Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kenan Dikbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    konuyla alakasız ama yarın bizim maçı hangi kanal verecek
    ntv

Yorum

• Arkadaşlar CAS'ın gerekçeli kararını beklemenin hibçir anlamı yoktur. Bence başkanın oyalama taktikleri... Eminim gerekçeli karardan sonra da yargıtayı bekleyeceğiz diyecektir...
      Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!

Yorum

• Guya dürüst bir insan bu maa,
        dürüstlüğün kriteri fenerbahçenin pisliklerini örtmek heralde onun kitabında,
        yemin ediyorum kanun ceza vermesin Allaha hesabı vermeye razıyım,sıkar boğazını gebertirim bu alçak şerefsizi.
        Dinledim-dinledim doldum,isyan ettim,sövdüm,beddua ettim ama hırsım geçmedi.
        Bütün anlattıkları ve övündüğü şeyler hırsızı koruma üzerine,yazdığı destan alçaklık üzerine kurulu.

TS soruşturmada vardı.
        TS değil Bursa'yı önerecektim.
        2011 yılını yok sayacaktık.

Şimdi bunları söyleyip nasıl dürüst adam oluyorsun sen,
        aziz e sallayıp fenerin hırsızlığını örtmeye çalışmak,o uğurda köpekleşmek mi dürüstlük.

Evlat acısı çekmişsin hala daha ders alamamışsın.

Seni ben gine Allaha havale ediyorum,
        o sizin layığınızı verecektir,amma şimdi amma sonra.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Guya dürüst bir insan bu maa,
          yemin ediyorum kanun ceza vermesin Allaha hesabı vermeye razıyım,sıkar boğazını gebertirim bu alçak şerefsizi.
          Bütün anlattıkları ve övündüğü şeyler hırsızı koruma üzerine,yazdığı destan alçaklık üzerine kurulu.

TS soruşturmada vardı.

aziz e sallayıp fenerin hırsızlığını örtmeye çalışmak,o uğurda köpekleşmek mi dürüstlük.

en iyisi abicim ALLAH ından bulsun...
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• BMN'nin yayınlayacağı bildiride oradaki gazeteci müsveddelerinin soramadığı sorular da sorulmalı.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Bir isyanım da kendimize oldu,
              biz büyük camia falan değiliz arkadaş,
              gerçi taraftarın potansiyeli büyük ama onu yönlendirecek ne yönetici var ne memleketin ileri geleni var,
              1 tek gazeteci olmaz mı kos koca TS adına soru sorabilecek,
              kürsüde ahlaktan edepten bahseden adamı ter yüz edip g.t edecek.
              Adam feneri kurtarma üzerine kahramanlıklarını anlatıyor da bunu ona yedirecek bir gazeteci çıkmıyor,
              şimdi daha iyi anladım BMN nin şike konusunda verdiği emek öyle az buz emek değilmiş arkadaş,çok kelli felli Trabzonludan biz daha büyük adamlarmışız,iyi ki biz varmışız da yılanın deliğine çomağı sokmuşuz.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Bir isyanım da kendimize oldu,
                biz büyük camia falan değiliz arkadaş,
                gerçi taraftarın potansiyeli büyük ama onu yönlendirecek ne yönetici var ne memleketin ileri geleni var,
                1 tek gazeteci olmaz mı kos koca TS adına soru sorabilecek,
                kürsüde ahlaktan edepten bahseden adamı ter yüz edip g.t edecek.
                Adam feneri kurtarma üzerine kahramanlıklarını anlatıyor da bunu ona yedirecek bir gazeteci çıkmıyor,
                şimdi daha iyi anladım BMN nin şike konusunda verdiği emek öyle az buz emek değilmiş arkadaş,çok kelli felli Trabzonludan biz daha büyük adamlarmışız,iyi ki biz varmışız da yılanın deliğine çomağı sokmuşuz.
                abi eminim bizler olmasaydık süreç belkide çoktan istemediğimiz bir şekilde sonlanmıştı...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• bır ortak bıldırım yayaınlayıp maa tanıdıgı tüm ınsanları öpelim....

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    abi eminim bizler olmasaydık süreç belkide çoktan istemediğimiz bir şekilde sonlanmıştı...
                    Valla öyleymiş Celal Dedem,
                    bize önder olup bizleri organize eden,yönlendiren tüm renktaşlarıma sonsuz minnet duyorum.
                    İstanbuldaki uefacılara şike dosyasını bizzat elden vermek,
                    The Times'e haber yaptırmak,
                    maillerle uefa-fifa-avrupa basını,diğer kulüpleri bilgilendirmek,
                    ülke içinde mahkemeye baş vurmak,

eğer bunları yapmasak adamlar uydurdukları kılıfı rahatlıkla kullanacaklarmış,
                    bundan sonra da doğru durmayız Allahın izni ile,
                    CAS bunlar şikeci diye onayladı mı onaylamadı mı,
                    söker alırız inşallah.
                    O köpekler de amerikanın viyetnam üzerine-ırak üzerine,somali üzerine yaptığı godoş kahramanlık filmleri gibi kendi sahte ve 3 kağıt üzerine olan kahramanlıklarını anlatsınlar dursunlar,
                    tarihi biz yazacağız Allahın izni ile.

