Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi yok vallahi yok funduk tam bi eziyet 1 sene olur 1 sene olmaz içi fuş olur,randımani az olur, toplaması bi dert patosi ayri bi dert bide kurutmasi var o bambaşka bi dert.bide bizim oralar çok yamaç ayıyla çakal bile yürüyemiyor nerde kaldı funduk toplayacaksın.yok sattuk yok satamaduk derken parasida işe yaramayiama çay öylemi kurban olduğum.senede 3 kere veriy.topla çayuni ver özele eline nakit para.ohh gel keyfim gel.senede 1.5 ton çayum var yaruluğa veriyorum her sene 20 kilo kuru çay geliyor.funduktan bişe geldiği yokyapacam her tarafi çay yerleşecem memlekete anasını satayimmuhabbetinde gözüne vurduk bu arada ama napalum sarayi yani.kusura bakmayın
    O kadar çaya 20 kg kuru çaymı?

Fatih kazıklanıyorsun,haberin olsun.

Yorum

• İlk olarak burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [ımg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1240445_387820554680802_921608559_n.jpg[/ımg]

http://www.karadenizdesonnokta.com.t...e-ustune-darbe
      dünyaya rezil oldun azizbahçe
      kupayı ver beklemeden, kaldıysa azıcık şerefinle
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• neyse konumuza dönelim ne diyorduk fener düşecek ulan
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          neyse konumuza dönelim ne diyorduk fener düşecek ulan
          Beter olsunlar.

Yorum

• İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beter olsunlar.
            bazen öyle bi darlık geliyoki içime "bırak fubolu ne diye uğraşıyorsun boş işlerle" diyorum, bazende "zaten bi eğlencen futbol onuda bırakırsan napcaksın" diyorum kendi kendime karışık duygular içerisindeyim yani

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

köye gidecesun ozaman

valla sardı muhabbet ama bayadır yapmıyodum böyle.
              Kışun ortasına köy daha çok sarayi

Eskiden köyler daha şenluk olurdi kızlarla çay toplarduk ne sevdaluklar etmişum.ola bi kızı o gada sevmiştumki 1 gün sevincumden bütün köyün çayini el arabasiyla çay evine taşimiştumolsak eski zamanlara.herkesin evinde akşamları funduk irakluği olurdi.bi eve toplanurduk 50 kişi.kızlar bi yana erkekler bi yana.ne işmar atmalar hey gidi heyyy
              Habu türkü güzel türküdur.

İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O kadar çaya 20 kg kuru çaymı?

Fatih kazıklanıyorsun,haberin olsun.
              Abi bize İstanbola yetecek kadar çay gönderiyorlar.yoksa bende biliyorum kazıklandığımı.bu zamana akrabanun yaptuğuni akrep yapmayi iyi bilursun
              En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 11.09.2013, 16:42.

Yorum

Eskiden köyler daha şenluk olurdi kızlarla çay toplarduk ne sevdaluklar etmişum.ola bi kızı o gada sevmiştumki 1 gün sevincumden bütün köyün çayini el arabasiyla çay evine taşimiştumolsak eski zamanlara.herkesin evinde akşamları funduk irakluği olurdi.bi eve toplanurduk 50 kişi.kızlar bi yana erkekler bi yana.ne işmar atmalar hey gidi heyyy

Abi bize İstanbola yetecek kadar çay gönderiyorlar.yoksa bende biliyorum kazıklandığımı.bu zamana akrebun yaptuğuni akraba yapmayi iyi bilursun
                teleferik çıktı mertlik bozuldu

Yorum

teleferik çıktı mertlik bozuldu
                  Damardan girdin

Yorum

• Bizim buralarda çay falan yetişmiyor bende ozlem gidermek için aynı aileden olan camelia diktim bakalım Trakya soğuklarına dayanabilecekmi
                    Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

Damardan girdin
                      huyum kurusun...

Yorum

bazen öyle bi darlık geliyoki içime "bırak fubolu ne diye uğraşıyorsun boş işlerle" diyorum, bazende "zaten bi eğlencen futbol onuda bırakırsan napcaksın" diyorum kendi kendime karışık duygular içerisindeyim yani
                        Eğer tuttuğum takım Trabzonspor olmasaydı ben futbolu izlemeyide,taraftarlığıda yıllar evvel çoktan bırakırdım. Futbolda çirkinlikler yeni bir şey değil.

Ama yeni olan bir şeyimiz var artık,her türlü pisliğe karşı mücadele azmimiz.

İnan bana daha önce futbol dünyasının hiç bir yerinde şahit olmadım buna.Taraftarımızı çok eleştirmeme rağmen bu mücadelede ki genel tutumu ve başarısını çok takdir ediyorum.

O yüzden kendini çok sıkma.Allahın izniyle bu yaşadığımız iç sıkıntısının telafisi de muhteşem olacak.

Yorum

Eğer tuttuğum takım Trabzonspor olmasaydı ben futbolu izlemeyide,taraftarlığıda yıllar evvel çoktan bırakırdım. Futbolda çirkinlikler yeni bir şey değil.

Ama yeni olan bir şeyimiz var artık,her türlü pisliğe karşı mücadele azmimiz.

İnan bana daha önce futbol dünyasının hiç bir yerinde şahit olmadım buna.Taraftarımızı çok eleştirmeme rağmen bu mücadelede ki genel tutumu ve başarısını çok takdir ediyorum.

O yüzden kendini çok sıkma.Allahın izniyle bu yaşadığımız iç sıkıntısının telafisi de muhteşem olacak.
                          o inançla yaşıyoruz hepimiz... bugün 2 fenerli arkadaşımla sohbet ederken bana sizin tff ye başvurunuza gerek bile kalmayacak zaten normal prosedür uygulandığında kupa size gelir dediler bana... ikiside uefa kararlarından sonra şampiyonluğuz için hayırlı olsun demişlerdi...

Yorum

• İlk olarak Ali Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bizim buralarda çay falan yetişmiyor bende ozlem gidermek için aynı aileden olan camelia diktim bakalım Trakya soğuklarına dayanabilecekmi
                            Abi Trakyanın ayazına ne çay dayanur ne funduk bi gecede donarlar

Yorum

Abi bize İstanbola yetecek kadar çay gönderiyorlar.yoksa bende biliyorum kazıklandığımı.bu zamana akrabanun yaptuğuni akrep yapmayi iyi bilursun

Helede elektrikler henüz köylere ulaşmamışken.Gaz lambasının ışığında.Tv yok,bilgisayar hiç yok.Pilli radyolar,biraz Trabzon Radyosu,biraz Erzurum Radyosu.

Abi biz işi iyice nostaljiye bağladık.

Yorum

Helede elektrikler henüz köylere ulaşmamışken.Gaz lambasının ışığında.Tv yok,bilgisayar hiç yok.Pilli radyolar,biraz Trabzon Radyosu,biraz Erzurum Radyosu.

Abi biz işi iyice nostaljiye bağladık.
                                Abi ne diyorsun offf beeköyde okula giderken odunları kucaklardık okulda sobada yakıp ısınalım diye.kara lastikla dereye girerduk,top oynarduk,okula giderduk ama mubarek lastik ayakkabi hiç kokmazdi.esem spor ayakkabi çok paraydio zamanun sarı kurabiyeleri bile çok farklıydı beşimdiki kurabiye taş gibi ağza girmez.
                                En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 11.09.2013, 17:00.

Yorum

Çalışıyor...
                                X