İlk olarak Ceyhan61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle11 yaşındaki oğlum, verilmeyen kupa yüzünden Beşiktaşlı oldu. Ama benim kadar futbol hastası değil. Böyle olmasına seviniyorum.
Ben TS yenildiğinde komaya giriyor, beraberlikte 2-3 gün suratım asık geziyorum.
Bu ülkeden nefret ediyorum, ABD'de de doğsaydım keşke diyor.
2010-2011'de benimle birlikte maç izleyen, izlemediği zamanlarda da odasından gelip baba TS maçı kaç kaç diyen çocuğun düştüğü duruma bakın.tutsaydida cok gormemek gerekirdi. bende kucukken fenerbahceliydim hatta abim kuzenlerim oyle buyuduk.. ama sonra farkina vardik ki Memleketten otesi yalan.. simdi geride fenerli bir tek Istanbulda dogup buyuyenler kaldi.
velasil kelam, sizin oglunuzda gun geldiginde dogru yolu gorecektir.
onu buyudugunde ABD ye yollayin.. Oralarda helak olmasin hocam.
son sozumu soylerken icim ciz etmedi degil ama malesef... demek zorunda birakanlar utansin !u will need justice at the end..
Yorum
-
Akp'ye oy verenleri aşağılayanları hiç samimi bulmuyorum açıkcası. Hatta onları Trabzonspor'u siyasi emellerine alet eden kişiler olarak kınıyorum. Ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama akp'de mhp'de chp'de şike sürecinde şikebahçeye sahip çıkmış ve şikecilerin avukatlığını yapmışlardır. 2014 yerel seçimlerine göre Trabzon'dan chp-mhp-akp üçlüsüne çıkan oy oranı ise yaklaşık %97(hatta %2lik saadet partisini eklersek %99 ediyor). Yani kimse boşuna inkar etmesin burada akp'ye oy verenleri aşağılayanların bir kısmı da gidip chp ye ve mhp'ye oy verdiler. Aslında akpye oy verenler ile aynı kefedeler ama farkında değiller.
Neyse ben bu sürecten başarılı çıkmamız için tek bir yol görüyorum, o da birlik olmak. Bu akp-chp-mhp davası değil Trabzonspor'un davasıdır ve bizim takımımıza sahip çıkmamız lazım. Bir yerleri yıkıp dökecekmiyiz, dökelim ya da statta eylem mi yapacağız yapalım ama bunu hep beraber ve hepsine karşı olarak yapalım.
Not:Şimdi herkes akpli olduğumu düşünecek muhtemelen aslında umrumda da değil kimin ne düşündüğü ama son seçimler de hiç bir partiye oy vermedim. SAdece Trabzonspor'un hakkını savunacak bir babayiğit çıkana kadar da asla hiçbir partiye oy vermeyeceğim. Benden oy istemeye gelene de gereken cevabı veriririm.-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
AKP 'ye , CHP'ye veya MHP'YE oy atmak suç değildir, olamazda.
Suç olan ,oy verdiğin partinin teşkilatına gidip rahatsızlığını dile getirmemektir özellikle Trabzon'daki bu 3 partinin il teşkilatlarında Hükümetin şike tavrına karşı ne gibi bir eylem yapılmıştır üyeler tarafından? Koca bir hiç.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
bu zorlu süreçteki fikrim değişmeye basladı
1-önce şikebahcenin başkanı yeniden yargılamada suçsuz bulunacak
2- başkan sucsuz bulununca şikebahcenin delilli ispatli şikesi otomatik aklanacak
nasılmı ?
kulüp adına şike yapan bir başkan aklanırsa işlemiş oldugu suçta gecersiz olacak.
şikeci a.y. aklandıktn sonra demiyecekmi ben aklandım suc unsuru ortadan kalktı diye....
avukat olan arkadaslarıma saygım var ama artık ülkemizde kendilerine ihtiyaç kaldıgını düşünmüyorum,okumus oldukları tüm bilgilerin yanlış kabul edildigi bir süreçteyiz.
bende yılbaşına kadar bu ülkeden gitmeyi planlıyorum,ben insanım ve dogdugum topraklarda hakkımı yiyenlerle aynı suyu,havayı,paylaşmak zorunda degilim,benim verdigim vergilerle bu şikecilere destek olunuyor.
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGuzel hocam, 11 yasindaki oglunuz bazi seylerin farkina varmis. Bakmis bu ulkeden bir b.k olacagi yok bakmis hakli olan taraf her daim bir sekilde hakkini alamiyor, yine insaf varmis feneri tutmamistutsaydida cok gormemek gerekirdi. bende kucukken fenerbahceliydim hatta abim kuzenlerim oyle buyuduk.. ama sonra farkina vardik ki Memleketten otesi yalan.. simdi geride fenerli bir tek Istanbulda dogup buyuyenler kaldi.
velasil kelam, sizin oglunuzda gun geldiginde dogru yolu gorecektir.
onu buyudugunde ABD ye yollayin.. Oralarda helak olmasin hocam.
son sozumu soylerken icim ciz etmedi degil ama malesef... demek zorunda birakanlar utansin !
