Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• satılık basın yine (sabah) yine yazmış dosyanın tamamımı yoksa bir kısmı mı yeniden yargılamaya tabi olacak,

yazmışda yazmış, en sonunda da FB bu yıl avrupaya gidebilir demiş..

şu Türkiye medyası varsa yeminle tamamen satılık kalem dolu.
    County of Essex

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Az önce Kanal Türk'te "Yargıtay'dan emsal karar" diye bir haber duydum. Üyelerimizi erken sevindirmek istemem ama mealen şu şekildeydi (Şike davası değil, başka bir dava için)

-"Yasal olmayan yollarla da elde edilse, ses kayıtları delil olarak kabul edilebilir."

Şimdi internetten de arayıp, buldum (Kaynak).

Bu karar bizim elimizi güçlendirecek görünüyor.

.
      aynı haberi bu sabah bende izledim tv de...
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Fenerbahçe camiası, SABAH'ın ortaya çıkardığı 'Yeniden yargılama' talepli Savcı mütalaası sonrası, mahkemelere kilitlendi. Bir taraftan, bu mütalaa sonrası 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin vereceği karar, diğer yandan Anayasa Mahkemesi'ne yapılan bireysel başvuruların sonuçları bekleniyor. 13. ACM'nin savcı mütalaasının ardından karar vermek için herhangi bir süre kısıtlaması yok. Hakim heyeti, isterse dosyayı bekletebilir. Ancak, genellikle bu tip davalardaki kararlar hızlı bir şekilde çıkıyor. Kararla ilgili, çeşitli ihtimaller, avukatlarca dile getiriliyor. Dosyanın tümden yeniden yargılama kapsamına alınması düşük ihtimal! Savcı mütalaasında bulunan bölümlerin ayrılıp yeniden görülmesi en yüksek olasılık olarak gösteriliyor.

HER ŞEY SİL BAŞTAN OLUR

Anayasa Mahkemesi'nde de sıra Fenerbahçe dosyasına geldi. Mahkemenin bireysel başvurularla ilgili kararını bu hafta içerisinde vereceği ifade edildi. AYM'nin de bununla ilgili kararını Perşembe günü açıklaması bekleniyor. Peki tüm dosyaya yeniden yargılama kararı çıkarsa, neler olacak? Öncelikle, 3 Temmuz 2011'de başlayan operasyonlarda alınan tüm cezalar iptal olacak. Deliller, iddianame, ifadeler, savunmalar yeniden alınacak. Duruşmalar yeniden yapılacak. Kısaca her şeye sil baştan başlanacak. Fenerbahçe'nin en büyük umudu ise 'tapelerin delil sayılmaması' yönündeki atılan adımlar. Şayet bu yönde bir görüş bildirilirse, sarı-lacivertli kulüp yeniden yargılamadan oldukça umutlu.

UEFA BOYUTU DA DEĞİŞİR

Fenerbahçeli yönetici ve hukukçular ise suskunluğunu koruyor. Basına bu konuyla ilgili görüş vermek istemeyen kulüp yetkilileri, yeniden yargılamanın UEFA boyutunu da değiştireceğine inanıyor. Yöneticiler, "Şayet dosyanın tamamı yeniden yargılama kapsamına alınırsa, bu sene Şampiyonlar Ligi'ne biz gideriz" diyorlar

SABAH GÜNDEMİ BELİRLEDİ

F.Bahçe heyecanlı günler yaşıyor. SABAH Spor, iki gündür yaptığı haberlerle Türkiye'nin spor gündemine damga vurdu.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

aynı haberi bu sabah bende izledim tv de...
          Sabah-ı şerîfler hayırlı olsun, Celal Bey kardeşim .

.
          -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
          -"Burada klima yok mu?"
          -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Haber ilk satırından son satırına yalan ve yanlışlar ile dolu.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Haber ilk satırından son satırına yalan ve yanlışlar ile dolu.
              Yahu, bu kadar da muhalif olmayın .

Bir kere yazdığım şet zaten tek satır. İkincisi, çok sevdiğim bir üyeye "Hayırlı sabahlar" demenin nesi yalan ?

Sabah sabah formumdayım. Sevgiler .

.
              -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Sabah-ı şerîfler hayırlı olsun, Celal Bey kardeşim .

.
                Sağolun Hocam size de hayırlı sabahlar, okuyorsunuz değil mi nasıl da umut pompalıyor aziz taraftarlarına

Yorum

Sağolun Hocam size de hayırlı sabahlar, okuyorsunuz değil mi nasıl da umut pompalıyor aziz taraftarlarına
                  Sıra UEFA'DA .

.
                  -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Bırakalım (mı) şike mücadelesini ?

İllerin illerle, ilçelerin ilçelerle, köylerin köylerle, mahallelerin mahallelerle, akrabaların akrabalarla, kardeşlerin kardeşlerle mücadele ettiği topraklara şike mücadelesini bırak diyorsunuz.

Bir lahana kotisi yüzünden 6 tane adamın öldürüldüğü, aynı evin içinde yaşayıp 50 yıldır küs olan bir inat sahiplerine, düz araziyi denizde gören bir coğrafyanın insanlarına söylüyorsunuz bunu.

Soruya güldüm, gülmeyip de ne yapayım ?

Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

Sıra UEFA'DA .

.
                      aziz taraftarlara, taraftarlar azize, uefa azize, sonra hepsi taraftarlara diyorsunuz yani

Yorum

aziz taraftarlara, taraftarlar azize, uefa azize, sonra hepsi taraftarlara diyorsunuz yani
                        Ben demedim, siz dediniz .

.
                        -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          12 Numara «org»

SON DAKİKA// Sözde Şike Davası sonrasında 16. Ağır Ceza MHK'nin gerekçeli kararına göre Trabzonspor'un teşvik yaptığı ispat
                          edildi.

SON DAKİKA// Mahkeme'nin gerekçeli kararına göre Trabzonspor'un yaptığı ve mahkemece kesinlik kazanan teşvik girişimi detayları birazdan...

hem sözde hem ispat
                          Halbu ki beyinde ahlakda bedava.

Yorum

Ben demedim, siz dediniz .

.
                            biz Trabzonspor luyuz delikanlı adamız sözümüzün arkasında dururuz...

Yorum

Yahu, bu kadar da muhalif olmayın .

Bir kere yazdığım şet zaten tek satır. İkincisi, çok sevdiğim bir üyeye "Hayırlı sabahlar" demenin nesi yalan ?

Sabah sabah formumdayım. Sevgiler .

.
                              Eyvah!

Sevgi de saygı da bizden...
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Ulan bu kadar sayfa millet boşu boşuna yorum yapmış.
                                Şike davası falan yok ortada.
                                Sözde! şike davasıymış........

Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Yükleniyor...
                                X