Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İHO kendi gibi bir hukuk kurulu kurarsa biz fenere tazminat bile öderiz.....
    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Eger taraflar uzlasirsa olay fifaya tasinmadan biter dedi atila dilaver ihonun hamleleri bu yonde zamana yaydikca zaten ne kupasi bosverin kupayi onumuze bakalim diyen sikebahce agizli catlak sesler bu forumda bile her gecen gun artiyorsa hedeflerine ulasmalarina az kaldi demektir..transfer falan hikaye en buyuk transfer bu truva ihodan kurtulmak sonrada siyasetin kucaginda hoplamayacak adam gibi bir yonetim secmek olcaktir bu sene..iho tam bir cakal 12 isim istifa etmis yonetim kurulundan kalanlar kongre baskisi yapiyor adam direniyor bu cesareti nerden aliyor cahil cesaretimi asla arkasindaki emir aldigi yerden aliyor..yeni olusturulcak hukuk kurulu iho gibi ayni zihniyetdeki adamlardan olusur ve davayi kapatma yonunde hamlelere girisir bu acik ve asikar..baktiki iho bu hukuk kuruluna laf geciremiyorum istedigim yonde hareket etcek birilerini getirip bu isi kokden halledelimin pesinde resmen tiksiniyorum bu adamdan..sehirin dinamikleri yeniden harekete gecmedikce bu surec trabzonsporun sonu olacak durum bukadar ciddi ve vahim gencler hala mbiya gelsin atik gitsin belluschi olsunun pesinde su son yasananlara ragmen tehlikenin farkinda degiller..iho ve arkasindaki gucte bunun farkinda 2 transfere tav ederiz biz bu taraftar profilini diye dusunup patavatsizca pervasizca hareket ediyorlar..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İho,kukladir.görevi de; Trabzonspor üzerinden oluşabilecek muhalefeti önleyip,iktidarin trabzon daki oy oranlarını korumaktır.asla kongreye gitmeyecektir.o kararı kendisi veremez.veremeyecek kadar acizdir.iho ve iho fitratinda olanlar trabzonu işgal etmiştir.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Dün İHO'yu akılbabası arayıp icazet vermiş, kongreye gitme diye....Sonra da nerde benim kupam diye bağır. Vallahi insanımız koyun....Hem de sürüsüyle...

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dün İHO'yu akılbabası arayıp icazet vermiş, kongreye gitme diye....Sonra da nerde benim kupam diye bağır. Vallahi insanımız koyun....Hem de sürüsüyle...
            bir gün küçük bir kastamonu dağlık koyundeyim. yagmur yağdı. tüm hayvanlar inekler köpekler tavuklar yagmurla birlikte sığınmaya gitti. neyse bir süre sonra baktık koyunlar oyle duruyor. ama hareketsiz. üstüne yagmur bosalıyor. hem bir şey yemiyorlar hemde öyle duruyorlar.
            o zaman demiştim gerçekten koyun gibi bu demek diye.

şimdi de Bizim tarftar aynı. bildigin tepkisiz. Trabzon kenti zaten bitik. Trabzonspor un en büyük sorunu Trabzondur.
            13 Vitor Hugo

Yorum

• galiba kamp icin hollanda tegelen'e gelecekler yine. bu sefer oraya gittigimde soracagim bu davayi kaca sattiklarini

Yorum

• adalet saglanana kadar hic bir ürün almayacagim. böyle yüzsüz yönetim oldugu sürece ne sike yapanlar küme düser, ne de hakkimizi aliriz.

benim icin kupadan önemlisi sike yapanlarin küme düsmesidir. sirf kupayla kandirmasinlar milleti.
                sürec bastan yanlis ilerledi. kupa mi verin degil, sike yapanlari küme düsürün olmasi gerekirdi her aciklamalar

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  adalet saglanana kadar hic bir ürün almayacagim. böyle yüzsüz yönetim oldugu sürece ne sike yapanlar küme düser, ne de hakkimizi aliriz.

