Demirören Sadri Şener'e de kapalı kapılar arkasında farklı kamuoyunda farklı konuşuyordu. Değişen bir şey yok. Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarını sert dille değil de yumuşak üslupla yalanlamaları manidar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl alay etmış dınlemedim.
Tüpcü de 'kendi inandiklarini ben söyledim sanmis herhalde' diyerek alayli alayli güldü.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGazeteciler haci'nin aciklamalari icin neler diyeceksiniz diye sordu.
Tüpcü de 'kendi inandiklarini ben söyledim sanmis herhalde' diyerek alayli alayli güldü.
Yorum
-
İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvni Akerde Yönetim İstifa Sesleri Ne Zaman Yükselecek Acaba ?
böyle bir rezalete yeltenecek olan beyinsizler gözünün üzerine yumruğu yer.Trabzonspor siyaset üstü kurumdur.hiçkimse siyasi nefretini Trabzonspor üzerinden kusmasın.aklınızı başınıza alın,şahsım adına diyorum tribünde yanımda istifa diye bağıran bir kişi olursa yumruğu geçiririm ve eminim benim gibi birçok kişi de sizlere aynı tepkiyi gösterecektir.Trabzonspor, gerçek Trabzonsporlularındır
Yorum
-
İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle bir rezalete yeltenecek olan beyinsizler gözünün üzerine yumruğu yer.Trabzonspor siyaset üstü kurumdur.hiçkimse siyasi nefretini Trabzonspor üzerinden kusmasın.aklınızı başınıza alın,şahsım adına diyorum tribünde yanımda istifa diye bağıran bir kişi olursa yumruğu geçiririm ve eminim benim gibi birçok kişi de sizlere aynı tepkiyi gösterecektir.Trabzonspor, gerçek TrabzonsporlularındırBordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKüme düşürme olacağını zannetmiyorum,ancak kupamızı er ya da geç alacağız.
Uefa Fifa bunu hayatta kabul etmez.
Yorum
-
İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle bir rezalete yeltenecek olan beyinsizler gözünün üzerine yumruğu yer.Trabzonspor siyaset üstü kurumdur.hiçkimse siyasi nefretini Trabzonspor üzerinden kusmasın.aklınızı başınıza alın,şahsım adına diyorum tribünde yanımda istifa diye bağıran bir kişi olursa yumruğu geçiririm ve eminim benim gibi birçok kişi de sizlere aynı tepkiyi gösterecektir.Trabzonspor, gerçek Trabzonsporlularındır
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşka yolu yok mecburen düşecek yoksa tüm dünyada şikeden küme düşme kalkar.
Uefa Fifa bunu hayatta kabul etmez.
Yorum
-
İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle bir rezalete yeltenecek olan beyinsizler gözünün üzerine yumruğu yer.Trabzonspor siyaset üstü kurumdur.hiçkimse siyasi nefretini Trabzonspor üzerinden kusmasın.aklınızı başınıza alın,şahsım adına diyorum tribünde yanımda istifa diye bağıran bir kişi olursa yumruğu geçiririm ve eminim benim gibi birçok kişi de sizlere aynı tepkiyi gösterecektir.Trabzonspor, gerçek Trabzonsporlularındır
El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış, dikkat et de ağzını burnunu vermesinler eline.
Yorum
-
İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmiyorum abi, işin içinden çıkmak için 1001 türlü şey denerler. Bence düşme olursa Bjk-Fb beraber düşer ki alt lige de heyecan gelsin
Ama bu men ancak fb küme düşünce biter isterse 30 yıl sonra olsun.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOhaaNe zaman çay içiyoruz?
Yorum
-
Re: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!
İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle bir rezalete yeltenecek olan beyinsizler gözünün üzerine yumruğu yer.Trabzonspor siyaset üstü kurumdur.hiçkimse siyasi nefretini Trabzonspor üzerinden kusmasın.aklınızı başınıza alın,şahsım adına diyorum tribünde yanımda istifa diye bağıran bir kişi olursa yumruğu geçiririm ve eminim benim gibi birçok kişi de sizlere aynı tepkiyi gösterecektir.Trabzonspor, gerçek TrabzonsporlularındırKücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeza rekortmeni naberNe zaman çay içiyoruz?
BMN'nin ilk aktivitesınde koyu bır sohbetle beraber yudumluyoruz çayları abi
Yorum
Yorum