Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Savcı abdullah mirza coşkun kimdir once onu bir tanıyalım isterseniz. Hormonlu adalet bakanı bekir bozdağ'ın hukuksuz mart atamalarından biri olan ak savcı abdullah mirza coşkun.

Bu zamana kadar neden içeriye almadılar sandınız.herşey kurgulanmış. hazırlıklar yapılmış. kesinlikle yeniden yargılama olup bunlar gene işi zamana yayacaklar ve asıl amaçları tapelerin hukuksuz olduğu gerekçesiyle onları yok sayıp aklamak.

Bunu tarihe nasıl açıklayacaklar. Bugun yaşanalar tarihe kara bir leke olarak yazılacak, bellki yıllar ve yüzyıllar sonra rte hırsızları ve yolsuzlukları akladığı için utançla anılacaktır.
    Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
    Hz. Ömer.

Yorum

• savcısından ziyade hakimi önemli

hakim burada emir doğrultusunda hareket ederse ne olur?

savcı pası verir hakim golü atar (bu yönde bir algı oluşturuldu)

madem iş bu kadar kolay adaleti çin fener yakan ali koç boşa uğraşmış olur
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bu kadar kesinleşen yargı kararları UEFA ve CASın verdiği cezalardan sonra savcı böyle bir talepte bulunmuşsa bu mutlaka siyasi iradenin dayatmasıyla mümkün ola bilir. Hükümet en üst düzeyde az sayda fedakar taraftarın ve hukukçunun savunduğu Trabzonspora karşı savaş açmışdır ve hakkının hatta dolaylı yoldan bile teslim edilmesi olasılığına karşı her türlü kepazeliği yapıyor. Bu durumda eğer UEFA ben elimdeki delillere göre kararımı verdim kaç defa yargılarsanız yargılayın benim kararım değişmez derse o zaman açılmış disiplin soruşturmasını ertelemez TFFye gerkli baskıları uygular. Eğer yeniden yargılamanın sonucunu beklerse o vakit geçmiş olsun.

Yorum

• burası Türkiye...
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Yukarıda Allah var sakin olun
            Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yukarıda Allah var sakin olun
              Allah her yerde.Sadece yukarıda değil

Yorum

• 13. ACM hakimi olur ya yeniden yargılama kararı verir

işte asıl şike

aziz yıldırım yaptığı şike bunun yanında s ı f ı r (farklı farklı yerlerden alınmıştır)
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• bu yeniden yargılama haberini

S A B A H gazetesi ilk sundu , medya organı manidar

@tsmustafakemal

Yorum

• Azizi akladınız diyelim İlhan Ekşioğlu ile Şekip Mosturoğlu ne olacak? İbrahim Akın?

Bu saydığım şahıslar ertelemeli ceza aldılar. Bunu silemezsiniz ve tek başına şikecileri kümeye gönderecek kadar yeterli bir karar. Üstelik TFF tarafından verildi.
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ayrıca Savcının talep etmesi ayrı mahkemenin kabulü ayrı. Sadri Şener ve Zeki Mazlum adına da ''cezalandırılmaları'' için iddianame düzenlenmişti.

İş mahkemede bitiyor velhasıl.

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Azizi akladınız diyelim İlhan Ekşioğlu ile Şekip Mosturoğlu ne olacak? İbrahim Akın?

Bu saydığım şahıslar ertelemeli ceza aldılar. Bunu silemezsiniz ve tek başına şikecileri kümeye gönderecek kadar yeterli bir karar. Üstelik TFF tarafından verildi.
                        mesele aklamak değil ki

Yorum

• son haberlerlerden sonra iho bir forma daha yaptirir.gercekler kabak gibi ortadayken bir tane padisahin keyfi istekleri yuzunden gun yuzu gormememiz fena halde zoruma gidiyor.hele ki trabzonspor'u temsil eden capsizin herseyi bilmesine ragmen yalakaliga son surat devam etmesi insanin sinirlerini hoplatmaya yetiyor.icimden gecen seylerin tamamini buraya yazmiyorum.allah hepsini nasil biliyorsa oyle yapsin.

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İngiltere'de çalışabilmek için ne yapmam gerekiyor? İngilizcem var, elektrik mühendisiyim.

IELTS 'ten gereken puanları alırsam işe yerleşmem için ne gibi prosedürler var? Ciddiyim. Fırsat bulursam kaçma düşüncem var.
                            hocam çok zor evlenmem lazım eşininde gelirinin 19.000 pound olması lazım sana

sponsor olabilmesi için ayrıca kalıcı oturum için 5 yıl gerekli,

ben eskiden geldim o nedenle yırttım, en kolay yolu AB vatandaşı birisiyle

evlenmen, romen,litvan vs. o zaman otomatik olarak burdasın eşinle beraber

ona müdahale edemiyorlar. yani tatil yerlerine takıl polon,macar, AB üyesi

ülke vatandaşlarından birisi ile evlenmen lazım. yoksa öteki türlü ABD vs dene

ingiltere çok zor. okul bitirsen dahi Tier 1 vizesini kaldırdılar ki kalamıyorsun

burda maalesef.
                            County of Essex

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              mesele aklamak değil ki
                              ya ne?

Süreci sürekli Aziz Yıldırım üstünden götürerek (bu yanlışa hem camia hem taraftar olarak bizde dahiliz) büyük resmi gözden kaçırıyorlar. Ortada Organize bir suç var arkadaş.

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Akp ye oy veren sozde trabzonsporlular ozde aktroller vicdaniniz rahatmi.atila dilaverin twitlerine bir bakin bakalim belki kafaniza biseyler dank eder hos hic sanmiyorum ya kiyamadi yine padisahiniz sikebahcesine..
                                En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 07.06.2014, 21:36.
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X