Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    FIFA'nin 8 yıl men vereceği suça UEFA neden 2 yıl men versin ki ?
    Bu 8 yıl men TFF tarafından verilmesi gereken ceza mı ?
    2 yıl olarak verilen cezanın aslında 8 yıl olması gerektiğini UEFA ya bildirmişler...Küme düşürme cezası falan halt etmiş bu isteğin yanında...Zaten doğal olarak küme de düşürülmeleri istenecek...Bu yılki ligin hükmü olmayabilir...Çok ilginç günler bizi bekliyor sanki...
    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2 yıl olarak verilen cezanın aslında 8 yıl olması gerektiğini UEFA ya bildirmişler...Küme düşürme cezası falan halt etmiş bu isteğin yanında...Zaten doğal olarak küme de düşürülmeleri istenecek...Bu yılki ligin hükmü olmayabilir...Çok ilginç günler bizi bekliyor sanki...
      İnşallah Abi.
      Yeter ki dediğin gibi olsun.
      Hamiş

Yorum

Çok ciddi kaynaklar, FIFA nın dosyayı incelettiğini, karşılığında şikebahçe köpeklerine 8 yıl men verilmesi gerektiğini UEFA ya bildirdiğini, UEFA devreye girmezse, direk kendilerinin şemsiyeyi ellerine alacaklarını "resmen" bildirdiğini söylüyorlar...
        Olması gereken de bu aslında,
        adları gibi biliyorlar alçaklar en az 13 maç ta şike ve teşvik olduğunu ama yola yola kuşa çevirdiler malesef.13 maç 10 maça düştü,sonra 10 maç 8 maça düştü,sonra 5 maç derken en son 3 maç üzerinden ceza aldılar galiba.
        Ama yazdığının olacağını zannetmiyorum Ali'm,geçti artık,
        bu dünyada 3 maç şike 2 yıl men ile kalır,
        öte tarafta 18 maçta 17 şike den ceza alırlar
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Ben başından beri 8 yıl men, 4 alt küme, 200m € da tazminat diyordum.

Yavaş yavaş benim dediğime gelecekler.

Ha gayret FIFA.
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben başından beri 8 yıl men, 4 alt küme, 200m € da tazminat diyordum.

Yavaş yavaş benim dediğime gelecekler.

Ha gayret FIFA.
            Ben de 5 yıl men 2 alt lig diyordum ama ülkem ileri gelenlerinin ahlaksızlık yarışına girip pisliği bu kadar ört bas edecekleri hiç aklıma gelmemişti,bu durumu gördükten sonra şike nin tescili ve 2 yıl men bile şükür dedirtti bana,fazlasından vaz geçtim
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Çok sıkıldık,usandık ama yılmadık. Bu işin sonunda şikeciler kaçacak yer arayacaklar. Biz de kupamıza kavuşacağız
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• çıldıracam ya gazetecilerden çanak sorular aziz haykırıyor bu şike davası değil istediğinizi sorun...

genelde sorular uefa tekrar bu davayı neden açtı üzerine..

suçlu şenes erzik diyorlar..

bşbkn-şenez erzik-tff gizli görüşme yapıp cas davasını çektirmişler..
                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• azizenin açıklamalarını okumayın,dinlemeyin boşa strese girmeyin. Kaç senedir konuşuyor ne yapabildi?
                  facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• halil özer zaten konunun kapandığını düşünmüştük falan diye azize üzüntülerini bildirdi..

yalnız o okay karacan varya şu kadife sesli ağlar gibi konuşan adam maalesef oda yalakalığını konuşturdu..

çanak soru ile kendini ispatladı aziz onunda kariyerini dikkate alsın kapısında iyi köpkk olur..
                    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Yemedigin hirsiz damgasi kalmadi aziz bi sus. Icine kaca mal herif
                      İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
                      ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Başkana kalsa kupa yeterli sadece bir de - 12 puana razı.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          azizenin açıklamalarını okumayın,dinlemeyin boşa strese girmeyin. Kaç senedir konuşuyor ne yapabildi?
                          Öyle deme renktaş. Az önce fbtv yi açtım da kendime geldim. Sıkılıyordum şimdi gülmekten rahatladım. Çırpınışlar, hala devam eden yalan manipülasyon sözler İnan çok rahatlatıcı.
                          Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• Yayın başından beri Trabzonspor ismi düşmedi hala ağzından Bakalım daha ne kadar söyleyecek
                            Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

Kaynak Mehmet Baykan'ın asistanı...Mehmet Baykan, en son federasyonda yöneticiydi...2 gün önce Konyadaydı, yenilenen stadyum ihalesi sonucu, yeni firma SARIDAĞLARA yer teslimi yapıldı...Orada konuşuldu bu mevzu, kendinden de teyit ettirmek istedim ama ulaşamadım malesef...
                              Dünden beri Sedat Tunalı da twitter'da yazıyormuş aynı şeyi, yeni gördüm. Belki kaynakları aynıdır.

Yorum

• Çok yakında Halil ALTINTOP, Azize, Gökmen TAKİNACI, Okay KARACAN, Halil ÖZER, Emre TİLEV, Ali GÜLTİKEN, Onur BELGE, Ali ŞEN, Gürcan BİLGİÇ, Melih GÜMÜŞBIÇAK merhum Selçuk YULA VS...gibi 3 maymunu oynayan tüm zat-ı muhteremler,

FIFA'nın sifonu tümden çekmesiyle hep birlikte çaresizce aşağıya düşecekler....
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X