Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kim demiş şikeyi unutmayız diye ahada unuttuk...
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Murat 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu ekmek varya şu ekmek.
      Allah diyorum.
      bütün yaz diyet yaptım 4 kilo verdim. köye gittim sıcak ekmek, tere yağı, köy peyniri yüzünden 5 kilo aldım

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kıskanmayın ne olur köye gidin sizinde olur
        Ola Celal ne ettun vurdun bizi gardaşum habu nedu anam anam anam
        Hele korçlara bak hepsida Bordo Mavi.gözünü seveyim kıçımızla bile yaşıyoruz sevgimizi

Yorum

• O fotoğrafları atana dek çok iyi niyetliydim. Artık benden kurtuluşun yok sevgili Celal Demir.

Adam adama yapar mi habuni? Pitidum seni, yaktum çırani
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ola Celal ne ettun vurdun bizi gardaşum habu nedu anam anam anam
            Hele korçlara bak hepsida Bordo Mavi.gözünü seveyim kıçımızla bile yaşıyoruz sevgimizi
            memleketi özleyince bakıyorum iç çekiyorum

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O fotoğrafları atana dek çok iyi niyetliydim. Artık benden kurtuluşun yok sevgili Celal Demir.

Ahahahaha

Yorum

Abi funduğun nem orani sıkıntısı var.her yere dikilebilir fakat iyi randıman kolay kolay vermez.karadeniz iklimi buna son derece müsait.40 randımanın üzerinde olmazsa kolay kolay para etmez.rahmetli dedem derdi dorunim funduk boğazundaki reşat altun gibidur sahip çık funduğuna.hey gidi
                Ben randuman falan bilmem burada gördüm bende 2 ocak çakıldak fınduk ektim. Hele bir büyüsünlerde isterse bir ağaçta tek fındık olsun
                Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O fotoğrafları atana dek çok iyi niyetliydim. Artık benden kurtuluşun yok sevgili Celal Demir.

la etma

Yorum

• Yiğit at oni içeri, vur oni kır beluni.
                    Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• neyse millet bana bileniyor asıl bomba resmi yollamıyorum ozaman yoksa şike başlığından uzak kalabilirim...

Yorum

memleketi özleyince bakıyorum iç çekiyorum
                        Buram buram memleket arkadaş.ötesi yok

İlk olarak Ali Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben randuman falan bilmem burada gördüm bende 2 ocak çakıldak fınduk ektim. Hele bir büyüsünlerde isterse bir ağaçta tek fındık olsun
                        Abi yaman adamsın vesselam.yaninada çayi demleyip keyfini çıkarırsın inşallah.insanın emeğinin karşılığını alması kadar güzel bir şey yok

Yorum

Buram buram memleket arkadaş.ötesi yok

Abi yaman adamsın vesselam.yaninada çayi demleyip keyfini çıkarırsın inşallah.insanın emeğinin karşılığını alması kadar güzel bir şey yok
                          Sağol kardeşim, İnşallah
                          Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• "Federasyondan bunun temizlenmesini isteyeceğiz"
                            11 Eylül 2013 Çarşamba 16:09:35 - trtspor.com.tr
                            Futbolda 3 Temmuz sürecinin ardından 2010-2011 sezonu şampiyonluğunu isteyen Trabzonspor'da kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşeceğini söyledi.
                            Futbolda 3 Temmuz sürecinin ardından 2010-2011 sezonu şampiyonluğunu isteyen Trabzonspor'da kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşeceğini söyledi.

Hacıosmanoğlu, CAS kararlarından sonra gelinen süreç için Demirören ile görüşeceklerini belirterek, "Daha önce kendisiyle konuşmuştuk. Bu dönemde milli maçlar vardı. Hafta içinde bir görüşme yapacağız" dedi.

Yapacakları görüşmede Demirören'e gerekenleri söyleyeceklerini ifade eden Hacıosmanoğlu, "Kendisine Türkiye Futbol Federasyonu bu yanlışı düzeltmezse UEFA ve FIFA'nın devreye gireceğini bir kez daha söyleyeceğiz. UEFA'dan yaptırımlar geleceğini söyleyeceğiz. Buna uymazsa günah bizden gidecek. Hiçbir alanda Trabzonspor'un haklarını korumak için yaptığımız girişimleri geri çekmeyeceğiz. Ahmet ceza alacakmış, Mehmet ceza alacakmış... Adaletsizlik bitene kadar bizim mücadelemiz sürecek" diye konuştu.

