Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ümit Özat ne yağ çektin Omurgalı olmak çok zor be...
    Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• Beyler FIFA nin devreye girdiği haberleri ne kadar doğru? Birisi sağlam kaynaklardan gelen bilgilerle işin FIFA boyutunu özetleyebilir mi?
      6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• Şekip e göre ceza almasının sebebi bir polis memuru imiş Keşke izleseniz dostlar gülmek iyi geliyor.

Yorum

• İlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beyler FIFA nin devreye girdiği haberleri ne kadar doğru? Birisi sağlam kaynaklardan gelen bilgilerle işin FIFA boyutunu özetleyebilir mi?
          şike süreci boyunca oldukça fazla bilgi kirliliği oldu. bu konuda da sakin kalmakta yarar var..

Yorum

• Aziz: Mehmet Ali Aydınlar bey e 3-4 gün sonra hastaneye geldiğinde BEKLE dedim. BU şike davası değildir. MAHKEMEYİ BEKLE dedim.

Yorumum :Kısaca MAA nın görevini nasıl kötüye kullandığına dair açık bir beyandır.Normalde savcıların dava açması gerekir ama nerede...

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çok yakında Halil ALTINTOP, Azize, Gökmen TAKİNACI, Okay KARACAN, Halil ÖZER, Emre TİLEV, Ali GÜLTİKEN, Onur BELGE, Ali ŞEN, Gürcan BİLGİÇ, Melih GÜMÜŞBIÇAK merhum Selçuk YULA VS...gibi 3 maymunu oynayan tüm zat-ı muhteremler,

FIFA'nın sifonu tümden çekmesiyle hep birlikte çaresizce aşağıya düşecekler....
              selçuk yula vefat etti haberiniz yok sanırım..
              Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Olması gereken de bu aslında,
                adları gibi biliyorlar alçaklar en az 13 maç ta şike ve teşvik olduğunu ama yola yola kuşa çevirdiler malesef.13 maç 10 maça düştü,sonra 10 maç 8 maça düştü,sonra 5 maç derken en son 3 maç üzerinden ceza aldılar galiba.
                Ama yazdığının olacağını zannetmiyorum Ali'm,geçti artık,
                bu dünyada 3 maç şike 2 yıl men ile kalır,
                öte tarafta 18 maçta 17 şike den ceza alırlar
                uefa için söylüyorsan en son 8 maç koymuşlardı önlerine..uefa maç sayısından ziyade manipüle edilen maçlardan örnekler sundu dava sırasında..
                fbliler savundukça diğer maçları koydular önlerine..mahkeme kaç maçta şike teşvik var dediyse,uefa da aynı sayıda var dedi..
                Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  selçuk yula vefat etti haberiniz yok sanırım..
                  merhum diye yazdım ya renktaş
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Bu sayfa kapanınca neyle meşgul olacağız?

Aslında kupa geldiğinde, bu sayfanın kitap yapılması fikrini ben de destekliyorum.

Sayfa da kalabilir, nostalji olur, kalkması üzer bunca emek veren ve burada yazan herkesi
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• kesinlikle kitap olmali kesinlikle !!
                      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• kupan'in gelecegine inanmiyordum ama bir umitdir CAS kararini bekliyordum...

ama artik eminim..
                        Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Bu süreç artık bitmeli. Şike nedeniyle ne adam akıllı yönetim seçebildik, ne futbolcuları tutabildik ne kalanları motive edebildik. Her durumda zararlı çıktık yani.

Yorum

• Ümit Özat bugüne kadar spor programlarında Aziz Yıldırım'a sallıyordu ve şike olayını o da kabul ediyordu. Dünkü basın toplantısına bakılırsa Aziz Yıldırım'ın söyledikleri onu tatmin etmiş. Bunların hepsinin oyun olduğuna inanıyormuş. Dürüstlükten bahseden kişilerin ne olacağını göreceksiniz diyerek de Hacıosmanoğlu'na laf atmış. Hatta Aziz Yıldırım'a siz Mecnun Otyakmaz'la kulüpler birliği toplantısında ne konuştunuz diye soru yöneltmiştiniz ama Hacıosmanoğlu bunu cevaplayamadı diye de bir sözü var. Oysa biraz araştırsa Hacıosmanoğlu'nun bunu 2-3 yerde cevapladığını görebilirdi...

TV'de de aynı şeyi söyleyip durmuş. http://tvarsivi.com/player.php?y=451...-15%2001:41:27
                            En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 15.09.2013, 07:06.
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Aziz Yıldırım basın toplantısında, Sivas-FB maçınının başlamasına 1 saat kala İlhan Ekşioğlu'nun Ali Yıldırım'ı arayıp "Bol şut ha" demesini de açıklayabildi mi, ikna olmuş bu aziz basın mensuplarımız ?
                              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Ümit Özat kendisinin antrenör olarak sike/tesvik yapmadigini ispat etsin, "Sampiyonu ankaragücü belirler" diyordu 1:1 lik macdan sonra.
                                "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

Çalışıyor...
                                X