Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bazıları ısrarla anlamıyor anlamak istemiyor .yada siyasi tercihine toz kondurmamak için trabzonsporu yakıyor..bu şampiyonluk iktidar tarafından gasp edilmiş muhalefette destek olmuş.ama asıl hırsız iktidardır muhalefet figüran..
    okuma yazmayı 4. sınıfta öğrenene bir başkandan bunu anlamasını beklemiyorum..

Yorum

• Yorum

• Okumasıyla yazmasıyla dalga geçtiğin adam kadar hayat tecrüben varmı.

Yorum

• Hâlâ muhalefet iktidar meselesindeyiz

Tek suçlu Ahmet Davutoğlu bence, Kılıçdaroğlu falan çok iyi insanlar.Ellerinden birşey gelseydi yapardılar, gelmediği için onlarda sessiz kaldılar diye düşünüyorum.
          9 # Osvaldo'

Yorum

• kul hakkı yiyen ilk 10 sıradaki bakanlar ilk 2 sırada bizim trabzonlular var

Yorum

• bu adam niye komedi filmi gibi basın mensuplarını peşine takıp AİHM e gitti ya aklım almıyor.

kendini rezil etti şikebahcelilere malzeme verdi.

cok dogru konuşmuş burada.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Günaydin güzel ülkemin en güzel insanlari
                son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Serdar Ali Çelikler itine bak bak.Sayın Şener sizin kupa istemeniz espiri konusu oldu yeni başkan Hacıosmanoğlu biz kupayı başka yöntemlerle alacaz filan dedi ne diyorsunuz bu konuya falan filan.koduğumun embesiline bak hele nasılda camiayı birbirine düşürmeye çalışıyor o kafayla bak hele bak bak.

Sadri Şener on numara konuştu.

Yorum

• günaydın renkdaşlar....nöbete devam
                    1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Günaydin güzel ülkemin en güzel insanlari
                      Günaydın hocam.saygılar hürmetler.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Günaydın hocam.saygılar hürmetler.
                        Saygi sevgi benden Fatih sagolasin
                        son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          @Gökhan Koç

Elestirmeye yönelik bir sey demedim zaten. Tabii ki herkes elestirecek, ki elestiriyorda. Benim anlatmak istedigim tam anlasilamamis.

Ön yargili davraniyorsunuz. Hic alakasi olmayan bir yerde bile kötüleyecek bir sey ariyorsunuz. Bir de asiri abartma var isin icinde.

Forvet alacagim demis almamis. Su ana kadar her kulübün yöneticisi veya baskani bu cümleyi sarfetmistir. Bilerek yalan söylüyor demeniz ayri, icraat yapmiyor ayri.
                          Simdi hic bir forvet girisimi olmamis olsa, haklisiniz. Düpedüz popülistlik yapip taraftara oynuyor diyecegim. Ama öyle degil. Carpitmayalim.
                          Gercekten bir yildiz forvet icin calismislar. Barrios, Kalou ve Luis Fabiano. Ciddi ilgilenilmis ama olmamis bir olay.

Veya su hic bir yere basvurmayacagiz olayi. Bu olay sikecilerin dillerinden düsürmedigi Emenike'nin para sayma görüntüleri nerde meselesine benziyor. Birisi uydurmus bunu, sonra herkes bunu söylüyor. Hani nerede görüntüler diye. Sonra anlatamiyorsun kimseye bunu birisi uydurmus, resmi olan kimse söylememis, kendi kendize uydurup sonra da nerede diye soruyorsunuz gibi.

Ben baskanimizin aciklamalarini cok dikkatli bir sekilde dinledim. Hic bir sey yapmayacagiz da aynen böyle kendi kendine olusan bir olay.
                          Adamin dediklerini cimbiz ile alirsan böyle olur. Halbuki tüm konusmalarinda söyledigi belli idi. Icraat sirasi TFF'de, yapmazlarsa biz gerekeni yapacagiz diye.
                          Ama vay efendim hic bir sey yapamyacakmis, yok efendim basbakan emir vermis vs.

Adamin günahini aliyorsunuz.

Hadi bunlarin hepsini gectim.

En azindan saygili bir sekilde elestirilerinize dile getiremez misiniz? Baskana iki kisi öldürmüs gibi saldirmalar yakismiyor kimseye. Hirsizlik mi yapmis? Cinayet mi islemis? Sike mi yapmis? Para mi yemis?
                          Belli ki cok tecrübeli olmadigi icin yaptiklarinin ve dediklerinin nereye varacagini kestiremiyor. Ama adilik yapmamis bir insana bu kadar yüklenilmez. Trabzonspor icin. Benim icin degil.
                          Önyargılı mı davranıyorum ? Seçim döneminde yazdıklarımı okuyun isterseniz, yahut ilk mitinge çıktığı gün yazdıklarımı, eğer hepsini iyi takip ettiyseniz eleştirimin dozajının benimle değil Başkanla alakalı olduğunu görürsünüz,

"Trabzonspor başkanı herkonuda konuşmalıdır, memleket konuşmadığı için bu halde, bundan sonra konuşacağız. Trabzonspor'un maneviyatı eksik"

Nasıl bir eleştiri yapmamı istersin mesela bu cümleye ? Yahut bu cümleyi sen nasıl yorumluyorsun ?

Beylik laflar sadece forvet hususu ile alakalı değilki, beşiktaş trübünlerinde ne işi var mesela, gezi olayları yüzünden bjkli bir grup ona gıcık olsa ve birşeyler atsa, bizi ne kadar zorduruma düşürecekti.

Niye gitti ?

"Top değiliz", "Volkan'ı gönderiyoruz", "Transferle başka ekip ilgileniyor"

Ne bunlar şimdi ? Nasıl eleştireyim bu sözleri, sen söyle ?

UEFA cezaları kesmiş, TFF'ye baskı yapıyor. Bizim başkan başvuru bile yapmadan insanları sokağa dökme derdinde,

Kupayı alsa bile onu yapmaya çalışacak. Sen bunu anlamıyorsun, yahut sana imkansız geliyor ama ben çok net görüyorum. O gün gelince "hadi ya" diyeceksin.

Başkan'ın hiçbir hukuksal adım atmayacağı Resmi sitede de televizyonda da paylaşıldı.

Demek ki sen bu kadar kıymetli birşeyi bile gözden kaçırabilecek kadar az takip ediyorsun başkanı,

Bu şartlar altında benimle aynı görüşü nasıl paylaşabilirsin ki ?

5 milyon insanın gözyaşları var ortada !!!
                          StopMatchFixing.Com

Yorum

• Azizi saldım çayıra,
                            Haramla karnın doyura,
                            Şikeyi yorup hayıra,
                            Konuşanın avradını...

Azizin şikedir yolu,
                            Pisliktedir eli kolu,
                            Parayla haramın kulu,
                            Olanında avradını...

Aslan kılığında tilki,
                            Kul hakkı alınır bil ki,
                            Ahirete kalır belki,
                            Bırakanın avradını....
                            Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Günaydın temiz futbol paydaşları
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Trabzonspor'un 1 yıl içerisinde ödemesi gereken rakam 190 milyon TL

Bu rakamın 80 milyonu gelirler ile karşılanabiliyor, geri kalanı için kaynağımız yok,

Buna rağmen Malouda, Bosingwa ve Aykut için 20 milyon TL harcadık 1 yıllık,

Saparanın cebine 2 milyon TL koyup gönderdik,

Ve daha birçok yanlış,

Sonra IHO'yu çok acımasızca eleştiriyor oluyorum,
                                StopMatchFixing.Com

Yorum

Çalışıyor...
                                X