Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak freedomforever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sabah sabah kufur sebebi fanatik.
    Mansete bakin?

Trabzon gozunu kararti Basbakani sikayet etti

Ulan.

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
    nolmuş etmişsek?
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Hacıosmanoğlu'ndan büyük iddia "F.Bahçe,Türkiye'de 'yeniden yargılama' yalanı üzerinden algı oluşturuyor. UEFA ile ise 'bizi düşürmeyin' pazarlığı yapıyor" dedi.
      İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Fenerbahçe'nin yeniden yargılama başvurusunu kabul etmesiyle ilgili tartışmalar sürerken, Trabzonspor cephesi de, 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ne bu kararın iptali için başvuru yapmaya hazırlanıyor. Trabzonspor Hukuk Kurulu ayrıca 'yeniden yargılama yapılsın' şeklinde mütalaa veren savcı ile bu mütalaayı kabul eden hakimleri HSYK'ya da şikayet edecek. Tüm bu gelişmeleri yakından takip eden başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na, Trabzonspor'un uğradığı haksızlığın ortadan kaldırılmaması durumunda ligden çekilip çekilmeyeceğini sorduk.

MEDYA DESTEKLİ

"Bizim böyle bir derdimiz yok ki!" diyen Hacıosmanoğlu, "Mahkeme Fenerbahçe'yi aklamadı ki! Hukuksuz bir karar almasına rağmen şikeyi bir kez daha tescilledi. 'Şike yoktur' demedi. Fenerbahçeli yöneticilerin yıllardır ortaya attığı 'kumpas, deliller ve tapeler sahte' gibi iddialarını çürüttü. Bunların tamamını reddetti. Şimdi onlar 'yeniden yargılama' diyerek kamuoyunda algı operasyonu yapıyorlar. Ancak ne zaman bir algı yönetseler, kabak başlarına patladı" ifadesini kullandı. Fenerbahçe'nin Türkiye'de medyanın bir bölümünü de kullanarak haklı duruma geçmeye çalıştığını ancak Avrupa'da ise UEFA ile küme düşmeme pazarlıklarını yaptığını vurguladı.

UEFA İLE GÖRÜŞÜYORUZ

Başkan Hacıosmanoğlu, "Mahkemenin bu kararını İsviçre Federal Mahkemesi'ne götüreceklermiş. UEFA'ya tazminat davaları açacaklarmış. Burada böyle söylüyorlar ama UEFA'da kapalı kapılar arkasında 'bizi küme düşürmeyin' pazarlıkları yapıyorlar. Siz bunları İsviçre'ye götüreceksiniz de biz boş mu oturuyoruz. Hukuk kurulumuz çalışıyor. Onlar da savcının mütalaasını, mahkemenin kararını, bir üst mahkemeye itiraz edeceğimizi UEFA'ya bildirdiler. Yani biz de tüm gelişmeleri UEFA'ya anında bildiriyoruz. 3 Temmuz'dan bu yana hep yalanlarla süreci yönetiyorlar. Biz ise doğrular üzerinden gidiyoruz" ifadelerini kullandı. Bugün Türkiye'de algı operasyonu yapanların 17 Temmuz'dan sonra gerçeklerle yüzleşeceğine dikkati çeken Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti: "TFF de, Fenerbahçe de savunmasını verecek. Biz zerre kadar olumsuz düşünmüyoruz. Ne olacağını görüyoruz. Onlar da görüyor. Bu yüzden bu kadar bağırıyorlar. Seslerinin fazla çıkması haklı oldukları anlamına mı gelir? Sadece günü kurtarıyorlar.

BEN ADAY DEĞİLİM

Ne yapacaklar yani? UEFA'nın kapısına gidip şunu mu diyecekler, 'Biz Türkiye'de şikeyi örteceğiz?' UEFA da onlara şunu mu diyecek, 'Tamam, siz istediğiniz gibi yapın.' Böyle bir komedi olabilir mi? Türkiye'deki bu hamleler o zaten içeriye girmemesine yönelik. Biz kimin içeri girip çıkacağıyla ilgilenmiyoruz. Bakınız bugün ulusal bir gazete manşet atıyor. '3 yıl sonra özgürlüğe uyandı' O hukuksuz kararı veren hakim bile 'şike gerçektir' diyor kararında. Bu nasıl aklanmadır anlayamadık. Bu delillerle kim kimi aklayacak hep beraber göreceğiz." Kulüpler Birliği'ne adaylığıyla ilgili de konuşan Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu yönde teklifler var. Ama aday olmayı düşünmüyorum. Biz Türk futbolunda ahlak ve adalet isteyen bütün paydaşlarla zaten ortak hareket ediyoruz. Bunu isteyen herkes o başkan olabilir."