benim icin kupadan önemlisi sike yapanlarin küme düsmesidir. sirf kupayla kandirmasinlar milleti.
                  sürec bastan yanlis ilerledi. kupa mi verin degil, sike yapanlari küme düsürün olmasi gerekirdi her aciklamalar
                  Yorumlarını çok beğeniyorum güzel kardeşim

Gerçekten dediğin gibi olmalıydı
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Yıl 2011 Temmuz'un 2 si borç 70 milyon. Yıl 2015 borç 350 milyon.
                    Elimizde ise hiçbir şey yok. Oyunun büyük olduğunu düşünüyorum. Etrafımız hain kaynıyor.
                    Şikeciler değil ama biz küme düşüceğiz. Çok akıllı bir yönetim lazım hem mali yönden hem hukuki olarak hakkımızı koruyabilecek bir yönetim şart.
                    Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dün İHO'yu akılbabası arayıp icazet vermiş, kongreye gitme diye....Sonra da nerde benim kupam diye bağır. Vallahi insanımız koyun....Hem de sürüsüyle...
                      akılbabası kim? nam-ı diğer beyefendi mi?
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak aksamvakti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yıl 2011 Temmuz'un 2 si borç 70 milyon. Yıl 2015 borç 350 milyon.
                        Elimizde ise hiçbir şey yok. Oyunun büyük olduğunu düşünüyorum. Etrafımız hain kaynıyor.
                        Şikeciler değil ama biz küme düşüceğiz. Çok akıllı bir yönetim lazım hem mali yönden hem hukuki olarak hakkımızı koruyabilecek bir yönetim şart.
                        İki üç gelir kalemi kaldı bunları iyi idare edemeyip o gelirleri de borca bağlarsak ciddi anlamda batarız. Hes lerin ilerlediğini duydum orada olanlar da resim paylaşsa iyi olur- bu arada hes e karşıyım hele Karadenizde ise, maalesef oluyor-
                        Diğeri stat ismi, bu da iyi bir gelir en azından borçlara sigorta oluyor, bir diğeri de bir bedelli daha yapılabilir. Bunlar az gelir değil, iho bunlara güvenmiş gibi görünüyor, maalesef.
                        Çok iyi profesyonel, çıkar sağlamayan birileri bir iki seneye borcu çok rahat eritir sadece plan yapmak lazım, iho ile olacak iş değil belli oldu.
                        En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 28.06.2015, 00:31.

Yorum

• Tepki fazla olunca strateji değisti sanirim. Transfer geldi bi anda...
                          BİZE HERYER TRABZON!!!
                          Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Çok pis oyunlar oynandı üstümüzde... Yazıklar olsun.
                            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Demirören'e destek istemiş! bütün kulüpleri tek tek aramış

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Trabzon’daki 3'üncü Lig kulüplerinin başkanlarını tek tek arayarak TFF Kongresinde Yıldırım Demirören’e destek vermelerini istediği ortaya çıktı.

Hacıosmanoğlu'nun yaptığı teklifle ilgili olarak 3'üncü lig kulüplerinin başkanları; "Biz önce şaşırdık tabi ki destek vermeyeceğimizi açıkladık. Böyle bir teklifin yapılması bile Trabzon’umuz için büyük talihsizlik" ifadelerini kullandılar.

Bilindiği gibi genel kurulda Ofspor ve Düzyurt kulüpleri Trabzonspor'un aksi yönünde hareket ederek Haluk Ulusoy'un adaylığı için imza vermişlerdi.

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bir gün küçük bir kastamonu dağlık koyundeyim. yagmur yağdı. tüm hayvanlar inekler köpekler tavuklar yagmurla birlikte sığınmaya gitti. neyse bir süre sonra baktık koyunlar oyle duruyor. ama hareketsiz. üstüne yagmur bosalıyor. hem bir şey yemiyorlar hemde öyle duruyorlar.
                                o zaman demiştim gerçekten koyun gibi bu demek diye.

şimdi de Bizim tarftar aynı. bildigin tepkisiz. Trabzon kenti zaten bitik. Trabzonspor un en büyük sorunu Trabzondur.
                                Bizim gibi bir halk ve taraftar sanırım Dünya'da başka bir örneği yoktur.

Yorum

Çalışıyor...
                                X