Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurul toplantısında açıklama yaptı.

Açıklamasında sıkça Başbakan Erdoğan'ı koruyan Hacıosmanoğlu şöyle konuştu;

Bu mübarek ayda zalimin zulmü altında olan Müslüman kardeşlerimizi Allah’tan onların zalimlere karşı zafer kazanmalarını özellikle de Gazze’de dünyanın gözü önünde çocukları dahi katleden insan müsveddelerine sizlerin karşısında lanet ediyorum.

Oruçluyuz, eleştiri ve önerilerimizi ona göre dile getireceğiz. Baktığımız zaman Türk futbolu süt liman, sorunsuz. Geçen yıl burada konuşmuş ve demiştikki türk futbolunun ahlak ve adalte ulaşması için bu düzenin değişmesi gerekir diye. Bugün sessiz duruyoruz ancak maç başayınca yine bağıracağız. Türk futbolu adaletli yönetilmesi lazım ama yönetilmiyor. Arkada bakıyorum güzide Anadolu takımlarının hakları yeniyor. Hem paranız hem puanlarınız gidiyor. Bunu kendinizie sormanız istiyorum federasyonlar oluşurken yarış içerisinde olan insanların tekelinde olduğu sürece mağduriyeti devam edecektir. Ancak bunu değişmenin zamanı geldi artık. Türk futbolunun adaletli yönetceği bir sistem olmalı. Bugün adaletli bir yönetim ve federasyon yok. Bakın ben burada 1 sene önce tff başkan vekili uefa takımlarımıza ceza vermeyecek diye sevinmişti. Biz başka ülkenin takımımıyız ki suç işleyen ceza alsınki, yapmasın. Enteresan olan bir şey var ki Türkiye’de herkes beyefendi, Başbakanımızın ismini kullanarak simsarlık dalkavukluk yapanlar var. Beyefendi böyle istiyor diye. Sayın başbakanımız bana bizati bu işlerin içerisinde yokum dedi. Hikimse beyefendi böyle istedi diye baskı yapmasın. Bizim verdiğimiz hukuki mücadelemizi çocuklarımızın alınterinin peşinden koştuğumuz bu dmönemde TFFdeki Servet Yardımcı denen arkadaş bizi gidip başbakana şikayet ediyor. Acaba Kılıçdaroğlu ve Bahçeli ye de şikayet ettimi. Burada Türk futbolunun beklediği tehkliken,in farkında olan var mı? Anadolu ekiplerinin ceza alması bizimde hoşumuza gitmiyor. Ancak suçluları koruyorsunuz. Takımlarımız ceza almayacak dendi ceza geldi. Türk futbolu yarın nasıl bir tehlike karşısında biliyor musunuz. Trabzonspor’un Fenerbahçe karşısında Sivasspor’a para vermiş yensin diye, bu Ofspor’a para verip Trabzonspor’u yen şampiyon olalım demek gibi birşeydir. Belgelerini ortaya koysunlar cezamızı çekelim diye ben gideceğim. Burada mali tabloları onaylayıp seçimlerde istediğinizi yapıp çekip gidersek halimiz ne olacak. Artık zamanı gelmiştir. Anadolu takımlarından istirham ediyorum hiçkimse burada benim çoğunluğum var deyip saptırmasın . Hiçkimse bundan sonra oluşacak oluşumda Başbakanın ismini kullanıp “Beyefendi böyle istiyor” demesin eğer ulaşamıyorsanız bana söyleyin ben iletirim.
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Ya bu adam konu basbakana gelene kadar cok guzel konusuyor.
      Gereken kisilere gereken cevaplari veriyor,konu basbakana dondugu an sacmalamaya basliyor.
      Adam kisilerle kurumlar ayrilsin diyen.
      Ridwan seytaniyla 30 kez dolmabahcede gorusen adam.
      Buna hala nasil inaniyorsun,rte nin bir Allah bir dedigine inanacaksin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Ahahahhaah

Attaa da götürecek mi seni başbakan ? Şeker de alacak mı ?

