Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zürriyet spor'da "Bu isimler Türkiye'ye geliyor" başlıklı haber var, haberin resminde Olcan'ın resmi var. Böyle ucuzluk, böyle adilik, böyle şerefsizlik olmaz. Satılmış medya Trabzon'u sınırdışı etmiş. Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Olcan sizin tabirinizle Türkiye'ye gelmeyecek ama birgün biz sizin plazanıza gelip topunuzun .................................................. ..............................
    En son alone_6161 tarafından düzenlendi; 23.05.2014, 15:51.
    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      x ve y adında 2 tane takım var x takımı y takımın şerefini namusunu satın almak istiyor, y takımı teklifi kabul ediyor ve x takımına şeref ve namusunu satıyor. hangisi daha suçlu?

başka bir takımın namusunu satın almak isteyenmi?

yoksa

kendi namusunu satanmı?

NOT: matematikten nefret ederim abi
      Bende matematikten nefret ederim ama y suçu=x in karesi desek. X in birim cezası (4xşike) + (4xteşvik) / 3 hesabından çıkan sonucun karesini alsak yaklaşık 1 yıla tekabül ediyor.
      Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• Kandırıldık....

İlk olarak Tuncer Çapa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzon'a yapılacak şike anıtı ne oldu? Orhan Fevzi efendi seçim öncesi sallıyordu şike anıtı yapacağım diye.Bu konuda bir gelişme var mı?
        belediye başkanına oy vermedim çünkü çakma Trabzonludur.. ve demem odur ki...
        Bunun hesabını kimse sormuyor soramıyor soranlar da hain ilan ediliyor..
        Belediye başkanı seçim öncesi belediye meclisinde bu konu gündeme geldiğinde milleti kafeslemek için böyle attı tuttu ancak lafını da yuttu ve unuttu..
        Ahtım odur ki belediye başkanına yolda rastlama ihtimalim vardır ve bunu kendisine bizzat sormazsam şerefrsizim..
        Bordo mavi net yönetimine sesleniyorum.. Böyle bir vaat de bulunan ve insanları kandıra belediye başkanına medya yoluyla ya da bizzat ulaşarak bunu bir sorsunlar. Başbakandan koktukları için bunu yapamadıklarını herkes biliyor. Öyle göstermelik yürüyüşe katılıp kupa hakkımızdır demekle o iş olmuyor belediye başkanı. Gerekeni yap yine seçildin...Tabi .... yiyorsa.
        Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• İlk olarak Ali Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bende matematikten nefret ederim ama y suçu=x in karesi desek. X in birim cezası (4xşike) + (4xteşvik) / 3 hesabından çıkan sonucun karesini alsak yaklaşık 1 yıla tekabül ediyor.
          off oldum abi
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Ressam Bedri Baykam ile Ferruh Tanay, TFF'nin 1957 öncesi Türkiye Futbol Şampiyonalarının de genel kupa toplamında sayılması için başvuruda bulundu. Baykam ve Tanay konuyla ilgili bugün saat 11.00'de Taksim'de Piramid Sanat'ta bir basın toplantısı düzenleyecek. TFF Hukuk Kurulu, yapacağı incelemenin ardından talebi kabul ederse, Fenerbahçe'nin şam-piyonluk sayısı 28'e, Galatasaray'ın 20'ye, Beşiktaş'ın 18'e çıkacak. Trabzon ise 6 şampiyonlukta kalacak.

niye altıda kalıyoruz bizim de bir ligimiz yokmuydu onları da biz ilave edin idmanocağı martısporun şampiyonluklarını katın
            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
            Eze eze 2021-2022.
            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ressam Bedri Baykam ile Ferruh Tanay, TFF'nin 1957 öncesi Türkiye Futbol Şampiyonalarının de genel kupa toplamında sayılması için başvuruda bulundu. Baykam ve Tanay konuyla ilgili bugün saat 11.00'de Taksim'de Piramid Sanat'ta bir basın toplantısı düzenleyecek. TFF Hukuk Kurulu, yapacağı incelemenin ardından talebi kabul ederse, Fenerbahçe'nin şam-piyonluk sayısı 28'e, Galatasaray'ın 20'ye, Beşiktaş'ın 18'e çıkacak. Trabzon ise 6 şampiyonlukta kalacak.

niye altıda kalıyoruz bizim de bir ligimiz yokmuydu onları da biz ilave edin idmanocağı martısporun şampiyonluklarını katın
              böyle birşey olması mümkün değil....
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Üstteki linkte sağolsun bir arkadaş şampiyonluk sayılarını tek tek yazmış. Bu durumda sadece Trabzon İdmanocağı' nın 12 şampiyonluğu var. Yani baykam gibi odunların sözüne değer verilen bir ülkede yaşıyoruz ya yazıklar olsun
                Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şu habere inanan varsa eğer bi zahmet doktora gitsin mecnun aklanmış mış da he sebastian he
                  Ya bunlarin ne yavsak oldugunu biliyoruz hadide bizim cakmaci yerel medyaya ne oluyor ayni haber i haber61 kopyala yapistir yapmis ustelik kendi veriyormus gibi kaynakda belirtmemis pes icimizdeki irlandali diycemde bunlarda o kapasktede yok ancak haberturk sporx gibi yavsaklarin sitelerinden kes yapistir yaparlar maksat sayfa dolsun icerik onemli degil..
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ressam Bedri Baykam ile Ferruh Tanay, TFF'nin 1957 öncesi Türkiye Futbol Şampiyonalarının de genel kupa toplamında sayılması için başvuruda bulundu. Baykam ve Tanay konuyla ilgili bugün saat 11.00'de Taksim'de Piramid Sanat'ta bir basın toplantısı düzenleyecek. TFF Hukuk Kurulu, yapacağı incelemenin ardından talebi kabul ederse, Fenerbahçe'nin şam-piyonluk sayısı 28'e, Galatasaray'ın 20'ye, Beşiktaş'ın 18'e çıkacak. Trabzon ise 6 şampiyonlukta kalacak.

