Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu saatten sonra kupayi verseler
    Fener bjk sivas mnisa giresun eskisehir ve sikeye bulasmis "insanlari" futboldan ömür boyu men etseler
    Tazminatimizi alsak bile

Dünya asla normale dönmeyecek...adalete, bu ülkenin bir hukuk devleti olduguna, insanlarin eşit olduguna artik kimse inanmiyor...kaybimiz futboldan çok daha büyük
    Forvete: Tencere Hill
    Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Başbakan zamanında Koç ailesine de demediği kalmamıştı. Yarın öbür gün Aziz Yıldırım'la yeniden bir araya gelmesi de şaşırtıcı olmaz...

İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yeniden yargılama olacak mı sence? bu savcının görüşü ne derece etkiler?
      Normal mahkeme işleyişinde savcıların ceza isteyip hakimlerin ceza vermemesi çok normal ancak savcıların beraat istediği kişilerin hakimler tarafından mahkum edilmesi pek kolay değil. Olan Deniz Seki'ye oldu gerçi hâla kaçaktı...
      En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 07.06.2014, 18:41.
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu iş sadece savcının söylemesiyle olmuyor ki. Davada bize de ceza verilmesini istediler, hakim reddetti.Bu dava üzerinde o kadar insan soruşturuldu, yargılandı, o yapıldı bu yapıldı pat diye boşuna uğraşmışsınız mı diyecekler.. Bu cezaları verenler, onaylayanlar İsviçre kanunlarına göre mi karar verdi ki yeniden yargılanma yolu arıyorlar..Ben savcının talebinin kabul görmeyeceğini düşünüyorum. Verilirse de nedenler ortada...
        HAMSİBALUG
        61

Yorum

• 17 Temmuza kadar bu işi bağlamayı düşünüyorlar herhalde..

Yeniden yargılayınca tarlalar çime, işçiler futbolcuya, paralar biletlere mi dönecek ?

Ülkeye bak ya..

Yargıtay tarafından onanan ceza nasıl yeni delil olmadan yeniden yargılanır..

Lan yoksa bizde mi operasyonu ameliyat diye çevirdik
          Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kusura bakmayin ama son üç yilda ülkeme duydugum sevgi ve saygi sonlanmistir: iğrenç bir ülke...bir muz cumhuriyeti...koyunlarin destekledigi ve imansiz dinsiz insanlarin yönettigi bir ülkeymis

Yaşananlar utanç verici...zamaninda ülkeye laf atanla dalaşirdik...kaç kere kavga gürültü kirik burun yaşadik gurbette...hepsi boş...adamlar hakli...ülkede milletin büyük bir bölümüde beş para etmez
            Aynen. Sildim ben o ülkeyi. Benim için o ülke hayatımın geri kalan bölümünde sadece Trabzondan ibaret kalacak. Devlet eliyle bölücülüğe maruz kaldık. Varmı daha ötesi?

Gesendet.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ülkemizde hukuka güven kalmadı desek yeridir çok şaşırmamak gerek

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Hafta başında belli olacak durum. Çarşambaya kadar karar açıklanacak.

Gerçi bana kalırsa yeniden yargılama kararı çıkacak ama bekleyip göreceğiz.
                Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Biraz önce Atilla bey ile görüştüm savcının yeniden yargılama isteğini henüz doğrulatamamış ama ola ki yeniden yargılama da süreç çok uzar UEFA da durur bekler sonucu da bildiğiniz gibi olur dedi
                  Başbakan bizzat adalet bakanına talimat vermiş...
                  valla ben yenıden yargılama olsada bu ıbneler uefa dan pacayı kurtaramaz dıyodum ama eger atılla bey de boyle dedıyse o zaman bız ne desek bos fakat bu durumda uefa hıcbır bok olmuyormus ne yanı baska şike yapan ulke takımlarıda surecı byle sulandırsın dursun uefa nın buna yapabılecek bırseyının olmaması cok sacma ama dedıgım gıbı atılla bey de boyle dedıyse eger hepımıze gecmıs olsun

Yorum

• İlk olarak _KaaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu iş sadece savcının söylemesiyle olmuyor ki. Davada bize de ceza verilmesini istediler, hakim reddetti.Bu dava üzerinde o kadar insan soruşturuldu, yargılandı, o yapıldı bu yapıldı pat diye boşuna uğraşmışsınız mı diyecekler.. Bu cezaları verenler, onaylayanlar İsviçre kanunlarına göre mi karar verdi ki yeniden yargılanma yolu arıyorlar..Ben savcının talebinin kabul görmeyeceğini düşünüyorum. Verilirse de nedenler ortada...
                    13.ceza mahkemesinin baskani sikebahceli hemde aziz zamaninda delege olmus bir uye..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• atılla bey boş konusmaz arıfberkay ın dedıgı benım butun umudumu kırdı

Yorum

• azizin içeri gırmeyecegıne inanan biri olaraktan sunu söyleyebilirim yeniden yargılama olmayacak

aziz başka turlu yırtacak hapisten

Yorum

• Isvicre fedaral mahkemesi var fifasi var uefa keyfi davranamaz ulkedeki hukuga gore karar verecekse pobedada aklanmisti bizzat devlet baskani tarafindan bu isler o kadar kolay degil akil var mantik var uefa cas kararini baz alir kendi sorgulamasini yapar..eger cas a ragmen hala yaptirim uygulamiyorsa ozaman trabzon uefa alehine dava acar degil atila dilaver platini soylese bos..kurallar gayet acik ve net gerekli baski yapilirsa uefa 17sinde yaptirimlari uygulatir tff ye..yeni delilmi varki mahkeme sonucunu beklicek o tren cokdan kalkti cas koydu noktayi simdi uefanin tuyu dikme zamani..

Yorum

• Yeniden yargilama olmayacak

HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Bu ulkede isteyen istedigi boku yesin istedigi karari aldirsin uluslararasi alanda sokarlar comagi rahat olun timsaha gelmeyin..

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yeniden yargilama olmayacak
                                bızımde temennımız o yonde ama sen duyummu aldın

Yorum

Yükleniyor...
                                X