Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Atafener'in Mahmut'la Rıdvan'a yeniden yargılama sözü var. Kabul edecektir mahkeme. Bunca şeyden sonra da bu sadece süreci uzatabilir, bence. İçerde istedikleri kadar kendilerini aklasınlar dışarıyı kendilerine uydurmalarına imkan yok.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dün bir haberde pazartesi gününden sonra değerlendireceklerini söylemişlerdi ama nekadar doğru bir haber orasını bilemem, açıkçası beni çokta ilgilendirmiyor, sportif açıdan karar verildi şike yapıldığı kesinleşti bu saatten sonra kupanın gelmesini engelleyecek bir güç yok. zaten yeniden yargılama olsa dahi bunlar beraat edebilecekmi sanıyorsunuz, süreç uzar okadar...
      Yeniden yargılama kararı verilirse UEFA'nın kişilere neden hâlâ cezâ vermediği sorusu cevâbını bulmuş olur. Yargılamanın yenilenmesi sportif açıdan UEFA'yı hiç ilgilendirmez iken buna rağmen UEFA da yeniden yargılama olacağını bilerek beklediyse şike cephesinin tâlimatlarına boyun eğiyor demektir.

Durum böyleyse UEFA'dan hakkımız olanın tamâmını değil ancak kavga dövüş koparabildiğimiz kadarını alabiliriz.

Ve eğer tapeler devre dışı bırakılıp yargılama yapılacaksa bu azizi aklamak için bir gösteri yargılamasından başka birşey olmaz herhalde. Bu yüzden bir yol ayrımındayız. Mahkemenin kararı bir çok şeyi netleştirecek. Yeniden yargılama inşallah reddedilir.
      En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 08.06.2014, 13:33.
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeniden yargılama kararı verilirse UEFA'nın kişilere neden hâlâ cezâ vermediği sorusu cevâbını bulmuş olur. Yargılamanın yenilenmesi sportif açıdan UEFA'yı hiç ilgilendirmez buna rağmen UEFA da yeniden yargılama olacağını bilerek beklediyse şike cephesinin tâlimatlarına boyun eğiyor demektir.

Durum böyleyse UEFA'dan hakkımız olanın tamâmını değil ancak kavga dövüş koparabildiğimiz kadarını alabiliriz.
        abi ben yeniden yargılama olacağını düşünmüyorum zaten, olsa bile bunların hiçbiri beraat edemezler, amaçları süreyi uzatmaz, ama kaçınılmaz son onları bekliyor bence...
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          abi ben yeniden yargılama olacağını düşünmüyorum zaten, olsa bile bunların hiçbiri beraat edemezler, amaçları süreyi uzatmaz, ama kaçınılmaz son onları bekliyor bence...
          Bütün kalbimle inşaallah diyorum.
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Uefa bunca süredir kişilere ceza vermemiş,
            Yargıtayın aylar sonra onadığı kararı, 13. ağır yine aylar geçmesine rağmen onamadı ve büyük ihtimal yy kararı çıkacak.

Aslında herşeyden önceden herkesin haberi var. Kapalı kapılar ardında hükümet herşeyi ayarlamış. Hatta fb hukuk kuruluna bile yardımcı olunduğunu düşünüyorum hükümet tarafından.
            Buna en büyük kanıtımda başbakanın avukatı olan kişinin aynı zamanda a.y nin avukatı olması.

Ama ne olursa olsun biz namuslu ve haklı olan taraftayız.
            Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• benim tek aklıma gelen bu işi bizim için en iyi ihtimal şekecilere eksi puan vererek bu işi kapatacaklar

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Inanilmaz seyler yasaniyor mümkün degil dedigimiz olucak gibi
                  Ne biçim bir ülkede yasiyoruz
                  son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Inanilmaz seyler yasaniyor mümkün degil dedigimiz olucak gibi
                    Ne biçim bir ülkede yasiyoruz
                    Karamsarlık için erken, mahkemenin kararını görelim.
                    7

Yorum

• Ben açıkçası böyle bir şey olabileceğine inanmıyorum. Gündem değiştirmek, pozitif hava katmak için uğraşıyorlar ancak zor atık.
                      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Cezalar fazla

Sarı-lacivertliler yıllardır 'şike davasının' adil yürütülmediğini söyleyerek yargının yenilenmesini istiyordu. Savcı Coşkun da bu çağrıya kulak verdi. Aziz Yıldırım'a cezaların fazla kesildiği vurgulandı

Yüzbinlerce taraftarıyla "Adalete Fener yakan" Kanarya sonunda istediğini aldı. İnfaz kararı çıkmasına rağmen başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları her seferinde "Biz suçsuzuz. Bu kararı baştan belli bir davaydı. Yeniden yargılanma istiyoruz" dedi. Sonunda da sarı-lacivertlilerin bu talepleri haklı bulundu. 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde duruşma savcısı Abdullah Mirza Coşkun 10 sayfalık bir mütalaa verdi. Coşkun'un mütalaasında Fenerbahçeliler'i en çok sevindiren iki konu infazların durdurulması ve yargının yenilenecek olması.

'312'NCİ MADDEYE BİR BAKIN'
                        Savcı Abdullah Mirza Coşkun, mütalaasında şike ve örgüt kurma suçlarının CMK 311. madde gereğince yargılamanın yeniden yapılmasını, 312. maddeye göre ise infazın durdurulması talebinde bulundu. Mahkeme pazartesi gününden sonra mütalaa hakkında karar verecek. Savcının talebi uygun görülürse 'şike davası' yeniden görülecek.

EMENİKE BERAAT ETTİ AMA...
                        Abdullah Mirza Coşkun hazırladığı mütalaada şu gerekçeleri sundu: Özel Yetkili Mahkemeler kapatıldıktan sonra yeni bir süreç başladı. Usul yönünden değişiklikler var. Aynı eylem için farklı suçlara farklı cezalar verildi. Yargıtay onadığı için başka bir çözüm yolu yok. Karabük-F.Bahçe maçında suçlanan Emenike beraat etti, aynı maç yüzünden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a "teşebbüs"ten ceza verilebilecekken "şike" den hüküm geldi.

TARAFTAR AYAKLANDI
                        Savcı Coşkun'un mütalaasını açıklamasının ardından sarı-lacivertli taraftarlar da sevindi. 3 Temmuz'dan beri büyük bir mücadele veren F.Bahçeliler "Sonunda aradığımız adalete ulaşıyoruz. Yeniden yargılama sonucunda suçsuz çıkacağımızı biliyoruz" dediler.

Veli SARIBOĞA

2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ya insan ister istemez.etkileniyor.bu haberden çünkü burasi.türkiye para güç nerdeyse o kazaniyo para şikelecilerde güç tayyipte birleşince biseler oluyo bizim sucumuz gunahimiz ne bide is yerindeki arkadalsa hak veriyorum madem tayyip.koruyo bizi kupayi o vermiyo diyosunuzda nasil.oluyoda trabzonda %60aliyor dedi adamlar hakli...
                          ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Gelsin yeniden yargılar ohhhh...

Yorum

• Yeniden yargilaninca temize cikacaklarini kim söyledi ki. Temize cikmalari ivin tek koşul tapeletin sahte cikmasidir ondan haric sadece örgut sucu iptal olur ki yeni kanuna gore kesin iptal olur yeniden yargilanirsalar. Tahminimde amac bu, RTE bunu sözünü vermiştir.
                              BİZE HERYER TRABZON!!!
                              Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Savcinin gerekceleri yayinlanmadi degil mi?

Yorum

Yükleniyor...
                                X