Bu mahlukatı vurduklarında çok üzülmüştüm ben,
                    biliyordum çünkü gebermeyeceğini,üzüntüm ondan dı,
                    keşke karartın o gün ortadan kalsaydı da daha fazla rezil kepaze olmasaydın be bedri insanı.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Şeref ve haysiyetlerini 2010-11 sezonunda para karşılığında satanlar, bugün kalkmış Trabzon'a hakaret ediyorlar.

Haklısınız suç bizde sizi satın alıp bi de biz geçirmediğimiz için haklısınız.

Zevkler ve renkler tartışılmaz derler. Demek satın alınmaktan mutlu oluyorsunuz. Ne diyelim Allah zevk verenlerinizi arttırsın.
                      Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Mahallemdeki okulun bahçesinde Trabzonspor formalarıyla top oynayan bir kız çocuğu ve 3 oğlan..

Bi tanesiyle aramdaki muhabbet :

+Vayy helal olsun sana Trabzonun neresindensin sen bakıyım ?

- Ben Çankırılıyım abla

+ Çankırı ? Helal olsun sana bi tanesin sen.Senin gibi çocuklar çok zor bulunur bak.Neyse senin abin ablan ya da baban Trabzonsporlu sanırım ? Nasıl Trabzonsporlu oldun sen ?

- Yok abla bizim evde herkeees fenerli.Aslında bende fenerliydim ama fenerbahçe çok kötü bi takım.Irkçılık yaptılar bide şikeci onlar.Hiç sevmiyorum onları nefret ediyorum.Çok kötüler.

+E annen baban sana bişey demiyomu ?

- Diyolar hatta bi kere babam dövdü beni ama ben yinede Trabzonsporluyum.Vazgeçmem

Ben hiç bişey diyemedim sadece gözlerim doldu.Gittim kucakladım öptüm çocuğu.
                        Yorum bile yapamadım..

Bu çocukları bu hale koyan her kim varsa Allah bin türlü belasını versin.
                        Daha hiç bişey demiyorum, diyemiyorum..

Yorum

• İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mahallemdeki okulun bahçesinde Trabzonspor formalarıyla top oynayan bir kız çocuğu ve 3 oğlan..

Bi tanesiyle aramdaki muhabbet :

+Vayy helal olsun sana Trabzonun neresindensin sen bakıyım ?

- Ben Çankırılıyım abla

+ Çankırı ? Helal olsun sana bi tanesin sen.Senin gibi çocuklar çok zor bulunur bak.Neyse senin abin ablan ya da baban Trabzonsporlu sanırım ? Nasıl Trabzonsporlu oldun sen ?

- Yok abla bizim evde herkeees fenerli.Aslında bende fenerliydim ama fenerbahçe çok kötü bi takım.Irkçılık yaptılar bide şikeci onlar.Hiç sevmiyorum onları nefret ediyorum.Çok kötüler.

+E annen baban sana bişey demiyomu ?

- Diyolar hatta bi kere babam dövdü beni ama ben yinede Trabzonsporluyum.Vazgeçmem

Ben hiç bişey diyemedim sadece gözlerim doldu.Gittim kucakladım öptüm çocuğu.
                          Yorum bile yapamadım..

Bu çocukları bu hale koyan her kim varsa Allah bin türlü belasını versin.
                          Daha hiç bişey demiyorum, diyemiyorum..
                          Sirf takımini degistirdi diye hangi mahlukat canina el kaldirir ya
                          En son art(w)in tarafından düzenlendi; 23.05.2014, 19:12.

Yorum

• Trabzonspor ile ilgili &#246;neri, şikayet ve sorun &#231;&#246;z&#252;mleri DH Forum&#39;da. 2025 Trabzonspor yorumları &amp; paylaşımları i&#231;in tıklayın.

arkadaş öncelikle şunu söyliyim bu reklam amaçlı bir link değildir. orda bir trabzonspor bölümü var ve çok azınlıktalar genelde fenerbahçeliler çoğunlukta oldukları için konuları sabote ediyorlar . sizden ricam küfür etmeden buraya da destek olmanız.
                            teşekkürler.
                            Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                            Hz. Ömer.

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim oğlum Trabzonspor'u tutmasın varya kıyamet kopar kıyamet. El kaldırmam ama tutmak zorunda. Mecbur. Başka ihtimali yok.
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O mahluklardan biri de benim Öz be öz kardeşimi sırf gs'yi tutuyor diye dövmüşlüğüm var, (biz nal toplarken adamlar ligde ve Avrupa'da duman attırıyordu, etkilendi yavrucak) Şimdiyse Ankara Bursa dinlemeyip, takımın en kötü zamanlarında bile Trabzonspor'un peşine deplasmanlara gidiyor.

2 yaşındaki kızım ise şu an çok güzel üçlü çekiyor, Trabzonspor amblemini nerde görse eli havada, maşaallahı var. Büyük konuşmamak lazım ama iyi bir Trabzonsporlu olacak inşallah. Yine de maça falan götürmem, gitmesini de istemem, o ayrı mesele...
                                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X