yakinda mahkeme olmasi gerek diye hatirliyorum. tarihinde emin degilim. 8 temmuz olabilir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMemleketin derdide bitmiyorki şikeye sıra gelsin. Hükümet kurulacak suriyeye girilecek pkk bitirilecek iho gidecek. Fifanın bile başı şaibeyle meşgul. Bize biraz zor sıra gelir ölme eşeğim ölme.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İhanet değilse nedir?
Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) Başkanvekili Hüseyin Ayaz’la görüştük.
Konu önemli;
TDF, Büyük İstanbul Yürüyüşü’nü niçin yapmadı?
Hüseyin Ayaz, hiçbir baskı görmediklerinin altını özenle çizdi.
Sonra da gerekçelerini anlattı.
TDF, resmi bir yazıyla Trabzonspor Kulübü’ne başvurdu.
Trabzonspor’un cevabı ise, ‘’Mahkeme sürecini etkileyeceğinden yürüyüşün yapılmaması’’ yönünde oldu…
TDF de Trabzonspor’un isteği doğrultusunda hareket etti…
Yürüyüş kararını askıya aldı…
Oysa Trabzonspor’u yönetenleri dinlemeyebilir, milyonların sesine kulak verebilirdi.
Zaten Sivil Toplum Örgütleri de bunun için var…
Ne kadar kolay değil mi?
Milyonlarca insanı ilgilendiren bir konu hakkında bir karar alınacak.
Bir komisyon oluşturuluyor.
Yürüyüşün planlaması yapılıyor.
Marmara’daki bütün Dernekleri kapsayan 600 kişilik bir toplantı yapılıyor.
Konu enine boyuna tartışılıyor.
Milyonlar heyecanla, umutla yürüyüş kararını bekliyor.
‘’Adalet istiyoruz…’’
‘’2020-11 şampiyonluk kupamızı verin’’ diye haykırmak için sabırsızlanıyor.
2-3 kişi arasında kumpas kuruluyor.
Bir Trabzonspor camiasına ihanet değil de nedir?
Resmen yürüyüş kırıcılığı…
Neymiş, ‘’Mahkeme süreci olumsuz etkilenir’’miş…
16. ACM, UEFA, CAS, İsviçre Federal Mahkemesi, Yargıtay bitmiş…
Hangi mahkeme süreci etkilenecekti de İbrahim Hacıosmanoğlu, TDF'den Büyük İstanbul Yürüyüşü'nü yapmamasını istedi...
Başkan seçilmeden önce Ankara'ya 500 bin kişi yürütme sözü ver.,,
Başkan seçildikten sonra da yürüyüş mahkeme sürecini etkiler diyerek TDF'yi durdur...
Nasıl ki Demirören'i desteklemek Trabzonspor'a yapılan en büyük kötülükse, Büyük İstanbul Yürüyüşünü yapmamak da en büyük kötülüktür.
Üstelik istifa eden Hukuk Kurulu’nun büyük bir yürüyüş yapılmasının Trabzonspor’un elini güçlendireceği yönünde açıklamaları var…
Açıkça görülmektedir ki Hacıosmanoğlu’nun Büyük İstanbul Yürüyüşü’nü engelleme nedeni Trabzonspor’un çıkarlarını korumak değil…
SON SÖZ;
Bu kadar suça...
Bu kadar Yanlışa...
Bu kadar hataya rağmen hala İstifa etmekte direniyorsa…
Sorun Trabzon da demektir..
Yorum
-
Ibrahim Ertürk @ibrahimertuerk 37 dk.37 dakika önce
Arkadaşlar, T.C. Saycılığına İHO hakkında duç duyurusunda bulunuyorum. Ileriki günlerde Türkiye'ye geleceğim. Bana bir şey olursa kendinden
tarafından olma olasılığı çok fazladır. Bu paylaşımları gözümde yaş gelir şekilde yapıyorum. Ben ne yapmışım?
Arkadaşlar, maalesef ben kaşınmışım. Sonunda demek İHO'nun nasırına da basmışım.
Ben şike mücadelesine ölmüş anama- avratıma küfür ettirmek için miyaptım?@trabzonspor ,#trabzonspor.Seni kınıyorum İHO. Sana YAZIKLAR olsunHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Trabzonspor'un sesi Trabzonspor başkanı aracılığıyla susturulmaya çalışılıyor. İşin acı tarafı ise buna karşı kimsenin gıkı çıkmıyor. Camiamızın büyüklüğü(!) şike süreciyle birlikte tüm çıplaklığıyla gözlerimizin önüne serildi maalesef. Bu ne kirli bir savaştır arkadaş!Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIbrahim Ertürk @ibrahimertuerk 37 dk.37 dakika önce
Arkadaşlar, T.C. Saycılığına İHO hakkında duç duyurusunda bulunuyorum. Ileriki günlerde Türkiye'ye geleceğim. Bana bir şey olursa kendinden
tarafından olma olasılığı çok fazladır. Bu paylaşımları gözümde yaş gelir şekilde yapıyorum. Ben ne yapmışım?
Arkadaşlar, maalesef ben kaşınmışım. Sonunda demek İHO'nun nasırına da basmışım.
Ben şike mücadelesine ölmüş anama- avratıma küfür ettirmek için miyaptım?@trabzonspor ,#trabzonspor.Seni kınıyorum İHO. Sana YAZIKLAR olsun
Yorum
-
http://www.61saat.com/m/?id=211297 bu serefsiz mahlukat iho nun bu cesareti nerden geliyor diye dusunuyorsaniz haberi okuyun..bu rte trabzonsporu bitirmeyi kafasina koymus azili ts dusmani sikebahceli..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIbrahim Ertürk @ibrahimertuerk 37 dk.37 dakika önce
Ben şike mücadelesine ölmüş anama- avratıma küfür ettirmek için miyaptım?@trabzonspor ,#trabzonspor.Seni kınıyorum İHO. Sana YAZIKLAR olsun
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu iho'nun telini bana verebilecek var mi
Yorum
-
Bu takımı Tayyip yönetiyor dediğimde siyasete karışma dediler.Tayyip emir veriyor İHO uyguluyor.Hala bile inanıyor musunuz İHO'nun tayyipten habersiz konuştuğuna.....Nasıl olsa taraftar anlamaz çıkar bir-iki lafın belini kırarım arkamdan şakşakçılar alkışlar.Yok öyle yağma hepimiz mücadele edecez,bu takımın başından bunları temizlemedikçe bize başarı haram..
Yorum
Yorum