Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

Gelişmeleri yeni gördüm ve bence ışık görünüyor, tünelin sonuna geldik artık. 17 Temmuz tokadı yaklaştıkça bunların etekleri daha da tutuştu.
    Ayrıca Fifa'da soruşturma açsın ama kimse şunu unutmasın ki biz HAKLIYIZ.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir şemsiye karikatürüm var 3 yıldır hususi o gün için beklettiğim.
      özelden gönder
      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• http://www.61saat.com/futbol/sikeciy...i-h116009.html =) bunu okudunuzmu arkadaşlar azizi trabzonlu kurtarmış...yazık ya.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yanlış anladın demek istediğim şey Sadri başkanın ozamanlar susmasının nedeni menfaat ve çıkar ilişkileri....
          Evet o konuda öyle düşünüyorum. Sadri Şener bundan dolayı bence sessiz kaldı. Zira şuan ki hukuk kurulumuzda Sadri Şener'in pasif davranıp yeteri kadar hukuku kullanmadığından bahsetmişlerdi.
          Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Fenerbahçenin bittiğini gösteren bir başvuru.İçeriği zaten çok komik.Barış özbek mecnun odyakmaz falan gibi.Fb kongre üyesi daha sivas yeni ceza almışken fenerle şike yaptığı ortaya çıkmışken bunu kullanıp şikayetçi olmaları.

Neymiş efendim semavi ve abdurrahmana 1 milyon dolar teklif etmiş Trabzon.Ulan UEFA gerizekalımı nerde kim etti diyecek delil nerde delil.Teklifi yapan belli değil Trabzonsporlular etmiş komediye bak sen.

UEFA demezmi tapelere yalan diyeceksin şimdide aynı tapelerle tsyi şikayet edeceksin.

Bu şu demektir.Bu işin artık sonu geldi.Fener küme düşecek ve kupa trabzona gelecek.

Bundan sonra yapılabilecek tek şey biz suçluyuz ama ts ve gsde suçlu.2010-2011 sezonu geçersiz sayılsın.Kupa tsye gitmesin.Ceza gelecekse toplu men olsun gibi düşünceleri var.

Bazı arkadaşlar korkuyolar bunlar eğer gerçekten UEFA ile anlaşabilmiş olsaydı böyle girişimlerde bulunmazlardı.Uefa 17 temmuzda dava kapandı der biterdi.Şimdi bu başvuruyu yapmaları ceza alacaksak diğerleride alsın başvurusudur.

Hatırlayın 2 gün önce aziz ve ekibi tffye gitmişti.Orada konuştular ve böyle bir şey yapılması gerektiğini düşündüler.Tamamen son çırpınışlar.

Trabzonspor şampiyonlar ligine katıldı bu sezon Avrupa liginde oynadı.Eğer bu delillerle ceza verilecek olsaydı başta Avrupa ligine katılmaya hak kazandığımızda soruşturma açılırdı.Sivas ve eskişehire açıldığı gibi.

Deliller aynı ve yeni delil yok.Bunları UEFA zaten incelemiş.Ceza mahkemesi,tff yargılaması bizi suçsuz buldu.Uefada fenerlilere bakın yaptık soruşturmayı adamlar suçsuz demek için bunu kabul eti bukadar basit.
            En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 27.06.2014, 15:38.

Yorum

• Medya iş başında

Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet o konuda öyle düşünüyorum. Sadri Şener bundan dolayı bence sessiz kaldı. Zira şuan ki hukuk kurulumuzda Sadri Şener'in pasif davranıp yeteri kadar hukuku kullanmadığından bahsetmişlerdi.
                nekadar rezil bir durum değilmi?
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Sadri Şener ne kadar hata yaparsa yapsın benim ŞAMPİYON BAŞKANIMDIR.artık kısır çekişmeleri bir kenara bırakmanın vakti geldi.Trabzonspor'umuz birlik beraberlik içinde hareket ederse önünde duramayacağı engel yoktur.bakın 2010 sezonunda Sadri Şener'in daveti üzerine eski başkanlarımız Mehmet Ali Yılmaz,Atay Aktuğ,Özkan Sümer,Faruk Özak,Nuri Albayrak,A.Celal Ataman Trabzon'daki Galatasaray maçını şeref tribününden beraber izlediler,gurur verici bir tabloydu bu.artık bu günlere dönmeliyiz.

Yorum

• 17 Temmuz'da verilecek karar sıradan bir karar değilmiş anlaşılan. Yapılan savunma ile yetinilmeyip soruşturma başlatılması böyle bir algı oluşturuyor.
                    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadri Şener ne kadar hata yaparsa yapsın benim ŞAMPİYON BAŞKANIMDIR.artık kısır çekişmeleri bir kenara bırakmanın vakti geldi.Trabzonspor'umuz birlik beraberlik içinde hareket ederse önünde duramayacağı engel yoktur.bakın 2010 sezonunda Sadri Şener'in daveti üzerine eski başkanlarımız Mehmet Ali Yılmaz,Atay Aktuğ,Özkan Sümer,Faruk Özak,Nuri Albayrak,A.Celal Ataman Trabzon'daki Galatasaray maçını şeref tribününden beraber izlediler,gurur verici bir tabloydu bu.artık bu günlere dönmeliyiz.
                      o ayrı mesele onu kimse inkar edemez, Dünya tarhininde kazanılmış en anlamlı şampiyonluk Sadri başkan sayesinde geldi. yalnız bu Sadri başkanın hatalarını görmezden geleceğimiz anlamına da gelmez dimi

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

sadri şenerin çok büyük hataları olmasına rağmen şike suçlamasından alnının akıyla çıkmıştır. sessizliğine gelirsek sesini çıkarabildiği kadar çıkardı ancak her sesini yükselttiğinde siz de bu işin içindesiniz temalı tehditlere de maruz kaldı.

televizyonlarda gazetelerde şike ile ilgili konuştuğu için "meczup" bile denildi.başbakandan bizzat fırça yediği,artık konuşma dendiği de artık açıkça söyleniyor.

ayrıca kendisi de yargılandı,gözaltına alınma görüntüleri, mahkeme safhasında sanık olarak yer alması trabzonspor üzerinde baskı aracı olarak kullanıldı.

Yorum

o ayrı mesele onu kimse inkar edemez, Dünya tarhininde kazanılmış en anlamlı şampiyonluk Sadri başkan sayesinde geldi. yalnız bu Sadri başkanın hatalarını görmezden geleceğimiz anlamına da gelmez dimi
                          Tabi Celal'im doğrudur lakin geçmişte her başkanın bir çok hataları olmuştur.zaman birlik,dirlik zamanıdır.geçmişte olan olmuş bitmiştir.

Yorum

• " İBDA-C lideri olarak 'Anayasal düzeni silah zoruyla değiştirmeye kalkışmak' suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Salih Mirzabeyoğlu'nun avukatları, yeniden yargılanma talebinde bulundu. "

ahahaha başvurun ulan teker teker başvurun
                            sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tabi Celal'im doğrudur lakin geçmişte her başkanın bir çok hataları olmuştur.zaman birlik,dirlik zamanıdır.geçmişte olan olmuş bitmiştir.
                              Öyle olsun diyerek ŞİMDİLİK susuyorum o zaman

Yorum

Hocam benimki sadece bir varsayım yada tahmin ama eğer doğrular bunlar ise rezil evet.
                                Sadece Trabzonspor..

Yorum

Yükleniyor...
                                X