuyuz?

Gelsin Albayrak karar versin diyorum.
              Amatör ruh,profosyonel düşünce
              İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

İlk olarak lakerta tarafından gönderildi

bordox haklisin ama bence tek suçlu kürsat.... geldiginden beri adamin 1 tek iyi hareketi yok.ve artik genç oyunlari oynatalim.bakin feriduna nasil caniyla kaniyla oynuyor....2 tane daha genç oyuncu ile bu takim gerçekten mükemmel olur.ademin yerine koyun genç oyuncu pres yapsin kossun terinin son damlasina kadar o formayi islatsin...arkadaslar jefferson için tek lafim var;genç bir kaleciye çok iyi bi kaleci ant. gerekiyor.görünen o ki çalistirilmiyor.veya kendine çok güveniyor...bu kadar hatali göller ancak bu sekilde yenir....

sana sonuna kadar katiliyorum ..bu kürsat denen futbolcu müsveddesi futbolcuysa yanindakiler ne onu bilemem....alinirken de soyledik bu adamla zaten küme düsüyoduk hangi akla hizmet bu adami aliyorsunuz diye..ama senol hocam sagolsun hasani tuttu szymek in alternatifi diye...mehmet yilmazi tuttu fatihin alternatifi diye...takim mücadele etmedi diyoruz çogu arkadas bence tam tersi takimda herkes mücedele etmeye çalisiyor.. ama arada boyle kürsat cafer gibi kazmalar çikip bir çuval inciri berbat ediyor..

.erdinç e de deginmeden olmaz ersen martin oyuna girmis adamlar 10 kisi nasil gol aticaklar..tabi ki duran toplar lakin bu üstün zekali futbolcumuz her pozisyonda cezasahasi disinda ankarali oyuncularin ayaklarina baliklama atladi..ya insanda birazcik zeka olur birazcik.....

Yorum

bir takimin bu kadar rezil olabilecegini inanmazdim ama oluyomus iste ne gelir elden insanlar çikarci olursa.kendi kulubünü düsünmesse.

Yorum

ya kardes birak allahini seversen ya bu kadar lakayit top oynanmaz ya
                    rakip 10 kisi ,2 1 öndesin avantaj sende sen hala yeniliyorsan ayip ya
                    bu kadar taraftara yazik ya vahid hocada haksiz bence ya 10kisilik
                    takima savunma oyuncusu alirsan yersin iki taneyi korkanin çocugu olmaz

Yorum

evet yaziklar olsunki ne hallere düstük bi hafta umutlandik ondan sonraki halimize bakin ,

bizden bi cacik olmaz ,bi ara lig düsmekten son anda kurtulmustuk yaa aynisi olacak gibi,

biz bu ligi en iyi 10 .cu bitiririz,bana göre,

@zafercalikoglu
                      @trabzonspor

Yorum

Olay cok basit, maca isinmis adam paylasimini yapmis bir defansi bozdugun an risk aldin demektir. Eger defans oyuncusucikartmadan bir defans oyuncusu sokarsan ozaman skoru korumaya gidersin. Anarthosis macinda Senol Guneste ayni hatayi yapmisti. tam oyunu kontrol etmistikki defanstan Elleri cikartti Tayfunu soktu ve 2 gol yedik.

Bence antrenorun hatasi ama bunu Fransa liginde yapsaydi sisteme dayali futbolda boyle birsey zor olurdu. Sistem olmayinca 1 oyuncu degisikligi bile oyunun kaderini degistiriyor.Edited by: murat
                        Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

sadece fatihe yuklenmekde yalnis olur fatih tamam biraz sey yapti ama mac o anda 2-0 di,keske herkes onun gibi mucadle etse

@zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

ben maçi izlemedim ama futbolda laubali de oynanmaz sonuçta karsindaki kim olursa olsun...sonra aynen bu maçtaki gibi arariz pozisyonlari.

