Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaş yıl olmuş 2014 halen gs fb ve bjk dan fayda bekleyen,bunlardan medet uman,bunların herhangi birini dost gören,yada bunların birini ötekilerden daha farklı diyen varsa gitsin atsın kendini biyerden aşağı
    Dost görme konusunda katılıyorum ancak bazı şeylerden faydalanmak lazım. Ğsnin bu konuda "her ne sebepten olursa olsun" bizim görüşümüzü destekler açıklamalar yapması işimize gelir.

Biraz enine boyuna düşünmek lazım. Siyasi ve ticari açıdan bu şikecilere yetişemiyoruz kabul edelim. Trabzonspor'un çıkarınaysa destek olmakta fayda var..
    Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Sayın Cimbomlu Balotelli;

Çıkarları uyuşsa Adnan Polat'tan çok daha fazla iyi ilişkileri, sayın Botoksluzade Ünal Efendi de sergilerdi. Zaten bu iş ilk patladığında başkanınız şikecileri koruyan ve mesafeli bir yaklaşım sergiledi. Daha sonra aziz camiasını kendine bağlı tutmak için size sarınca, sizin yönetim ağız değiştirip "bu ateş üfleyerek sönmez" muhabbetine başladı. Aksi halde gül gibi geçinir giderdiniz. Hem bunu savunduğunuz yönetim için size söylüyorum. Ben ise bu rezil yönetimimi de, %60 başbakana destek veren Trabzonluları da savun(a)mıyorum. Sadece camianın şike sürecinde haklı olduğunu ve hakkının verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Benim etrafimda gs li cok arkadasim vardir. Ve taraftar olarak bize destek veriyorlar tabi tanidigim insanlar icin diyorum. Gs nin basindakiler pisligin tekiyse bunu taraftarlarina baglamamak lazim illaki. Bizi kendi insanimiz sattiktan sonra gs li bize destek vermemis cok mu? Once igneyi bi kendimize batiralim. Nefret ediyorum bu para ve guce tapanlardan

Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

Yarın ışıklar kapanınca yine yön değiştirirsiniz. Tek derdiniz kendi neticeniz. Yemeyin bizi.

Gesendet.
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• O degilde fenev yapilan aciklamalara cevap verememis. Tabii dogrulardan kacmak onlarin isi zaten. Kendi Taraftarlarini da bir güzel kandiriyorlar.

Ne biz nede gs aciklamasinda önemli bir detaya deginmedi: Yeniden yargilama bazi fenevli yöneticileri kapsamiyor, onlarin suclari sabit ve öylede kalacak.

..
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• 17-25 aralık operasyonlarının faillerini kurtarmak için çıkarılan yasa değişikliği.

Ne yazık ki Aziz'in işine yaradı.

Her ne kadar 13. ACM '' kumpas yok, yeniden yargılama'ya '' gerek yok dese de.

Şike davası'nın örgütlü suçlarda elde edilen ve yargılama'nın temelini oluşturan telefon dinlemelerini hukuksuz sayarak.

Dava'ya yeni seyir kazandırdı.

Bu çelişkili ve ikircikli kararlar'dan sonra yargılama hiç istemediğimiz safha'ya gidebilir.

Kaldı ki bu yasa'nın geriye yönelik işlemesi de manidar ?

Ama artık şaşırmıyoruz. Burası Türkiye ?

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dost görme konusunda katılıyorum ancak bazı şeylerden faydalanmak lazım. Ğsnin bu konuda "her ne sebepten olursa olsun" bizim görüşümüzü destekler açıklamalar yapması işimize gelir.

Biraz enine boyuna düşünmek lazım. Siyasi ve ticari açıdan bu şikecilere yetişemiyoruz kabul edelim. Trabzonspor'un çıkarınaysa destek olmakta fayda var..
                Olay budur..

