Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uefa dan fifa dan medet umuyoruz da adamlar da diyor ki sizin baskaniniz bile gitmiyor kupanin pesinden, bizden ne bekliyorsunuz?
    Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• 22 Mayıs 2011 akşamı o maçlar bittiğinde biz bitik bir halde köşemizde beklerken siz HARAM puanlarla bizden çaldığınız şampiyonluğu kutluyordunuz..

UEFA,CAS,YARGITAY onaylı hırsızlar sizi..

Günler geçti, aylar geçti, yıllar geçti.. ŞİKEciliğinizi onaylamayan bir tek TFF ile İsviçre Federal Mahkemeleri kaldı..

İki cihanda hakkım HARAM size..

Yavşak karaktersiz şikeciler..

Hırsızsınız.. Emek hırsızı..

HIRSIZSINIZ!

Yorum

• İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beyler şu Wederson nasıl hala maça çıkıyo? Bu şikeden teşvikten ceza alan futbolcuların stadlara girme yasağı ne zaman başlıycak?
        daha tebliğ edilmedi, sanırım tebliğ edildikten sonra başlayacak..
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İnşallah o mac oynanmayacak...
          Insallah oynanir bi güzel koyariz onlara o maci iple cekiyorum......

Yorum

• ............
            En son MaEsTrO tarafından düzenlendi; 19.01.2014, 21:56. Sebep: Mükerrer mesaj
            Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• abi biri bir tarif etse ben kafamda kuramıyorum bu işleri tam tersi olsa biz şikeyle fenerin şampiyonluğunu çalsak neler olurdu ? Aman yarabbim tek tek idam edilmeye başlanmışmıydık meydanlarda ?

Yorum

• Kura cekiminde Platini yanindan gecerken hatira fotografi cektirip icraat yapiyorum süsü veren o baskanimsi seye selam olsun buradan!
                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• twitterda rastladım beyler.iho gene yalakalık peşinde.bi bitmedi bu adam.hep zarar hep siyaset

Yorum

• eee yargıtayda acıkladı ,şimdi başbakan cıkar yeniden yargılansın demezmi,bu işde paralel diye diretmezmi ?,seçim yakın ,inanın ben yargıdan böle bir karar cıkacagına u mut vermiyordum,yine bir oyun olarak nitelendiriyrum m
                    @zafercalikoglu
                    @trabzonspor

Yorum

• TFF ve ilgili diğer kurumlar yerel seçimler bitene kadar net bir karar almayacaktır.!
                      Gerçi şuan ki TFF değişmezse yerel seçimlerden sonra da pek bi değişiklik olacağını sanmıyorum.

Ve karar ne olursa olsun bazı KİŞİlerin süreç devam ederken dediği gibi "Gerekirse 5 yıl Avrupa'ya gitmeyiz" mantığı devam ettiği sürece sevincimiz kursağımızda kalır.! NET.

Yorum

• KEREM77 tarafından yazılan Mesajı Görüntüle
                        Bak bu dediğin "...sezon sonu" lafına sonuna kadar inanıyorum....Niye derseniz bu sezon fb'yi şampiyon yapacaklar gibi.....

Herşey bu sezon onlara göre gidiyor....bjk'ye gs maçı sonrası bir ayar çekildi, ceza geldi ve bu daha başlangıç gibi......gs'den egoların tatmini adına başarılı olan tk terim gönderildi, mancini ile toparlamaya çalışıyorlar, bizim halimiz ortada zaten, onun için ben fb'yi malesef ki en şanslı takım olarak görüyorum..

Öngörüm de şu ki ;

.....Yargıtay bu senenin sonuna kadar kararını açıklar ya da Ocak-2014 gibi....,

....bizimkiler bastırır, tff nazlanır ilk başta kabul falan etmez, iş uzar....... ,

....bizimkiler cas'a, uefa ( hangisi sırada yetkili bilmiyorum, aklım karıştı artık, haaaa bir de isviçre federal mahkemeleri var...nerden çıktıysa....) başvurur burdakiler su koyuveriyor diye, cas mas, uefa derken iş Mayıs-2014'leri bulur.....,

.....o tarihlerde fb şampiyon olur....,kutlamalar falan...vs

.....her nasılsa baskılara dayanamadığını bir anda söyleme gereği hisseden dönemin tff yönetimi yeniden şikeli sezonun tescili için yargı organlarını harekete geçirir....

....Ve karar açıklanır.....bir yandan febeş 2013-14 sezonu şampiyonluğunu kutlarken arada şikeli sezonun kupası da bize verilir ....,

...Ve tff bir ilke daha imza atma başarısını gösterir . BİR SEZONDA ŞAMPİYONLUK KUTLAYAN İKİ TAKIM.

İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "OCAK- 2014" tuttu.....arkasını da bekliyorum......
                        Panik yok....süreç devam ediyor....

''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Konuyu biraz değiştireyim. Dün şikecilerin forumunu okuyordum, çok komik ifadelere rastladım ama mâlum BMN'ye girmek ne mümkün?

Bugün BMN'ye girebildik ama gel gelelim bu sefer de o komik cümleleri bulup da foruma koyamıyorum. Ama dürüstlüğüme inanıyorsanız, şu aşağıda yazdığım gibi birşeydi:

-"Zaten UEFA da iki yıllık cezayı Fenerbahçe'ye vermedi. Türkiye'ye 'Ayağını denk al, doğru karar ver.' demek istedi. Ama nerede bizim yargıtayda onu anlayacak basiret?"

Ne diyeyim? Allah akıl fikir versin.

.
                          -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                          -"Burada klima yok mu?"
                          -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• UEFA çatırdatır yakında sıkıntı yapmayın... filmi izlemeye devam edin..
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Yükleniyor...
                            X