Son Dakika: UEFA Michel Platini, FIFA Başkanlığı'na aday olmadığını az önce UEFA üye ülkelerine açıkladı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Biladini,
Üzerinizde baskı mı var, şayet yoksa neyi bekliyorsunuz, rüşvet mi aldınız da (Koç grunu, Yapı Kredi, THY, RTE vs.) şike olayını kapatacaksınız anlamıyorum?
Aslında Mr. PLATİNİ'ye bu tür mesajları İngilizce olarak atabileceğimiz bir e-mail organizasyonu başlatsak ya da şahsını telefon yağmuruna tutsak süreç hakkında ipucu alabilir miyiz?2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Arkadaşlar ben diyorumki
bırakın mail kampanyasını,bırakın adaleti uygulayın diye feryadı,
HERKEZ GÖNLÜNDEN KOPAN ÜÇ BEŞ KURUŞ VERSİN PARA TOPLAYALIM,CEZAYI UYGULAMALARI İCİN UEFAYA RÜŞVET VERELİM.HEM HAKLIYIZ HEMDE ÜSTE PARA VERİP CEZALARIN ONANMASINI SAGLAYALIM.En son limanköy tarafından düzenlendi; 28.08.2014, 12:17.
Yorum
-
İlk olarak hopa'lı ts'li tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleender kuyumcu ve adminler neredesiniz?
Bu sessizlik beni yiyecek.
Yeni bir mail kampanyası ve telefonlar süreci öğrenme girişimi başlatmamız lazım.
Aksi halde bu uefa işi sürüncemede bırakabilir.
Yorum
-
İlk olarak serrayasir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugun persembe disiplin kurulu persembeleri toplanmiyormuyduVersinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
İlk olarak Şakoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle11 Eylül de toplantı görünüyor UEFA sitesinde...
olsun bekleriz
Yorum
Yorum