Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aynen komedi:

12 Numara «org» ‏@12numaraorg 13 dk.
    KULÜBÜMÜZ YAPTIĞI AÇIKLAMA İLE TRABZONSPOR'U KEPAZE ETMEKLE KALMADI, OYUNLARINI BOZARAK YAKINDA OLACAKLARA DAİR İPUÇLARI VERDİ...
    Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Püühh kaçırdık ördeağiy!
      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burayı okuyan şikeciler bakın itiraf ediyorum.
        Biz Uefa'ya rüşvet verdik.
        Evet, işte gerçek bu.
        öyle deme o zaman mahkemeye ne diyecekler.paralel yapının işleri bunlar.platini infantino falan hepsi spor imamları.
        Evet,işte gerçek bu.

Yorum

Kuş lastiği ile mi vurdunuz ?
          Dabancaylan

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

FB'li Mecnun Otyakmaz'ın açıklamaları hukuken subuta eren kesin delilmiş. Bir hakim olmadıkları eksikti...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              FB'li Mecnun Otyakmaz'ın açıklamaları hukuken subuta eren kesin delilmiş. Bir hakim olmadıkları eksikti...
              kim diker mecnun u

Yorum

• Rte girer devreye yine ne yapar eder şikebahçesini kurtarır. Hatta gerekirse 5 yıl avrupaya gitmeyiz falan felan der biter.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Çamur atmak,havlamak ,hırlamak ne zamanda beri delil olarak değerlendiriliyor?
                  Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Tupcu nedemisti:
                    Demirören NTV Spor yayınında Ocak ayında, "Bizim kurallarımızın verdiği bir karar verdi. Şu an için bir değişiklik söz konusu değil. UEFA'dan bir yazı gelirse, konu yeniden tartışılır. Nasıl benim kararım yargıyı bağlamıyorsa, yargının kararı da beni bağlamıyor. Biz yargının ceza verdiği kişilerin bazılarına ceza verdik bazılarına vermedik. Bundan sonraki olay TFF açısından kapanmıştır. Ancak bundan UEFA'dan bir yazı gelirse tabii ki konuyu değerlendirir ve durumu tartışmaya açarız" dedi.

Yorum

Burayı okuyan şikeciler bakın itiraf ediyorum.
                      Biz Uefa'ya rüşvet verdik.
                      Evet, işte gerçek bu.
                      eyvahh sımdı bu kus beyınlıler bu bı ıtraftır dıyerek uefa ya basvuru yaparlar ark lar sıze yapmayın boyle şakalar dıyorum dınlemıyosunuz

Yorum

• oğlum bişey yok lan, sadece prosedür gereği küme düşeceksiniz, sizin sevdiğiniz prosedür.

Yorum

• Aramızda kalsın(inşallah şikeciler okumuyordur) Infantino salı günü Trabzon'daydı.
                          Saray köftede yemek yediler kulüple. Bunlar Sürmeneliymiş zaten.
                          Cemaatin bi kolu da bunlarmış. Platini'nin haberi yok tabi.
                          O zaten kabul etmiyor bu davayı. Ama ne ettik ettik İnfantino'yu kandırmışız.
                          Valla helal olsun bize.

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

pavaleller hev yevde
                            Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Allah'ım sen konuyu biliyorsun..

Yorum

• Kendi açıklamanı kısa ve ayrıntısız tutarsan karşı tarafa da olayı böyle çarpıtma imkanı sunarsın.

Yorum

Yükleniyor...
                                X