Bak sen şunun şirinliğine ya, tek başına konuşma da yaparmış, başbakanının gülü ...
        9 # Osvaldo'

Yorum

• İho başbakanın kanatları altında açıklama yapmayı uygun ve güvenilir buluyo zira onu koruduğunu belli edip onun kanatları altından saydırıyor insanlara.. Ordakilere zehir Zemberek konuştu evet ama içi dolu değil boş konuştu yine ıvır zıvır yani. Sadece federasyona saydırarak bişey elde edemezsin.. Rıdvan acun ve tff başkanında başbakanla görüşmelerinde bitiriyolar işi.

Yorum

• Gignacı istemiyorum

Yorum

• Başkana bak .ddD:dddD

Sen kupa alacan he mi? Yav he heee

Yorum

• Adam TFF toplantısında dahi Trabzonspor için değil de başbakanını yalamak için konuşma yapıyor. Bu adam bildiğin şark kurnazı. Çok sevdiği başbakanına çekmiş.
                En son erolizmts tarafından düzenlendi; 21.07.2014, 14:17.
                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• başkanın konuşması tam capslıktı dayanamadım

Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

• Sanırım bu Genel Kurul; "Hangimiz başbakanı daha iyi yalıyoruz ?" adınaydı...
                    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Basbakan'in isin icinde oldugunu bizzat Ridvan söyledi TV'de. Kisiler ile kurumlar ayrilsin diyende bizzat Basbakan'in kendisi idi.

Ridvan ile sürekli bir araya gelen yine Basbakan. 6222 sayili yasayi degistiren 3 partinin icinde ak parti de vardi.

Basbakan sana yalan söylüyor olamaz mi be IHO?

IHO'nin kafasinda ya bir plan var yada cok cahil. Basbakan'i Trabzonspor'dan daha cok seviyorda olabilir, hatta cok yüksek ihtimal. O zaman Siyasete atilacaksin IHO, burada isin ne?

..
                      En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 21.07.2014, 13:37.
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Yeter artık şu iho denen herif gitsin bu kulüpten göz göre göre davamızı satıyor bu adam ve buna kalırsa RTE ve hükümeti fifaya şikayet edemeyiz dolayısıyla kupa gelmez.

ayrıca bide twitter'da böyle bişey gördüm

Recep Özcan ‏@RecepOzcann 7 dk. [SON DAKİKA] Saat 11:30'da @UEFA tarafından ÖN BİLGİLENDİRME ve UYARI MAİLİ @TFF_Org gönderildi. HAYDİAÇIKLAMA YAPIN,MAİL GELMEDİ DİYE...
                        Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• biz aynı anda hem uefa ya hem de fifa ya şikayette bulunmuşuz. doğru mu bu?
                          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Futbol camiası tamamen azize denen kupa hırsızının emrinde. Buna maalesef başbakan, hükümet, TBMM, tüm siyasi partiler de dahil... Gerisi hikaye...
                            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Olağan Mali Genel Kurulu kapsamında düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. İşte Yıldırım Demirören'in açıklamalarının tamamı; "BEĞENİRSENİZ OY VERİRSİNİZ" "Ben öncelikle şunu sö

Demirören: "Bizler Anadolu çocuğu olarak, büyük kulüplerimizin arkasındayız, arkasında olmaya devam edeceğiz."

----

Yani büyük kulüplerin yedikleri her halti örtbas etmeye devam edecegiz diyor.

..
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• konuşmak çözüm olsa herşey konuşularak çözülürdü.. bu devirde artık kınayarak bilmem ne ültümatom vererek olmuyo bu işler.. direk fiziki müdahale somut adımlar atmadıktan sonra konuşmuşsun neye yarar.. hava cıva.

Yorum

Yükleniyor...
                                X