düsecekler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike dönemindeki en büyük FB muhaliflerinden ROK paralel meridyen ayağına şike operasyonunu sahte delillerle yapıldı diyor...Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet haklısın Celalcim. UEFA şikebahçenin fişini çeksin, gerisi kolay2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Dün öyle konuşup bugün böyle konuşan edepsizler de ahlak yok anladık ta ..hiç mi Allah korkusu da yok. Herif ,daha 2 yıla kadar bütün spor programlarında en hararetli Anti-Şikeci iken şimdi ne oldu da birden ''komplocular büyük başkana musallat olmuş,kumpas kurmuş'' moduna giriverdi.
Yahu bunların geçmiş videoları izlerken hiç mi yüzleri kızarmıyor? Ahlaksızlık , bencillik ,menfaatperestlik ülkenin her noktasına nüfuz etmiş ;en küçük bireyden en organize kurumuna kadar...
///
Herkese günaydın .Ben de adet ve temenni üzere aynı lafı tekrar edeyim ; Düşecekler (hem de Şemsiyenin üzerine )Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo benim lafımTrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Yorum
-
İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam iyi güzelde ne zaman?
Yorum
-
İlk olarak limanköy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesüleyman kardesim,sezon başlamadan önce fişlerini cekeerler
ben istiyorumki kurallar tam uygulansın,her mac icin 1 küme düşürülsün
bir mahsuru yok söyleminden sonra olmuştur diye düşünüyorum hele ki şikebahçe birde transfer yaparsa yeniden bu düşüncem pekişecek..
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleağbi hiç bir zaman zamana takılmadım neticeye odaklıyım bentamam netice önemli ama benim için zamanda önemli sabır sabır bir yere kadar
TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Yorum
-
İlk olarak limanköy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesüleyman kardesim,sezon başlamadan önce fişlerini cekeerler
ben istiyorumki kurallar tam uygulansın,her mac icin 1 küme düşürülsünTrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Yorum
-
ya rok u baransuyu zaten hiç kale almıyordum. kac kere bunlara güvenmeyin diye de yazdım burdan. hepsi birilerinin kuklası.
orda biri yok mu şunu diyecek. ne sahte delili? para transferleri sahte mi? arabada ele geçen paralar?
e tapeleri de kabul ettiler bu konuşmaları yaptıklarını. başkanları hem mahkemede hem tvde milyonlar onunde kabul etti.
daha neye dayanıp sahte diyeceksin?Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
Yorum