"Bu sadece Trabzon'un hakkı değil, Trabzonspor sevdalıları ve Türkiye'de adalet isteyen bütün spor paydaşlarının arzusu" diyen Hacıosmanoğlu, şunları kaydetti:

"Sadece bizimle değil, Trabzonspor sevdalılarıyla sınırlı değil bu iş. Türkiye'de adaletsiz düzenin değişmesini istiyorlarsa, yabancılar, bağlı olduğumuz insanlar cezayı veriyorsa onlar da onu izleyecekler. Başka şansları da yok zaten. Biz geldikten sonra bu süreç başladı. Herkes bu işi 'sümen altı edildi' diye düşünüyordu. Sonra UEFA cezayı verdi. Bu kadar pisliğin olduğu yerde sümen altı olmaz. Federasyondan bunun temizlenmesini isteyeceğiz. UEFA'nın yaptırımları olacağı düşüncesindeyim. Eğer ona uymazlarsa FIFA da müfettiş görevlendirdi. Dosyaları aldı, o da takip ediyor. Bunun geri dönüşü yok, olmaması da lazım. Avrupa Kulüpler Birliği, Avrupa'nın üst düzey takımlarının olduğu birlik ne yapıyor, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı üyelikten çıkarıyor. Trabzonspor ve Bursa'yı alıyor. Herkes bundan dersini çıkaracak."

Yorum

"Federasyondan bunun temizlenmesini isteyeceğiz"
                              11 Eylül 2013 Çarşamba 16:09:35 - trtspor.com.tr

Hacıosmanoğlu, CAS kararlarından sonra gelinen süreç için Demirören ile görüşeceklerini belirterek, "Daha önce kendisiyle konuşmuştuk. Bu dönemde milli maçlar vardı. Hafta içinde bir görüşme yapacağız" dedi.

Yapacakları görüşmede Demirören'e gerekenleri söyleyeceklerini ifade eden Hacıosmanoğlu, "Kendisine Türkiye Futbol Federasyonu bu yanlışı düzeltmezse UEFA ve FIFA'nın devreye gireceğini bir kez daha söyleyeceğiz. UEFA'dan yaptırımlar geleceğini söyleyeceğiz. Buna uymazsa günah bizden gidecek. Hiçbir alanda Trabzonspor'un haklarını korumak için yaptığımız girişimleri geri çekmeyeceğiz. Ahmet ceza alacakmış, Mehmet ceza alacakmış... Adaletsizlik bitene kadar bizim mücadelemiz sürecek" diye konuştu.

"Bu sadece Trabzon'un hakkı değil, Trabzonspor sevdalıları ve Türkiye'de adalet isteyen bütün spor paydaşlarının arzusu" diyen Hacıosmanoğlu, şunları kaydetti:

"Sadece bizimle değil, Trabzonspor sevdalılarıyla sınırlı değil bu iş. Türkiye'de adaletsiz düzenin değişmesini istiyorlarsa, yabancılar, bağlı olduğumuz insanlar cezayı veriyorsa onlar da onu izleyecekler. Başka şansları da yok zaten. Biz geldikten sonra bu süreç başladı. Herkes bu işi 'sümen altı edildi' diye düşünüyordu. Sonra UEFA cezayı verdi. Bu kadar pisliğin olduğu yerde sümen altı olmaz. Federasyondan bunun temizlenmesini isteyeceğiz. UEFA'nın yaptırımları olacağı düşüncesindeyim. Eğer ona uymazlarsa FIFA da müfettiş görevlendirdi. Dosyaları aldı, o da takip ediyor. Bunun geri dönüşü yok, olmaması da lazım. Avrupa Kulüpler Birliği, Avrupa'nın üst düzey takımlarının olduğu birlik ne yapıyor, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı üyelikten çıkarıyor. Trabzonspor ve Bursa'yı alıyor. Herkes bundan dersini çıkaracak."
                              Çok temiz bir açıklama olmuş.Ama icraat olursa daha güzel olcak

Yorum

• UEFA Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verdiği cezaların CAS tarafından da onanmasının ardından beklenen gelişme gerçekleşti.

UEFA, Türkiye Futbol Federasyonu'na, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verilen cezaların ardından bu kulüpler hakkında yeniden yargılama yapması talebini içeren yazıyı gönderdi

Yorum

Yükleniyor...
                                X