Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• düsecekler

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şike dönemindeki en büyük FB muhaliflerinden ROK paralel meridyen ayağına şike operasyonunu sahte delillerle yapıldı diyor...
      Bu eleman şike ve diğer bütün konularda Başbakan ne diyorsa onu savunuyor. Başbakan çark etti mi bu da ediyor
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Şikenin cezası alt lige düşmektir.

D Ü Ş E C E K S İ N
        ş i k e b a h ç e
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          düsecekler
          o benim lafım

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet haklısın Celalcim. UEFA şikebahçenin fişini çeksin, gerisi kolay
            çekip çekmemeside önemli değil abi yeterki bir karar versinki bizde CAS a veya FİFA ya başvuru yapmamıza gerek olacakmı olmayacakmı onu bilelim.
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Dün öyle konuşup bugün böyle konuşan edepsizler de ahlak yok anladık ta ..hiç mi Allah korkusu da yok. Herif ,daha 2 yıla kadar bütün spor programlarında en hararetli Anti-Şikeci iken şimdi ne oldu da birden ''komplocular büyük başkana musallat olmuş,kumpas kurmuş'' moduna giriverdi.

Yahu bunların geçmiş videoları izlerken hiç mi yüzleri kızarmıyor? Ahlaksızlık , bencillik ,menfaatperestlik ülkenin her noktasına nüfuz etmiş ;en küçük bireyden en organize kurumuna kadar...

///

Herkese günaydın .Ben de adet ve temenni üzere aynı lafı tekrar edeyim ; Düşecekler (hem de Şemsiyenin üzerine )
              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• 4 esnafla iddaya girdim,bu sene düşecekler dedim,onlar düşüremezler dedi.bu hafta düşürüldükleri açıklansında bol bol yemek yiyeyim
                şikecilerin bana tek faydası bu olacak arkadaşlar

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  o benim lafım
                  tamam iyi güzelde ne zaman?
                  TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• süleyman kardesim,sezon başlamadan önce fişlerini cekeerler

ben istiyorumki kurallar tam uygulansın,her mac icin 1 küme düşürülsün

Yorum

• İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tamam iyi güzelde ne zaman?
                      ağbi hiç bir zaman zamana takılmadım neticeye odaklıyım ben

Yorum

• İlk olarak limanköy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        süleyman kardesim,sezon başlamadan önce fişlerini cekeerler

şahsen ben bu sene de bu ligin oynanacağını düşünüyorum PTT liginin fikstürünü geciktirmelerinin nedeni şenez adisinden haber beklemeleri ve sanırım çekebilirsiniz
                        bir mahsuru yok söyleminden sonra olmuştur diye düşünüyorum hele ki şikebahçe birde transfer yaparsa yeniden bu düşüncem pekişecek..

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ağbi hiç bir zaman zamana takılmadım neticeye odaklıyım ben
                          tamam netice önemli ama benim için zamanda önemli sabır sabır bir yere kadar

Yorum

• İlk olarak limanköy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            süleyman kardesim,sezon başlamadan önce fişlerini cekeerler

inşallah ama sanmıyorum, bu siyasi irade olduğu sürece zor...

Yorum

• ya rok u baransuyu zaten hiç kale almıyordum. kac kere bunlara güvenmeyin diye de yazdım burdan. hepsi birilerinin kuklası.
                              orda biri yok mu şunu diyecek. ne sahte delili? para transferleri sahte mi? arabada ele geçen paralar?
                              e tapeleri de kabul ettiler bu konuşmaları yaptıklarını. başkanları hem mahkemede hem tvde milyonlar onunde kabul etti.
                              daha neye dayanıp sahte diyeceksin?
                              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• CAS kararı kapı gibi,hiç bir şüphem yok.hicb ir korkumda yok.
                                UEFA nın kıvıerma şansıda yok.
                                siyasi irade bu işe artık karışamaz,ok yaydan çıktı arkadaşlar.

Yorum

Yükleniyor...
                                X