Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sıkıntı yok kupa gelecek... artık buna kimse engel olamaz...
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• bu şerefsizin geliceğini ben düşünmüyorum...düblor müblor felan göndertir şerefsiz...

sabiha gökçene çok yakınım napsak basmaya mı gitsek

yada fazla bombası olan varsa gidip bombalasakmı...

Yanlız sis yok beyler

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet bu da var ama sanırım benim dediğim daha yeni tarihli bir hadiseydi

Bir de arkadaşlar geçmişte Şenes Erzik'in Malatyaspor'la mı ne ilgili bir tasarrufu vardı. Tahkim kurulunu değiştirerek. Eski tahkim var dedi de değiştirilenler yok mu demişti ne? Yanlışsam düzeltin. Çünkü aynı yöntem Demirören federasyonu ile de uygulandı. Yanlışım varsa düzeltin, hafızam çok iyi değildir
        Senin dedigin hatayspor abi
        Onlar yakin zamanda ceza aldi
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• Akşam beyaz tv izliyordum konuşuldu mu bilmiyorum ümit bey şikeyi gecmiş torunu olan birisini 3.5 yıl nasıl yatarmış adamdaki kafaya bak zihniyete bakarmısınız onun zihniyetine göre 60 yaşından sonra suç işlesen yatamazsın yazıktır günahtır, Şikeden nasıl bir adamı 3.5 yıl yatırabilirler miş

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başkanın bana bir özür borcu var aylar önce telefon konuşmamzıda Mecnunu savunuyordu ben de mecnunun aziz yıldırım olduğunu savunmuştum...
            ya cıdden baskanla konusuyormusunuz eger oyleyse ona hıc soyluyomusunuz yapmıs oldugu hıcbırseyı bu taraftarın begenmedıgını bı an once ıstıfa etmsını ıstedıgımızı şike konusunda somut hıcbırsey yapmadıgını hatta bırseyler yapmasının aksıne bu davada zaman zaman bızı sattıgını dusundugumuzu hıc soyledınızmı baskana

Yorum

• hadi uefa son bir kez daha koy bitsin şu iş, bu ülkeden bi b.k olmaz ne varsa sende var vur gitsin
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Mahkemeler karar verdi alacaz kesin kupayı dendi, UEFA ceza verdi disiplin kurulu beklensin kupa kesin bizim olacak, disiplin kurulu cezayı verdi, CAS'a gidildi ceza onandı bu sefer kesin dendi yine kupa gelmedi,Yargıtay onaylasın birgün o kupa ellerinde kalamaz dendi ben de görün bakın hiçbirşey değişmeyecek dedim herke bana ''Hadi canım sen de''. Şimdi herkesin bana bir özür borcu var.

Yorum

• yonetıme hocaya futbolculara vs vs herkese kızıyoruz elestırıyoruzda şimdi yonetım cıkıp desekı ben 2010-2011 ıcın boyle tshırt yaptırdım sampıyonlugu sımgeleyen tshırt veya baska bırsey farketmez,bıze gore 82 puanın her puanın helal oldugu aslanlar gıbı hak ederek aldıgımız ama serefsızlerın bıze vermedıgı bu sampıyonlugu sımgeleyen bı urun cıksa acaba kactane satarız,benım bu konuda kotumserım cok fazla bı sayı satılacagını dusunmuyorum,şurda şike olayı ıcın ugras veren 200-300 kısıden daha fazla bu ıse maddı manevı olarak gercek anlamda emek harcayan kişi yok

Yorum

• bu ülke bizim değil ya onu anladım

Yorum

• kan çıksın Trabzondaki maçta

şu ülkeden futbol kaldırılsın

bu kadar haysiyetsiz insan topluluğu olur mu

Allah belanızı versin
                      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Hele hele iho ya bakin orgute inanmiyomus bide yol gosteriyor yeni yargilama icin asliye hukukda olmaliymis paralel devlet varmis hukumete operasyon yapiyomus sen gitde akpden milletvekili ol baskanlik senin neyine..kimse kupa falan beklmesin bu sarlatan is basindayken..yargilamanin bitmesini bekliyomus ihoda hatirladinizmi biyerden rte demiyomuydu turkiyedeki hukuki surec henuz bitmedi devam edior diye simdi havaalaninda ne konusulmus belli..secimden once agzini acmaz actirmazlar iho ya..biz iimizdekiirlandalilari temizleyemedikden sonra millete kizmayalim yapiklari uorumlara falan..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Turp sıkım boyle baskanada hukumetede tff yede medyada
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• ya şimdi bunlar sahte delil diyorlar.
                            2.5 senedir niye tapeleri reddetmediler.
                            ben herkesle böyle konusuyordum. tapelere itiraz etseler anlayacağım. ama tapelere itiraz etmediler.
                            biz totem yaptık, hediye verdik sevdiklerimize, inşaat şirketimiz var yabancı amele çalıştırdık! vesaire gibi savunma yaptılar.
                            ama şimdi deliller sahte diyorlar.
                            bu kadar kişi adliye ve emniyette değişti ya.
                            Ben artık o tapelerin fiziki kayıtlarının emniyetinden şüphe ederim. Sonra bak kayıtlar yok. tapeler kafalarına göre yazdılar diyecekler yeniden yargılama yaptırıp.
                            Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Uefa yargitayin kararjni istemis face de okudum.. bakalim cikacak mi birazdan ajanslarA

Yorum

• türkiyede muhalefet ve hükümet şike yok diyor cemaat atiyorlar ayni muahlefet türkiyede yolsuzluk var diyor ve hükümet cemaat atiyor
                                hükümet ergenekon var diyor muhalefet cemaat isi diyor lanbunlarin hepsini allah belasini versin islerine gelmedimi cemaat ayni amerika gibi biryere saldiracak mi elkaide var diyor bunlarda cemaat diyor. Ya hic mi hirsizin sucu yok bu ülkede
                                bu ülkede hakli olmak icin ile kirip yikmak mi lazim
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Çalışıyor...
                                X