Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biz de iho nerelerde diyorduk.adam son gaz en iyi yaptigi isi yapiyor.yalakalik..
    aziz'den daha buyuk bir dusman varsa o da bu haciosmanoglu denen insan evladidir.senin baskan oldugun gune lanet olsun lan.

Yorum

• bizim yönetim çarşamba günü toplanacakmış.. hiç toplanmasaydınız!!
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Kefen giyen kişiler vardı. Güçlünün yaninda durmak kokay. Yiğitseniz şimdi giyin o kefenleri buyrun hak arayin.

Yorum

• başkanın fotoğrafı gerçekten trajik. Trabzon yetmedi İstanbul'da da mı yalakalık peşindesin be adam? Kefen de giyeydin keşke.

Yorum

• Hala aziz diyor acizler. Iste böyle mal bi toplum.
            Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Okumakta erindim vallaha ama sanırım dibine kadar demagoji yapılmıştır Okuyanlar bir zahmet söylesin yazılanların içinde patates hatlar, inşaatçı futbolcular, madenci futbolcular, kilosu 100 liradan çekilen hafriyatlar, tarla sürmeler, Eyüp Sultan'da totemine kurban kesmeler, ein ekmeler, biçmeler vs. vs. vs. de var mı
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Aklima takilan sorular var cevapliyanlara tesekkurederim.. İnşallah cevap gelir..

Kupa bize verdiklerinde yönetimin şampiyonluk primi ve TFF den alacagi para miktari nedir?
                Alinan paranin üzerine faiz binecekmi? Binecekse ne kadar bi para ve faiz gelecek?

Yorum

• Küfretmeyin böylelerine.
                  Bu şekilde kandırıldı bunlar işte
                  Aziz Yıldırım'ın ihtiyacı var bunlara. Ben şike yapmadım diyemeyen, konuşursam yer yerinden oynar diyip çıkıpda tek kelime edemeyen adamın tek dayanağı komplolar ve bu komplolara inanacak olan taraftar kitlesi.
                  Olayın siyasi boyuta çekilmesi en çok komplocuların işine geliyor. Rasim Ozan gibi adamlar şikeyi yorumlarsa bunlara daha çok malzeme çıkar. Kimsenin adaletten bahsettiği yok, herkes farklı kafada.

Yorum

• Aklima takilan sorular var cevapliyanlara tesekkurederim.. İnşallah cevap gelir..

Kupa bize verdiklerinde yönetimin şampiyonluk primi ve TFF den alacagi para miktari nedir?
                    Alinan paranin üzerine faiz binecekmi? Binecekse ne kadar bi para ve faiz gelecek?

Yorum

• Türkiye'de bu şike yargı süreci daha çok tartışılır; böyle konular gündeme gelirken.
                      Siyasetçiler olayı burdan yorumluyorlar. yok dosya FG'ye gitti yok kararı onlar verdi. Nihat Genç "ah şimdi Fenerbahçeli olmak vardı" derken bunları biliyordu belki. Hepsini kabul ettik diyelim eyvallah. Şike yapılmamıştır, şike yoktur diyen var mı aranızda? O kadar siyasi tartışma dönüyor, adaletten, mağdur olandan bahseden yok mu? Bu karmaşa içinde Aziz ve şikeci arkadaşları asla kendini aklamaya çalışmasın. Şu an olaylar istedikleri yönde gidiyor, bakalım neler olacak.

Yorum

• Yatmadan bir foruma bakayım dedim, la havle ya..
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Aziz Yıldırım'ın Salı akşamı havaalanında yapacağı şov, lehimize olacaktır...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bunların hepsi bir oyun!

3 Temmuz sabahı yer yerinden oynadığında ve sosyal medya: "Acaba şimdi ne olacak?"larla çalkalandığında, Trabzonspor taraftarı kendi arasında şunları konuşuyordu: "Eğer Sadri Şener öyle bir şey yaptıysa bu şehre bir daha asla adımını atamaz."

Oysa 3 Temmuz'dan bugüne genel itibariyle Fenerbahçe taraftarı (bilinçli Fenerbahçe taraftarını ayrı tutuyorum), kendi takımının değil Aziz Yıldırım'ın taraftarlığını yaptı sadece. Takımını lekeleyen bir insanı koruma eğiliminin ardında nasıl bir psikoloji var bilemiyorum. Destek denilemez buna, fanatizmin gerçekten uç ve yanlışa götüren bir boyutu olsa gerek. Aşık olduğunuz insanın hatalarını görmek istememe ya da bilerek ve isteyerek bu toplu örtbas edişe çanak tutma durumu olsa gerek...