Yorum

thepatfhinder

tebrikler.. 1.5 sene önceki mesajimi bulup çikarmissin fatih ile ilgili 67 sayfa yazilmis.. üsenmedim baktim ben de26 ve 50. sayfalarda yorumum olmus bir de.. herhalde konuya en ilgisiz kalmis üyelerden biriymisim...buldugun yorum 4-3 lük Malatya maçi sonrasina ait.. o maçi tek basina almisti Fatih... hirs yapmisti, kaptana yakisir bir mücadele göstermisti.. hak ettigi zaman hakkini teslim edip büyük kaptan demisim.. amaFatih zaten genelde böyle takimlara karsi gösterir kendini... o zamanlar takim içinde Ziya Dogan'in az-çok otoritesi vardi.. adam gibi adam Ziya Dogan'in hani.. pesinden Adam gibi adam degilmissin ZIya dedik ya sonradan.. hah onun... Ziya Dogan yapilamayan transferler yüzünden mi gitti sizce? neden hiç konusmadi? hayir gerçek ve en büyük nedeni takim üzerindeki hakimiyetini yitirmesiydi.. Gökdeniz ve Fatih'e dur diyemedi... mesela belki de maçtan önce duran toplari yattara atsin diyordu, fakat hangi maçta bir top biraktilar adama bu ikili? fatih'in bir maçtasol ayakla frikik çalismasi yaptigini yazmisim bak onu görememissin herhalde arastirirken.. yerin dolmaz demisim... eger ki bir Sota daha bulup getiremezsek gerçekten yeri dolmaz hala daha öyle düsünüyorum... çünkü maddi gücün yerine alternatifini koyamayacak kadar sinirli... en azindan simdilik...

Yazilarimi takip edenler bilirler Fatih'in gerçek manada büyük bir futbolcu olduguna hiç inanmadim ama yeteneklerine bir sözüm yok... Trabzonspor kadrosuna göre büyük yetenek... 'Büyüksün Fatih, çok büyüksün, çok çok büyüksün' derken Fatih'in kendisine bakis açisini yansittim... zira kendisini dev aynasinda görenler ancak bu sekilde herkese bagirip çagirma hakkini kendilerinde görürler, düz goller atmayi sevmezler de asirtma goller atmaya kasarlar, taraftar ekran basinda 1 gol daha olsun da rahatlayalim derken sol ayakla frikik çalismasi yaparlar v.b..

Son Avrupa konusunda da eskiden beri böyle düsünüyorum... 28 yasini geçmis bugüne kadar kendisine talip olan en büyük kulüp Wigan Athletic... yani bir Kaka'yi 17 yasinda kesfeden Milan pekala Fatih 'i de kesfedebilirdi zamaninda... ya da ne bileyim 32 yasinda geçen sene Henrik Larsson'u alan Barcelona 27 yasindaki Fatih'i niye almadi ki formunun zirvesindeydi... çünkü onlar duygusal bakmiyor bizim taraftarimiz gibi.. malatya ya attigi 3 gol bir kriter degil ki profesyonel yönetilen büyük kulüpler için.. gelir gs-bjk-fb maçlarini, Avrupa maçlarini izler.. Milli takim ile oynadigi zorluk derecesi yüksek maçlari izler.. daha sonra saha içindeki tavir ve davranislarina bakar v.b... Arastirma yapmadim ama geldiginden beri Fatih'in oynadigi ve maçi çevirdigi büyük maç sayisi kaçtir sizce? bir arastirin isterseniz.. böylece verilerle konusmus oluruz... hadi Trabzon'da yaninda ona eslik edecek adam kitligi var diyelim, milli takimda da mi var? grupta çekistigimiz 3 takimdan hiç birine tek golü dahi yok...

Neyse çok uzattim ve alakasiz kaçti maç konusuyla... dedigim gibi hala daha Fatih'in yeri dolmaz mevcut yapida... ha Fb gibi maddi gücünüz olur doldurursunuz o ayri... ama su kadarini söyleyim ki 'kisilere degil renklere sevdaliyiz' demek kolay degildir.. laf olsun diye bu sözü söyleyen çok kisi var da gelin görün asli öyle degil... Trabzonspor tarihine koca bir kara leke sürmüs Gökdeniz bile affedilsin diye kivraniyor taraftar.. nedeni basit.. kadrosunda Ronaldinho olsa kivranmazdi... I. Ege kovulsun diye feryat edenler Gökdeniz kalsin diyorlarsa, Ronaldinho sike girisiminde bulunmus, Gökdeniz taciz olayinda bulunmus olsa eminim bu sefer Gökdeniz kovulsun, Ronaldinho kalsin derlerdi..

Ne diyeyim... Kisi sevdigiyle beraberdir.. Trabzonspor'a verdigi zarari göremeyip Fatih ile beraber olanlara da, Trabzonspor'la beraber olanlara da saygi duyuyorum...

Not: @Oflubektas mesajin için tesekkürler.. siteye ögleden sonra girmemistim yeni gördüm..

#7 King of Kings

Yorum

Cenk yorumlarin için tesekkür ederim. Son zamanlarda okudugum en güzel yorumdu. Ellerine hepsinden önemlisi, duygularini ön plana çikarmadan Trabzonspor'a objektif bir bakis atabildigin için. Sagol.

Yorum

Çalışıyor...
                                X