Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İşte olasılıklar;
    1- İsviçre Federal Mahkemesi'nin ilk yolu başvuru sonrası davayı reddetmek. Yerel yargılamaya göre soruşturma açan UEFA'nın yerel yargılamanın yeniden yapılması kararına rağmen iç hukukunu devreye sokarak İsviçre Federal Mahkemesi'ni etkileyebileceği ve davanın örtbas edilebileceği belirtiliyor.

Bunu haber diye yazanından tut, yayınlayanına kadar tamamının Allah gelsin hakkından. Şerefsizliğe öyle alışmışlar ki...

Türkiye'de adil yargılanacaklar ama UEFA örtbas edicek davayı. Vay beynini kuşlar kemiresice seni
    Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Ya kamuoyunda yürütülen yargı şu. fenerbahçe yeniden yargılanıyor. Yok öyle bir şey aziz, olgun ve bir kaç kişi daha cezaları biraz daha indirilsin diye yargılanıyor. aziz kurtulacak (sanki fenevi biz akladık der gibi) fenere de uefa fifa ceza verdirdi denilecek.
      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

UEFA bundan sonra asla vazgecnez verdigi cezadan. Bu rezil mahkeme karari gelecek yaptirimlar icin aldilar.
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Akşam gazetesi hükümetin gayriresmi yayın organlarından bir tanesi.

Doğrudan başbakanlıkta hazırlanan bir gazete(!)

Az bile yazmışlar... Hepsi müstehak siyasete en hafif tabirle kölelik yapmak için Trabzonspor'a ihanet edenlere.
          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Şuan da ölümcül bir hastalığa yakalanmış olsaydım ve hayat'tan beklentim olmasaydı neler yapacağımı tahmin bile edemezdiniz ülkeyi öyle bir karıştırırdım ki 5 yılda zor toparlardılar yokmudur 3-5 kişi arkadaş bu ne aymazlıktır bırakın hak,hukuk edebiyatını bu ülkede sökmüyor bunlar 17 temmuza kadar sabır sonrası anarşi..!
            Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
            Komünar..

Yorum

• http://www.radyospor.com/canli_yayin.html şuanda bir köpek konuşuyo ama sanırım devamında atilla dilaver bağlanacak
              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu bizim başkanı gören duyan birisi varmı?

Kıyamet kopuyor,adamlar utanmadan uefa'dan bile tazminat istiyor,bizimkini araki bulasın.

Bir tane lütfen yaptırılmış ''mahkeme başkanı fbli,çıkan sonuca şaşırmadık'' haberi.

Ne görüntü nede ses var.

Arkadaş şimdi ortaya çıkmayacaksında ne zaman çıkacaksın.

Kulüptende bir tek açıklama yok.Resmi sitede Adrian'ın veda mesajı,tırımız Gebze'de,Alim ile sözleşmenin feshi...
                Başbakanın evine gitmeye çalışıyordur...

Mahmut Uslu ile Rıdvan'ı alıyorsun, ben peşinde Kazlıçeşme, Artvin demedim gezdim, beni niye almıyorsun eve diye de söyleniyordur...

Yorum

• bu emin denen avukakt spor hukukcusu ama ceza hukukcusu gibi konusuyor.
                  tapeler spor hukukunda en net delildir.
                  Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                  İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Eğer şike yapmıssan ki ben yaptığına inanıyorum ve bizi yıllardır kahrediyorsan Allah belanı tez zamanda versin Aziz Yıldırım...
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Uefa'adn tazminat mı istemişler?

Yorum

• Azizi siyaset istediği kadar korusun, Şekip yeniden yargılanmayacak..

UEFA bunu görmezden gelemez..
                        Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Balyoz davası için yeniden yargılanma kararı daha birkaç gün önce çıktı hemen yeniden görülmeye başlanıp beraatler verilmiş...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu sayfalarda hepimiz bazen çok üzüldük bazense çok sevindik.Her kötü haberin arkasından çoğumuz umutsuzluğa karamsarlığa düştük.Bu iş bitti hiçbirşey olmaz diyenlerimiz oldu.Ama her seferinde mutlaka bizi umutlandıran birşeyler oldu.Adalet yavaş yavaş ilerledi ve ilerlemeye devam ediyor.(Maalesef bizim ülkemizde değil...Avrupada). Umutsuzluğa kapılan,bu iş bitti diyen arkadaşlara tavsiyem şu:CAS'ın BJK ile ilgili gerekçeli kararını lütfen tekrar okuyun.(Bizim sayfalarımızdada mevcut).Bu pisliği hiçbir zaman kapatamazlar.yeterki bizim yöneticilerimiz ve bizler birlik olalım.ve bu işin peşini bırakmıyalım.İyiler ve haklılar mutlaka kazanır...

Yorum

• Belki daha önce paylaşılmıştır ancak tekrar paylaşmakta fayda var.

Zokora'nın Tekmesi ‏@ZokorannTekmesi · 19 dk. ·
                              Atilla Dilaver: "Hacıosmanoğlu ile de görüştüm. Haklarımızı savunmak adına hukukun bize tanıdığı tüm imkanları kullanacağız."
                              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak deaglemanyaq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                balyoz davası için yeniden yargılanma kararı daha birkaç gün önce çıktı hemen yeniden görülmeye başlanıp beraatler verilmiş...
                                onlar beraat etmiş olan 88 kişi ile alakalı diye biliyorum. Yani sonradan cıkan kişilerle alakalı değil. ..
                                BİZE HERYER TRABZON!!!
                                Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

Yükleniyor...
                                X