Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rezilliğe bakın.
    fbnin göbek adı
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Biz ne kadar acı çektiysek 10 katı fazlasını çekeceksin fb .. daha bunlar ne ki ? sıra da CAS var . 6 yıl sonra bile ilk günki gibi bu olay hala gündemdeyse daha hiçbir şey bitmemiş demektir . Eee hani her şey bitmişti ?
      En son arsinli_akrep61 tarafından düzenlendi; 27.02.2017, 01:07.

Yorum

• Bu 3 takımı başarıya o kadar alıştırmışlar ki (özellikle şikecileri) en ufak kötü gidişe tahammülleri yok. Ulan bizim çektiğimizin çeyreğinin çeyreğini çekseniz neler yaparsınız Allah bilir. Bu ülke bunları el üstünde tutup pohpohlayarak bunlara iyilik değil her defasında kötülük yapıyor. Yazık.
        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• güzel bir siir okuyorlar (dikkat +18)

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• TV'de falan durum gündeme geldiği zaman gerginlikten ne diyeceklerini şaşırıyorlar, durum ciddi, deniz bitti.

Biz kimsenin kötü durumlara düşmesini istemiyoruz, biz hakkımızı istiyoruz.

Eğer bizim hakkımızı yiyen birileri varsa, cezasını çeksin istiyoruz. Şayet biz birisinin hakkını yediysek, aynısı bizim için de geçerli.

Deliller hukuken geçerli olmasa da muhatapları tarafından kabul edildi, ve davanın düşme sebebi delillerin elde ediliş şekli.

Kısacası kimse şike yok demiyor, CAS da bunun farkında. Sadece usül esastan üstün olduğu için, bu usül ile elde edilen deliller içerik olarak doğru olsa bile hukuki yaptırım uygulanamıyor.

Ama spor yargısında durum farklı. CAS eğer bu durumu istediğimiz şekilde uygulamaya devam ederse bizim için çok sevindirici gelişmeler yaşanabilir.

İstediğimiz sonucu alamazsak FIFA'ya gideriz. Orada istediğimiz sonuç olmazsa da bu sefer FIFA kararına itiraz için CAS yolu açılır diye düşünüyorum. Pes etmek yok. Hak aramak herkesin hakkı. Trabzonspor taraftarı yılmamalıdır. Sürecin uzun olması yanıltmamalı. Büyük bir dava olduğu için süreler uzun sürüyor, emsal teşkil edecek önemli kararlar çıkacak. Dolayısıyla "bu iş bitti" diye bakmak hiçbir şekilde mantıklı değil. Kulübümüzün kurumsal anlamda sürecin peşini bırakmaması için elimizden geldiği kadar etkili kamuoyu talebini oluşturmalıyız.
            En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 27.02.2017, 01:49.
            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İnternet sitemizde Cas'ın gerekçeli kararı vardı PDF şeklinde. Maç maç tüm kararlar tüm deliller vardı bu dosyada.

şuan linke ulaşılamıyor;

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Bu gerekçeli kararı biri paylaşabilirse çok sevinirim.

Tekrar internet sitesine de konulması gerekir. Mümkünse BMN'de bi köşeye iliştirirse güzel olur.
              #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                TV'de falan durum gündeme geldiği zaman gerginlikten ne diyeceklerini şaşırıyorlar, durum ciddi, deniz bitti.

Biz kimsenin kötü durumlara düşmesini istemiyoruz, biz hakkımızı istiyoruz.

Eğer bizim hakkımızı yiyen birileri varsa, cezasını çeksin istiyoruz. Şayet biz birisinin hakkını yediysek, aynısı bizim için de geçerli.

Deliller hukuken geçerli olmasa da muhatapları tarafından kabul edildi, ve davanın düşme sebebi delillerin elde ediliş şekli.

Kısacası kimse şike yok demiyor, CAS da bunun farkında. Sadece usül esastan üstün olduğu için, bu usül ile elde edilen deliller içerik olarak doğru olsa bile hukuki yaptırım uygulanamıyor.

Ama spor yargısında durum farklı. CAS eğer bu durumu istediğimiz şekilde uygulamaya devam ederse bizim için çok sevindirici gelişmeler yaşanabilir.

İstediğimiz sonucu alamazsak FIFA'ya gideriz. Orada istediğimiz sonuç olmazsa da bu sefer FIFA kararına itiraz için CAS yolu açılır diye düşünüyorum. Pes etmek yok. Hak aramak herkesin hakkı. Trabzonspor taraftarı yılmamalıdır. Sürecin uzun olması yanıltmamalı. Büyük bir dava olduğu için süreler uzun sürüyor, emsal teşkil edecek önemli kararlar çıkacak. Dolayısıyla "bu iş bitti" diye bakmak hiçbir şekilde mantıklı değil.
                Kulübümüzün kurumsal anlamda sürecin peşini bırakmaması için elimizden geldiği kadar etkili kamuoyu talebini oluşturmalıyız.
                Çağatayım ellerine sağlık güzel yazmışsın,
                Başkanımıza güveniyorum ama camiamızdaki partisini takımından üstün tutanlara güvenemiyorum,yalakalık için başkanın önüne düşüp vaz geçirme istekleri olacaktır,onun için şu kararttığım yer bizim bu davadaki geleceğimizi tayin edeceğini düşünüyorum.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Sabır sabır sabır....
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bunlar düne kadar aziz için sokağa dökülüyorlardı, ulan işte Allah'ın sopası yok.