Bırakın arınsın kirden, bırakın "şikeci" olarak anılmasın koskoca bir camia. Bunlar da yetmezmiş gibi isimlerini lekeyen, suçu 16. Ağır Ceza Mahkemesi, UEFA, UEFA Disiplin Kurulu, UEFA Tahkim Kurulu, CAS tarafından sabitlenmiş ve son olarak Yargıtay'ca hakkındaki kararların onanacağı başkanlarını tekrar yönetime seçtiler. Bu kadarı komedi filmlerinde bile olmaz. Bu neyin ısrarıdır? Takımına destek olursun, adını lekeleyene değil.

İnanılmaz ama siyasiler hep bir ağızdan (ilk defa bu konuda ortak olarak) Aziz Yıldırım'a destek oldular: İktidarıyla, muhalefetiyle... Adaletin terazisi Fenerbahçe'nin 25 milyon taraftarından yana mı basmalıydı? Sayılara göre adalet biçmeye başladık demek ki. Peki ya her zaman adaletsizliğe isyan eden o aydın insanlarımıza ne demeli, medyanın kanaat önderlerine, adalet lafını dilinden düşürmeyenlere? "Ben Aziz Yıldırım'ın yanındayım, bunların hepsi bir oyun" sözünü söylemenin bilinçli ya da bilinçsiz ama eninde sonunda adalete ihanet etmek olduğunu düşünüyorum.

Başbakan: "Fenerbahçe’nin 20-25 milyon taraftarı var. Beşiktaş’ın 10-15 milyon taraftarı var. Böyle yaptığınızda kitlenin tamamını cezalandırmış oluyorsunuz. Bunu tasvip etmiyorum."derken niye o aydın insanlarımız çıkıp şunu demedi; "Ben Trabzonspor taraftarı değilim ama Trabzonspor'un ve Trabzonsporlular'ın hakkı bu cümlenin neden ucunda kıyısında yok?"
                            Sahi Trabzonspor'un haklarını neden kimse telaffuz etmiyor/edemiyor?

Devlet Bahçeli: "Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'ye çok değerli hizmetler sunan bir değerli başkandır." derken hangi "değerli" hizmetleri kastediyor ve niye çıkıp da bir kere bile Trabzonsporlulara haksızlık yapıldı demiyor?
                            Kemal Kılıçdaroğlu: "Aziz Yıldırım'a büyük haksızlık yapıldı" derken hangi haksızlıktan bahsediyor ve neden esas şu soruyu sormuyorİ "Kişilerle kurumlar neden ayrılmalıdır? Ve neden bu ülkede hep güçlü olan kayırılmalıdır?"

Hangi ülkede eski TFF Başkanı, şike olaylarında kayırdığı takımın başına aday olur bilinmez ama bizim eski TFF başkanımız şunu da diyebiliyor mesela: "Fenerbahçe’yi korumak için elimden geleni yaptım. İddia ediyorum ben olmasaydım Fenerbahçe 8, milli takım da 3 ila 5 yıl arası ceza alırdı."
                            E artık bunların da akılla mantıkla izahı olmasa gerek! Bunu da gör "bunların hepsi oyun" diyen kardeşim(!) olur mu?

Yargıtayın kararı onamasının ardından Aziz Yıldırım'a "Onursal başkanlık" vermeyi düşünenler bile türedi, bu "onur"u Aziz Yıldırım'a, Fenerbahçe'nin geleceğini ve adını lekelediği ayrıca ülke futbolunu da dünyaya rezil ettiği için mi verecekler, o da merak konusu.

Daha çookkk Olimpiyat elemelerinde yüzümüze: "Biz onlar gibi şikeci değiliz!" demeye devam ederler. Futbol öyle zevksizleşti ki Milli Takım'ın maçlarını heyecanla izleyen insanlar bile artık maçtan son dakikada haberdar oluyor, belki de umursamıyorlar bile. Yok edilen sadece Trabzonspor'un hakları, haklılığı değil "bunların hepsi bir oyun" diyen kardeşim, yok edilen bir ülkenin futbol zevki ve ...