Yorum

• Gs nin kendi forum sitelerinde dahi keşke şike sürecine baştan beri dahil olup üstlerine gitseydik diyorlar.aradan 3 yıl geçmiş daha yeni vardılar şikenin farkına,tıpki ts-fb kupa finali öncesi gs taraftarlarının 2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor pankartı açması gibi,Yani burda bizi düşündükleri için yaptıkları bişey yok,gs bugün bu açıklamayı yaptı ama yarın azizi ve yargıyı tebrik edecekler emin lun,yani bunların ipiyle kuyuya inilmez,bu döneklerin desteğine ihtiyacımızda yok zaten,bizim bu süreçte tek dostumuz UEFA dır,ister beğenin ister beğen meyin.Tüm kozumuzu UEFA ve FİFA için oynamalıyız,bu işler cincondan şiketaştan destek beklemekle olmaz
                  ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Cimbomlu Balotelli yada misafir olarak takılan ultrakediler bu videoyu iyi izleyin

3 Temmuz sürecinden bu yana şikebahçeyi koruyan sizdiniz http://www.ligtv.com.tr/haber/oyuncu...ok-suclu-degil ''konuşacak çok şey var ama sonra anlatırım'' diyerek hiç konuşmayan sus pus olan daha sonra eşek yükü parayla şikecibaşı demirören federasyonuna kapak atan sizin hocanızdı şikebahçeyi adeta kuvözde korur gibi koruyan onların ceza almamasını düşmemesini isteyen sizdiniz temiz spor temiz futbol yeni mi aklınıza geldi?
                    Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• Dün dünde kaldi cancagizim, artik yeni seyler söylemek lazim.
                      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Bunun sonu bu köpekler için beraate bizim için cezaya kadar gider. "Du bakali ne olcek" diye diye bir ....medikleri kaldı. Ne olacağı belli işte!

Taraftar olarak, kulübün kapanmasını, ligden çekilmesini, olmadı (Avrupa maçları hariç) hiç bir maça tek bir taraftarın gitmemesini öneriyorum. Adamlar "yoksunuz" diyor, karşımıza geçip göbek atıyor, şerefsizce sırıtarak, her türlü rezil siyasi ayak oyunlarıyla elde ettikleri kazanımı hak mücadelesi diye yutturmaya kalkıyorlar.

Ulan Gazete okuyamaz, tv seyredemez olduk!!

Allahtan çoluğumuz çocuğumuz ve kaybedecek bir şeylerimiz var yoksa...
                        Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• Bugün kahvede 4-5 tane Ak partili Trabzonsporluyu Tayyibe söverken görmek mest etti beni bundan sonra oylarımızı BBP'ye vericez diyorlardı ama artık çok geç..

Bazıların da jeton düşmeye başlamış ama seçim zamanı yine gidip oy verirler mi orası muamma tabi..
                          Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                          Komünar..

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bugün kahvede 4-5 tane Ak partili Trabzonsporluyu Tayyibe söverken görmek mest etti beni bundan sonra oylarımızı BBP'ye vericez diyorlardı ama artık çok geç..

Bazıların da jeton düşmeye başlamış ama seçim zamanı yine gidip oy verirler mi orası muamma tabi..
                            Ben de aynı durumdayım diyebilirim..rte yi sevmezdim ama nefrette etmezdim..artık duygularım net ama..Trabzonsporluların (has olanların) Trabzonsporu herseyin üstünde tuttugunu hesap edemedi tayyip..benim cevremde macları takip etmeyen Trabzonsporlular bile rteye cok sinirlenmis mesele takım boyutunu da aştı çünkü..hak hukuk vicdan yokmus devleti yönetenlerde..acı da olsa görmüs olduk

Yorum

• Şike sürecinden en karlı çıkan takım geysedir.yeni mi akıllarına geldi ahlaksızların.O günlerde yanımızda olsalar belki iş değişirdi.Ama febeş düşerse gelirimiz de düşer mantığı ile yaklaşıp sustular.Şimdi konuşsalar ne,konuşmasalar ne..Ha bu arada şikeci p.ştların şikeyi Trabzon yaptı diye şikayet etmeleri sinirimi bozdu,gülüp duruyorum dünden bu yana..

Yorum

• Ben zaten diyorum.

Artik biz degil gs düsünsün, bizim zaten artik sampiyonluk gibi bir amacimiz yok.

Gs, fb'nin kurdugu düzende sansi olmadigini biliyor. Adimlarini ona göre atmaya basladi.
                                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

Yükleniyor...
                                X