Yorum

Valla öyleymiş Celal Dedem,
                      bize önder olup bizleri organize eden,yönlendiren tüm renktaşlarıma sonsuz minnet duyorum.
                      İstanbuldaki uefacılara şike dosyasını bizzat elden vermek,
                      The Times'e haber yaptırmak,
                      maillerle uefa-fifa-avrupa basını,diğer kulüpleri bilgilendirmek,
                      ülke içinde mahkemeye baş vurmak,

eğer bunları yapmasak adamlar uydurdukları kılıfı rahatlıkla kullanacaklarmış,
                      bundan sonra da doğru durmayız Allahın izni ile,
                      CAS bunlar şikeci diye onayladı mı onaylamadı mı,
                      söker alırız inşallah.
                      O köpekler de amerikanın viyetnam üzerine-ırak üzerine,somali üzerine yaptığı godoş kahramanlık filmleri gibi kendi sahte ve 3 kağıt üzerine olan kahramanlıklarını anlatsınlar dursunlar,
                      tarihi biz yazacağız Allahın izni ile.
                      vatan haini olmaya devam abicim

Yorum

Guya dürüst bir insan bu maa,

TS soruşturmada vardı.

izlerken ben de çok doldum, kasıldım, sinirlendim renktaş
                        aynı duygularını paylaşıyorum
                        alçaklar ordusu bunlar
                        YAHU BEN 1 TANE ALLAH KORKUSU OLAN KUL ÇIKIP DA, BUNA TS'UN ŞAMPİYONLUĞU VE KUPASI HAKKINDA OKKALI SORU SORUP OTURTAMADI YA ONA YANIYORUM.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Arkadaşlar bildirilik bir durum yokki,

Zaten daha önce söylediği şeyleri söylemiş tekrar,

Ayrıca bizim sorularımıza cevap vermeyecek, fenerbahce taraftar grubu olsaydık belki o zaman cevap verirdi,

Açıkcası benim bu şahısa tek bir sorum bile yok bu noktadan sonra,

Hukuki açıdan birşeyler yapılabilir en fazla,

Yalnızız,

Tüm memlekette yalnızız,
                          StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            vatan haini olmaya devam abicim
                            Aynısını evde hanıma ve anama dedim inan ki,
                            gerçekten hain ettiler arkadaş bizleri,
                            saygı duyacağın,gönülden destek olup duacı olacağın adam ve kurum yokmuş ülkemde,bunları bilip sevemiyorsun.Milli takım guruplkardan çıkamıyor üzülemiyorsun,olimpiyatı kaptırıyorsun hafiften sevinç oluyor içinde,halbuki ben böyle bir insanmıydım. Tiksindim şerefsizim ülkemin büyük büyük insanlarından dolayısıyle kurumlarından.

Yorum

• 2010-2011 Şampiyonluk Kupamızı söke söke almak bugün 13.15'den itibaren, boynumuzun borcu olmuştur.
                              Ahı gitmiş vahı gitmiş Türk Futbolunda 2. TRABZONSPOR İHTİLALİ olacaktır.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Bu ülkede ne kadar sahipsiz olduğumuzu tekrar gördük. Trabzonspor rum veya ermeni liginde olsa, bu kadar haksızlığa uğramazdı.

Bizi elin Avrupalıların adaletine muhtaç ettiler. Israrla Şl gitmememiz için uğraştılar. Allah UEFA'dan razı olsun. Adamlar bizi Şl almak zorunda değildi ama aldılar, en azından şl heyecanı yaşadık ve 25 milyon kazandık.

İçimde milli duygu felan kalmadı şike sürecinden beri. Çevremdekiler anlam veremiyor ama bu adaletsizliği kabullenemiyorum.

Son sözüm aydınlar denilen münafıka. Hani Ali Koç'a yukarda Allah var dedin ya, Allahtan korkan insan kul hakkı yemez yiyemez! Sen milyonların hem maddi hem manevi hakkını yedin. Utanmadın görevini kötüye kullandın bide ballandıra ballandıra anlatıyorsun ama yukarda Allah var işte ne yaptıysan ters tepti.
                                En son Ugur Kurucelik tarafından düzenlendi; 18.09.2013, 18:00.

Yorum

Yükleniyor...
                                X