Şu an medya üzerinden dalga dalga Fenerbahçe'ye bir oyun oynandığı, neden sadece Aziz Yıldırım'a ceza verildiği (ki cezaların kimlere verildiği de ortada), belgelerin sahte olduğu, sadece yıkmak için bu girişimlerin yapıldığı haberleri ısrarla yayılıyor. En güvenilir gazeteciler bile sadece ve sadece Fenerbahçe'nin hakkından bahsediyor. Bu işi Aziz Yıldırım yaptı evet, meyvesini de Fenerbahçe yedi, cezasını da kişilerle birlikte meyveyi yiyenler çekmeli. Rıdvan Dilmen bir kere de bu konu üzerine Başbakan'la görüşür mü dersin, "bu bir oyun" diyen kardeşim?

Bir gecede 58. madde değiştirilirken "Şike olayı patlak verir vermez, yasa değiştirmek etik değildir. Esas oyun budur. Siz Trabzonspor'un hakkını yiyorsunuz" dediniz mi? Demediniz "bu bir oyun" diyen kardeşim. Trabzonspor alın teri döktü, taraftarının sevinci çalındı, üzüntüden hayatını kaybeden taraftarları oldu dediniz mi? Demediniz, "bu bir oyun" diyen kardeşim.

Bir gecede Aziz Yıldırım için yasa değiştirmiş bir meclis, dünyanın verdiği kararlara sırtını çeviren kukla bir TFF oldukça merak etmeyin, etrafa pompalanan yalanlar, sahte gündemler dokunmayacaktır çok fazla. Hayali canavarlar medyada iyi iş yapıyor nasılsa şu an. Bu bir oyun evet. Ve bu oyunda anlaşılan "hak" da yalnız Fenerbahçe'ye ait. Çünkü Fenerbahçe'nin 25 milyon taraftarı var. Adalet taraftar sayısına göre şekillenen bir kavram belli ki "bu bir oyun" diyen kardeşim.

Hadi bir oyun da benden: Yer değiştirin takımları ve olayları. Trabzonspor şike yapsın. 58. madde bir gecede değişir miydi? Sadri Şener tekrar Trabzonspor'a başkan olabilir miydi? Trabzonspor taraftarı "ohh ne güzel şike yaptın başkan" dercesine yüzlerine Sadri Şener maskeleri takıp eylem yapar mıydı? Başbakan: "Şu kadar milyon Trabzonspor taraftarını mağdur edemeyiz" der miydi?
                            Devlet Bahçeli: "Sadri Şener değerli bir spor adamı" der miydi?
                            Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçe için yaptıklarını Trabzonspor için yapar, UEFA ile pazarlığa oturur muydu
                            Trabzonspor çoktan küme düşmüş olmaz mıydı? Bütün bu "yeniden yargılansın" işin içinde cemaat var diyenler aynı şeyi Trabzonspor için der miydi?
                            Sağda solda insanlar: "Bu Fenerliler de "kupa da kupa" diyip duruyorlar" mı derdi, yoksa "Fenerbahçe hakkı olanı istiyor" mu derdi?

Kim Trabzonspor'un yanında olurdu? Şike yapan cezasını çeksindi, değil mi "bu bir oyun" diyen kardeşim?

Herkes elini vicdanına koysun, adalet çoğunluğun, gücün, paranın yanında değildir. Mücadelemiz bu konuda birleşen siyasilere, Fenerbahçe'nin arka bahçesi gibi çalışan TFF'ye değil sadece, aynı zamanda adaleti çoğunluğun ve gücün yanında görmeyi normalleştirmiş insanlara da...

İşte bu yüzden Trabzonsporlu olmak bir kere daha güzel, anlamlı ve onurlu... İşte bu yüzden Trabzonspor bir duruş, bir yaşam şekli, sonsuz bir tutku.

Son sözü Şenol Güneş söylesin: "Ülkeyi de futbolu da yönetenlere güvenmiyorum" ve "Paraya karşı yetenek ve emeğin savaşını verdik.. Tarih bunu da yazacak!" yaz kenara bunları "bu bir oyun" diyen kardeşim!

http://www.ajansspor.com/yazarlar/ci..._bir_oyun.html
                            "her halk hak ettiği şekilde yönetilir"

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Şu yerel basına haddini bildirmemiz lazım bu sırtlanlarla biz ne zaman dost olduk
                              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                biz de iho nerelerde diyorduk.adam son gaz en iyi yaptigi isi yapiyor.yalakalik..
                                aziz'den daha buyuk bir dusman varsa o da bu haciosmanoglu denen insan evladidir.senin baskan oldugun gune lanet olsun lan.

aaa kefen giymemiş ,takım elbiseyle dolanıyor!

Oldu mu şimdi Hacı?
                                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Çalışıyor...
                                X