medyatrabzon
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İHO Kulüpler Birliğinin başına geçsin, şike mike kalmaz
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• saflar artık belli oldu..bu şike sureci ucu çok deyişik yerlere gidecek..3 sene içinde çok sevdiğim vatanımı bana küstürdüler.bakın göreceksiniz Başbakanın yeni Türkiyesinin yeni Diyabakırı Trabzon olacak..
          https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Arkadaşlar bu ara biraz uzak kaldım forumdan, söylenenlerden anladığım kadarıyla yeniden yargılama kararı A.Y'nin de içinde bulunduğu 6 kişi için verilmiş?

Peki diğer 5 kişi kim?

Ayrıca yalnız 6 kişi için yeniden yargılama yapılacaksa geriye kalanların cezası ve suçu kesinleşmiş olmuyor mu?

Bu konuda bilgi verebilecek biri var mı?

Yorum

• Faruk Özak nasıl böyle bir açıklama yaptı diye soranlara 3 dönem kuralını hatırlatır bu zamana kadar neredeydi kendileri diye sorar mümkünse ağzına Trabzonspor u almamasını rica ederim.
              En son Tayfun Aydın tarafından düzenlendi; 26.06.2014, 09:38.

Yorum

• uefa telefon görüşmelerinin yok sayılacağı bir yargılamaya ancak güler..
                rahat olun bu yeniden yargılama zırvalamaktan başka bir şey değildir..federal mahkeme,tapelerin delil sayılmayacağı bir yeniden yargılamaya istinaden yapılacak olan "bu durumu göz önünde bulundurun" uyarısını ancak komik bulur..delillleri yok edip şikecileri temizlemektir yapılan..bunu aklı başında hiç bir insan kabul etmez,böylesine büyük kurumlar hiç dikkate dahi almaz..

zamanın milli eğitim bakanı,"okullar olmasa maarifi ne güzel yönetirdim" demiş..deliller yok sayılsa mahkemeden herkes ne güzel beraat alır değil mi..
                Herkese Merhaba

Yorum

• fanatik gazetesini okudunuz beyler ilk sayfa
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Haklıyız kazanacağız.

İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Atilla Dilaverin yazısı çok hoş olmuş.
                    Tam ümitlerimizin kırıldığı bir dönemde, bize hırs verdi.
                    Artık takım filan ligden çekilmesin. Gerekirse sonuna kadar mücadele edeceğiz bu şike çetesiyle.
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Günaydın memleketimin sıradan Anadolu halkından olan Trabzonlu hemşerilerim.
                      Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fanatik gazetesini okudunuz beyler ilk sayfa
                        Acaba başkanın bundan haberi varmı,varsa burada yazılanların ne anlama geldiğini biliyormu?

Eğer bile bile yapıldıysa başkan gerçeklere yavaş yavaş yaklaşıyor demektir.Ancak bu yön değişikliğini uefa'ya taşımadan önce bizlerle ve tüm kamuoyuyla paylaşsaydı daha doğru olurdu diye düşünüyorum.

Yorum

• Sportif hukuka göre, 2010-2011 sezonunda şike yapılmış olduğu gerçeğini değiştirmeyecektir.
                          “Sportif” hukukun dava dosyaları arasında “kıyamet gününe kadar” en önemli kanıt olarak kalmaya devam edecektir.

Galatasaray

Spora zarar verenlerin elbirliği ile korunması, ülkemize değil, yalnızca suçlulara ve ahlaksızlara hizmet etmektedir.

Trabzonspor
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• 17 temmuz bir dönüm noktası.

Bu federasyon(fenerasyon) niye düşürülmeye çalışılmıyor? Kaç delegenin imzası gerekiyor? Galatasaray ve Bursaspor bizden yana taraf olurlar büyük ihtimalle.

Yorum

• faruk özak bıraksın bu lafları eğer samimiyse fb ve aziz'i kurtarma operasyonunun mimarı rte'nin yüzüne söylesin bunları gazetecilere değil...bütün ülke biliyor son alınan kararın mahkemede değil dolmabahçe'de alındığını...
                              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• 13. ACM kumpas ve sahte tutanak iddialarını reddetmiştir.
                                @tsmustafakemal

Yorum

Yükleniyor...
                                X