Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ÖZEL : TFF'de kritik toplantı yapıldı ama..

paylaşıldımı bilmiyorum bekledimiz gibi olmuş görüşme.

Yorum

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ÖZEL : TFF'de kritik toplantı yapıldı ama..

Son uzatma dakikasini oynuyorlar. Top hep disari. Tahminim, gerekceli CAS kararindan sonra UEFA maci durdurup kesecek o topu

Yorum

Çok güzel inşallah men edilir bütün ülke.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben o meşhur duyumculardan değilim Hocam, tahminede gerek yok Başkan tüpçü ile görüşecek, fb ve bjk Avrupa Kulüpler Birliğinden' de olağan üyelikten birleşiğe düşürüldü, bence bu çok önemli çünkü orada bir madde var olağan üyelik olabailmen için bağlı bulunduğun federasyonun en üst liginde oynaman lazım yani Avrupa Kulüpler Birliği ( ECA - European Club Association ) fb ve bjk yi küme düşürdü
          Gün icinde bir sorum olacakti bu mesaji okuduktan sonra. Ama ne olduysa kaynadi gitti.

Madem öyle biz neden simdiye kadar olagan üye degildik?
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gün icinde bir sorum olacakti bu mesaji okuduktan sonra. Ama ne olduysa kaynadi gitti.

Madem öyle biz neden simdiye kadar olagan üye degildik?
            Guzel soru. Anladigim kadari ile ulkesinin en ust liginde oynayan her takim uye olacak diye bir sart yok. Kistaslari nedir bilemiyorum ama bu birligin davetine bagli tamamen uye olup olmaman.

Ote yandan asil uye olarak kalmanin sartlarindan biri temiz olmak. FB ve BJK o yuzden cikarildilar asil uyelikten.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yuvarlak içindeki kimdir dersiniz
              İho değildir dimi bu
              Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İho değildir dimi bu
                Aziz Yıldırım
                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Dünya futbolunun patronu FIFA, Türkiye'deki şike olaylarını incelemek için harekete geçti

Şike konusunda şimdiye kadar gelişmeleri uzaktan izlemekle yetinen FIFA'dan korkutan hamle... FIFA, şike olaylarını araştırıp incelemesi için bir müfettişini görevlendirdi. Müfettişin, Futbol Federasyonu yetkilileriyle bir toplantı yaptığı öğrenilirken, Tahkim Kurulu'nun raporlarını okuduğu ve ayrıca mahkemenin aldığı kararları inceleme yetkisi istediği kaydedildi. Müfettiş FIFA'ya sunmak üzere kapsamlı bir rapor hazırlayacak. Öte yandan FIFA'nın Güvenlik Kurulu'nun yeni başkanı Ralf Mutschke de İstanbul'a gelerek TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le görüşecek.

kaynak: fotomaç
                  “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Şu mübarek Cuma sabahı tekrar söylüyorum:

Hala dünyaya yayılmış, sağır sultanın bile duyduğu pisliği örtmeye kalkan siz tffenerasyonu, bizim sevinçlerimizi çalanları korumaya ve kafanızı kumda tutmaya devam edin.

Çok yakında bidonbaş dahil tüm tff üyeleri o koltuğu terketmek zorunda kalacaksınız.

Sizde azıcık şeref varsa derhal istifa edersiniz.

BASTIR UEFA.
                    NEFES ALDIRMA.
                    SÜRE VER, KES CEZAYI.
                    SEN DE BASTIR İHO.
                    PEŞİNİ BIRAKMA.
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dünya futbolunun patronu FIFA, Türkiye'deki şike olaylarını incelemek için harekete geçti

Şike konusunda şimdiye kadar gelişmeleri uzaktan izlemekle yetinen FIFA'dan korkutan hamle... FIFA, şike olaylarını araştırıp incelemesi için bir müfettişini görevlendirdi. Müfettişin, Futbol Federasyonu yetkilileriyle bir toplantı yaptığı öğrenilirken, Tahkim Kurulu'nun raporlarını okuduğu ve ayrıca mahkemenin aldığı kararları inceleme yetkisi istediği kaydedildi. Müfettiş FIFA'ya sunmak üzere kapsamlı bir rapor hazırlayacak. Öte yandan FIFA'nın Güvenlik Kurulu'nun yeni başkanı Ralf Mutschke de İstanbul'a gelerek TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le görüşecek.

kaynak: fotomaç
                      Süper bir gelişme.

İHO demişti TRT'de.

Siz tff olarak gerekeni yapmazsanız, yakında FIFA devreye girer diye.

Ancak inşallah haber doğrudur.

Sağlam kaynak mı acaba, kaynak?
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• önlemlerinizi alın aziz açıklama yapacak
                        yer yerinden oynayacak
                        kalın bir manu dosya hazırlatmış.
                        BMN KOCAELİ

Yorum

• Dünya futbolunun patronu FIFA, Türkiye'deki şike olaylarını incelemek için harekete geçti

Şike konusunda şimdiye kadar gelişmeleri uzaktan izlemekle yetinen FIFA'dan korkutan hamle...
                          FIFA, şike olaylarını araştırıp incelemesi için Eli Şemsiyeli bir müfettişini görevlendirdi. Eli Şemsiyeli Müfettişin, Futbol Federasyonu yetkilileriyle bir toplantı yaptığı öğrenilirken, Tahkim Kurulu'nun raporlarını okuduğu ve ayrıca mahkemenin aldığı kararları inceleme yetkisi istediği kaydedildi. Eli Şemsiyeli Müfettiş FIFA'ya sunmak üzere kapsamlı bir rapor hazırlayacak. Öte yandan FIFA'nın Güvenlik Kurulu'nun yeni başkanı Ralf Mutschke de Şemsiyesiyle İstanbul'a gelerek TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le görüşecek.
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• şimdiden yer yerinden oynayama başladı ne yapacağız öğlen vakti
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Şu habre çok güldüm azizle alenen dalga geçmişler

Şike sürecinin başladığı 3 Temmuz 2011 sürecinden bu yana, kamuoyunu büyük bir beklenti içerisine sokan ancak yaptığı toplantılarda 'fos' açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bugün medyanın karşısına çıkacak.

Avrupa'dan 2 yıl men cezasının onanması sonrasında F.Bahçe'nin sitesi hariç hiçbir yere konuşmayan başkan Aziz Yıldırım, sessizliğini bozacak. CAS kararı sonrası genel kurula gitme kararı alan başkan, bugün 13.00'te gazetecilerle yiyeceği yemekte CAS sürecinde karşılarında olan kulüpleri topa tutacak.

Şike soruşturmasının başladığı günden bu yana kendilerini hedef alan kitleler için kalın bir dosya hazırlatan başkanın, bugünkü zirvede gündemi sarsacak bir belgeyi de gün yüzüne çıkaracağı öğrenildi.
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Yav dağ yine fare hatta pire doğuracak ama inanın bazı yavşak yandaş medya bunları bı kıytırık belge denen zırvalıkları nasıl abartıp kabartıp önümüze koyacak.Maksat şikebahçe hisseleri düşmesin,millet azizeya kızmasın! Bizim balık lafını bile günlerce çekiştirdiler! Allah bunları bildiği gibi yapsın,dallamalar sizi.
                                Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

Çalışıyor...
                                X