şikebahçeye yönlendirmişti bir ara bacanağımın şb'li oğlu, engelledim Allah'tan.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence tüm çabaları, AY denen adamın yeniden hapise girmemesi için, yani zaman aşımıyla yattığı günlere sayabilirler.
Şikeden yırtabileceğini sanmıyorum.
O kupa gelecek.
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'de ne kadar hırsız, tecavüzcü, katil varsa 17 Ocak 2014 tarihinden beri boşu boşuna hapis yatıyor. Aksini iddia edecek Hakim Savcı varsa çıksın karşıma !
Kim yapıyor bu meydan okumayı ?
Hukuk eğitimi almamış, bilgisi kıt sıradan vatandaş olan ben deniz... Düşünün Türkiye'deki hukukun düştüğü aciz durumu.
"Siyaset başka futbol başka" diyenlerin aklına da yüzüne de tükürürüm.
Siyasetin karışmadığı alan kalmadığı ülkemizde yalakalığın sınırları çoktan aşılmış.
Bir şeyi unutuyorsunuz kurumsal yada kişisel olarak taptıklarınız bugün varlar yarın yoklar.
Ama
Trabzonspor var olacak inadına var olacak.
Ve bugünlerde sizin yaptıklarınızı biz son nefesimizi teslim edinceye kadar herkese anlatacağız.
Bu şerefsizlikle yaşayacaksınız.
Aynen Katılıyorum Abişike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
-
İlk olarak azman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyni görüşte değilim.Talimatla yeniden yargilamanin ne anlama geldiğini herkes biliyor.Bence bir çok delil yok sayilip aklama yapip iç kamuoyunu ikna etmeye calisacaklar.En uzucusu UEFA nin bunlara yutmasi ve olayi ortpas etmesi.
Nasılsa ahlak yok, vicdan yok.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleboyle duzenbazliklarin sahtekarliklarin dondugu guzelim ulkemden boyle sebeplerden dolayi gocup gittim... ben bir 20 sene gerideyiz derdimde gecen gun arkadasim Turkiyeye gitti dondugunde nasil Trabzon memleket dedim.. abi dedi 20 diyoruz ama rahatindan bir 200 sene gerideyiz dedi..
doğru....... arada dağlar taşlar okyanuslar var.County of Essex
Yorum
-
İlk olarak limanköy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu zorlu süreçteki fikrim değişmeye basladı
2- başkan sucsuz bulununca şikebahcenin delilli ispatli şikesi otomatik aklanacak
nasılmı ?
kulüp adına şike yapan bir başkan aklanırsa işlemiş oldugu suçta gecersiz olacak.
şikeci a.y. aklandıktn sonra demiyecekmi ben aklandım suc unsuru ortadan kalktı diye....
avukat olan arkadaslarıma saygım var ama artık ülkemizde kendilerine ihtiyaç kaldıgını düşünmüyorum,okumus oldukları tüm bilgilerin yanlış kabul edildigi bir süreçteyiz.
bende yılbaşına kadar bu ülkeden gitmeyi planlıyorum,ben insanım ve dogdugum topraklarda hakkımı yiyenlerle aynı suyu,havayı,paylaşmak zorunda degilim,benim verdigim vergilerle bu şikecilere destek olunuyor.
ben ölene kadar Türkiyeye vergi ödememeye yeminliyim..County of Essex
Yorum
-
İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla ben ödediğim vergileri havaalanında geri istiyorum eşim ingiliz vatandaşı olduğu için harcamalar hep onun üzerinden yapılıyor.
ben ölene kadar Türkiyeye vergi ödememeye yeminliyim..
Madem devletimiz biz Trabzonluları, Trabzonsporluları adam yerine koymuyor, hakkımızı vermiyor, bize hakkımız olan bir şampiyonluk sevincini çok görüyor, benim 4 yaşındaki kızımla formalarımızı giyip sevinmemizi çok görüyor, aynı imkanım olsa sonuna kadar kullanırdım........Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İsviçre Federal Mahkemesi Şikebahçenin itirazını reddedip Cas kararını onadı. 2 ay oldu.
Örnek bir haber mesela ; http://www.milliyet.com.tr/isvicre-f...1-skorerhaber/Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak limanköy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu zorlu süreçteki fikrim değişmeye basladı
nasılmı ?
şikeci a.y. aklandıktn sonra demiyecekmi ben aklandım suc unsuru ortadan kalktı diye..
ne yapip etsinler uefada cezalari kesindir. uefa tazminat ödeyecek kadsa kendini zora sokmaz
Yorum
Yorum