Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Güzel......

...Güçlü olanı haklı kıldık...

Şu anda yaşananların itiraf edilmiş hali....

Ama bu sefer haklı çıkan güçlüler!!!!! değil,haklılar.....

Rastgele Gamze....
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Su 'bu sezonu fb'ye verecekler' kismi hic hosuma gitmiyor.Bu kadar sayfayi bosuna konusmusuz gibi.Bu kirli duzeni yikmak,ayarlamalari,'o maci o alir zaten'leri yikmak icin senelerce ugrastik,en somutu 3 temmuz 2011'den beri gecemiz gunduzumuz oldu bu konu,ama hala 'bu sezonu fbye verecekler' diyoruz.
      Korkarim ki 2010-2011,rekabet ettiklerimize 'tarlalari surerken' cok daha dikkatli olmalarini ogretmekten baska biseye yaramadi.

Yorum

• İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu işleri yapanların Allah'a inandıklarını sanıyorsunuz ya saflığınızı ve yüreğinizin temizliğinizi gördükçe sizleri daha çok seviyorum.
        Allah'a inanıp inanmadıkları umrumda değil. Umrumda olan hukuka inanıp inanmadıkları ve yeryüzü standartlarını gözetip gözetmedikleri.

Allah'a inanıyorsada inanmıyorsada kendilerinin bileceği iştir.
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şike'den bu yana binlerce hayali masallar üretildi, hiçbiri gerçekleşmedi.Sanırım bizi en iyi anlatan masal '' Uyusun da büyüsün niiiiiiiinnni,niiiiiiiiiiinni.....Pardon uyusunda oyalansın bu taraftar niiiiiinni,niiiiiiinnni!!!
          Güzel mesaj...

Tebrikler...
          HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• RTE damadı Berat ALBAYRAK, sahibi olduğu A Haber TV'de,

Türk sporunda adalet yok.
            Oğlum da benim gibi Trabzonspor'lu.
            2010-2011 kupası fiziki olarak verilmese de Trabzonspor'undur demiş.
            Dünyadaki tüm kurumlarca bu tescillenmiştir demiş.

NE KADAR MANİDAR DEĞİL Mİ?
            OYSA KAYINPEDERİ KUPAMIZI GASPEDİYOR.
            TÜPÇÜ DE ONUN KORKUSUNDAN VEREMİYOR.
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Danimarka'da gerçekleştireceğimiz şike sunumundan bir kare...

Türkiye'nin durumunu özetleyen bir alıntı, Pascal'dan...

Türkçesi:

"Gücü adalete veremedik, çünkü güç, adalete karşı çıkıp kendisinin adil olduğunu söylemişti. Haklı olanı güçlü kılamadığımız için de güçlü olanı haklı kıldık."

Sunumu merakla bekliyoruz.Özellikle dünyada yansımaları nasıl olacak.Tekrar başarılar.
              En son Gamze tarafından düzenlendi; 22.10.2013, 11:29.

Yorum

• Cok net konusuyorum.

UEFA yi baglamislas. UEFA nin hala kisiler hakkinda karari vermemesi semimiyetsizlik, duzenbazlik, art niyetlilik ve serefsizlikten baska bisey degil. Bu nasil bi karar miski aylar oldu hala sike yaptigini belgeledigin, CAS a onaylattirdigin adamlara ceza veremiyosun.
                6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• Albayrak denen şahsiyetin yerel seçimler yaklaşırken yalama işine girmesi kaçınılmazdır.Lokal yalama yapıyor sıkıyorsa Başbakan a bir muhalefet yapsın ama onun için Toki ve koltuk Trabzon ve Trabzonspor dan daha değerlidir.Lojistik merkezinin Rize ye kayması,demiryolunun iptalini de bu halka açıklasın bakalım. Stadın temel atma törenini yerel seçimlere uzatmak,kupa işini seneye sarkıtmak,RTE ne derse biat etmek ne kadar yakışıyorsa bir Trbazon luya bir hesabını versin.Zaten hakkımız olan kupayı İNCE AYAR yapıyoruz diyerek sanki hırsız bizmişiz gibi saçmalayan bu zihniyet kupa geldiğinde de bak nasıl yaptık getirdik diye üzerine yatacaktır.
                  Sayın!! Albayrak sen bizim mücadelemizde BMN nin B harfi kadar emek harcamadın.Para vermekle bunları örteceğini sanıyorsan git işine.Oğlunuda kendinide Trabzonspor dan çek.Nemalanma artık bu renkler üzerinden.
                  Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Albayrak değil üstadım Bayraktar

Yorum

• Dün akşam bugün tv de Yavuz SALTIK 3 Temmuzdan bugüne kadar yaşananları en güzel en dobra biçimde anlattı.Kendisine bir kez daha sonsuz teşekkürler.Dediği gibi:Adalet geçte olsa tecelli edecek.Bu sefer hak arayanlar kazanacak.Biz kazanacağız.

Yorum

• İlk olarak Mehmet DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dün akşam bugün tv de Yavuz SALTIK 3 Temmuzdan bugüne kadar yaşananları en güzel en dobra biçimde anlattı.Kendisine bir kez daha sonsuz teşekkürler.Dediği gibi:Adalet geçte olsa tecelli edecek.Bu sefer hak arayanlar kazanacak.Biz kazanacağız.
                        Evet bende izledim güzel konuştu.şikebahçe stadında bizim yönetime provokasyon yapıldığından bahsetti galiba o bölümü tam anlayamadım.

Yorum

• hala federasyona basvuru yapılmadı.. İho geldiği günden beri taraftarın bütün hak ve adalet arayışlarını söylemleri ve yaptıklarıyla alt üst etti.
                          Gerekeni yapmadığı sürece eğer yaparsada yyaptıktan sonrada o koltugun sahibi olmasını hiç bir şekilde istemiyorum. Hakedicek bir insan değil.
                          Şike Yapanı Düşürün ULAN...!!!

Yorum

• Türkiye-İsviçre maçında F.B içindeki bir gruba olay çıkarttırıldığını,isviçreli oyuncuların soyunma odalarında tartaklandığını,aynı grubun TS lu başkan ve yöneticilerede aynı şekilde muameleye kalktığını ama başaramadıklarını anlattı.

Yorum

• İlk olarak Mehmet DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Türkiye-İsviçre maçında F.B içindeki bir gruba olay çıkarttırıldığını,isviçreli oyuncuların soyunma odalarında tartaklandığını,aynı grubun TS lu başkan ve yöneticilerede aynı şekilde muameleye kalktığını ama başaramadıklarını anlattı.
                              Bu çok önemli bir mevzu.üzerinde durulmalı,detayları araştırılmalı.

Yorum

• Ben bile İHO' ya kızar duruma geldim, hala başvurudan ses seda yok beeee (((
                                En son UğuR tarafından düzenlendi; 22.10.2013, 13:21.
                                "Günahın açığını da gizlisini de bırakın. Çünkü günah işleyenler günahlarının cezasını mutlaka çekeceklerdir"--Enam Suresi-120.

Yorum

Yükleniyor...
                                X