Gün gelir hesap döner demiştik. Aziz out olmak üzere, CAS'tan güzel bir haber gelse, her şey yerine oturur.
                    En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 27.02.2017, 09:45.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ne yazık ki var. birebir ne uefa nede fifa nın bizim lige karışacaklarını sanmıyorum. isteseler karışırlar ama karışmayacaklar çünkü bizim devlet buna izin vermiyor.

bence bu davanın sonucu ancak o yılı hiç oynanmamış gibi kabul edecekler ve bu son bulacak. geçmişte bir ara bu konuda tff nin böyle bir karar alacağından bahsedilmişti.
                      İtalya'daki durum, 2. olan Milan'ın da şike olaylarına karışmış olması sebebiyle bizimkinden ayrılıyor. TFF yapılan şike sebebiyle Fenerbahçe'ye yaptırım uyguladığı an şampiyonluğu bize vermek zorunda. Süper kupa finalini oynatmayabilirler ama...
                      Naber?

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bunlar düne kadar aziz için sokağa dökülüyorlardı, ulan işte Allah'ın sopası yok.

Gün gelir hesap döner demiştik. Aziz out olmak üzere, CAS'tan güzel bir haber gelse, her şey yerine oturur.
                        Dava sonuçlanana kadar bu şikeci Asker kaçağı minnoşun takımın başında kalmasını istiyorum ben,bu şekilde daha zevkli olacak,daha bi anlamlı olacak.

Kişilerin cezasının açıklanmaması bu yüzden canımı çok sıkıyor,
                        asıl dava emsal bi dava olacak ve ibretlik olacak tamam da kişiler açıklansa bi an önce,
                        mesela şikebahçenin şikeci yöneticileri damgayı bi yese,
                        rıdvan onursuzu ekranda eskisi gibi rahat rahat üfüremese,
                        bülent uygun denen cibilliyetsiz hocalık yapamasa,
                        ümit karan denen ahlaksız adamlık rolü oynamayı kesse,

yarın bir gün bu alçaklar spor sahnesinden çekildikten sonra kararlar açıklanırsa çok üzülürüm,
                        göz önündeyken ekmeklerini keseceksin ki rezillikleri de acıları da katmerli olacak.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Gaziantep seyircisinin ceza almasını takip edin. Biz şike yapsana Bülent Uygun dedik onlar Aziz Yıldırım...
                          Bakalım bunun cezası stada girememek mi ???
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bu iş er ya da geç sonuçlanacak ve hakkımızı alacağız.

Fakat karşı gelemeyeceğimiz tek bir güç var. Tüm yetkileri elinde bulunduran karakter; kapatın bu konuları, davaları bu iş huzur içinde çözülsün dediği gün dava mava kalmaz ortalıkta.

2011 de yilinda da bu şekilde Trabzonun hakkinin gaspedilmesini sağlayan bu karaktere Trabzonda yuzde70 destek veriliyor.

Bu karakter yarin yine taş koysa önümüze, her şeye rağmen yalamak için milyonlarca Trabzonlu sırada bekleyecek.
                            #Dik oyna

Yorum

• Sadece Bilgi...

FUTBOL DİSİPLİN TALİMATI MD.91:

"Disiplin Kurullarının, kesinleşen bir kararında dayanılan delillerin gerçeğe aykırı oldukları veya KARARI ETKİLEYECEK YENİ BİR DELİLİN MEYDANA ÇIKTIĞI veya kararın yerine getirilmesi tamamlanmadan önce mevzuatta ilgililer lehine bir değişiklik yapıldığı takdirde; ilgili kişi veya kulüpler ile soruşturma merciileri, kararı veren Disiplin Kurulu’ndan yargılamanın iadesini talep edebilirler. Bu talep üzerine ilgili Disiplin Kurulu, inceleme sonucuna göre, önceki kararın değiştirilmesine yer olmadığına karar verebileceği gibi yeni bir karar da verebilir.”

İhtimali düşük görüyorum ama olur da CAS'tan istediğimiz karar çıkarsa şikecilerle ilgili Tahkim Kurulu veya PFDK kararını bu maddeye göre değiştirmesini isteyip "feneri düşür veya kupamı ver" diyebiliriz.
                              BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak bordo--mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu iş er ya da geç sonuçlanacak ve hakkımızı alacağız.

Fakat karşı gelemeyeceğimiz tek bir güç var. Tüm yetkileri elinde bulunduran karakter; kapatın bu konuları, davaları bu iş huzur içinde çözülsün dediği gün dava mava kalmaz ortalıkta.

2011 de yilinda da bu şekilde Trabzonun hakkinin gaspedilmesini sağlayan bu karaktere Trabzonda yuzde70 destek veriliyor.

Bu karakter yarin yine taş koysa önümüze, her şeye rağmen yalamak için milyonlarca Trabzonlu sırada bekleyecek.
                                Fifa şikecileri küme düşürüp ülkemizde kupa, primler ve diğer haklar bize verilmediğinde, TFF sırtını siyasete dayayıp o yılı şampiyonsuz tescil ettiğinde göreceğim ben o %70'i. Bakalım bu başlığa birşey yazmaya vicdanları elverecek mi? İnandıkları palavra da "önemli olan memleket meselesi". Sen memlekette adaletin ırzına geçenlere ses etmezsen, adaletin ırzına geçilmesine müsaade edersen, hesap sormazsan, yarın öbür gün o memleketin elinden, avucundan kayıp gider. Sen de öyle arkadan bakakalırsın...
                                Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

Yükleniyor...
                                X