Böyle bir yazı yollanmış mı acaba? Bunu UEFA dan soracak okumuş dil bilen iş koparan kurnaz ve dilbaz arkadaşlar yok mu? Çatlayacağım meraktan!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo değilde sanki UEFA gerekeni yap diye bir yazı yolladı gibi geliyor ve saklanıyor sanki ve böyle hissediyorum.. Önceki yazılarda da öyle oldu sakladılar ve sonra ortaya çıktı,içimde tuhaf bir his var. Bana göre en fazla taş çatlasın gerekçeli kararla birlikte UEFA o gerekeni yap uleeyynn yazısını gönderecek.Hele kişilere de şemsiye açsınlar..2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Başvursunda ben yanılayım..
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişte ozaman yönetimi en ağır şekilde eleştirebiliriz abicim... ama ya başvurursa ?Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
-
İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Trabzonspor hep birilerinin emri altında yönetilmeye devam edicek ve bu birileri hiçbir zaman istanbul takımlarının ezilmesine izin vermicekbence başkansız yönetilsin bu klup
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelal kardeşim yönetim başvursunda ben yanılmış olayım hiç sorun değil.Hem de öyle bir başvuru yapsın ki her konuda hak talep etsin kıytırık bir başvuru olmasın ama başkanımız bile FB iyi uşaktur düşmesini istemem diyor buna ifrit oluyorum. Mecnun namuslu,fener düşmesin,RTE adaletli diyor beni deli ediyor. Bu kadar ezilme yav yazıktır be!! Bizim hakkımızı koru biz seni her yerde koruruz başka. Söylemleri bizi deli etti.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğzınıza sağlık. Ben aynı görüşleri Akıl Oyunları başlığında dile getirdiğimde çok tepki alıyorum.
.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Merhabalar nasılsın Hocam? göremiyoruz seni buralarda yanlız bırakıyorsun bizleri.
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok şükür iyiyim. Mesai başladı, artık tatilde olduğu kadar rahat giremiyorum. İnşaallah siz de sıhhat ve afiyettesinizidr.
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye gruptan çıkar brezilyaya giderse.. Ozaman bakalım tff göze alabilecekmi 5 sene men edilmeyi..Fenerin cezasını kesmek zorundalar artık
merak etme fener her halükarda düşecek..Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Çok şükür iyiyim. Kupa gelirse daha da iyi olacağım.
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS), UEFA Tahkim Kurulu'nun Fenerbahçe'ye verdiği iki yıl Avrupa Kupaları'ndan men cezasını 28 Ağustos'ta onamasının ardından gözler Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a çevrilmişti. O günden bu yana sessizliğini koruyan Yıldırım, cuma günü basının karşısına çıkma kararı aldı. CAS sürecinde birlikte çalıştıkları Almanya merkezli Martens Hukuk Bürosu'nun yetkilileri ile birlikte merak edilen tüm sorulara yanıt vermeyi planlayan Yıldırım'ın çarpıcı açıklamalar yapması bekleniyor.
2 KASIM'DA YENİDEN ADAY OLACAK MI?
Fenerbahçe yönetimi, CAS kararının ardından 2 Kasım'da olağanüstü seçime gitme kararı almıştı. O tarihe kadar şike davasının Yargıtay aşamasının da sonuçlanması bekleniyordu. Ancak Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi, eksiklikler nedeniyle dosyayı 16'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'ne geri gönderdiği için kararın en az üç ay gecikmesi bekleniyor.
Yıldırım'ın, cuma günkü toplantıda şike davasının Yargıtay aşaması ve en çok merak edilen konu olan yeniden başkan adayı olup olmayacağı ile ilgili de konuşacağı gelen haberler arasında.
(SABAH)2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
5 sene gitmemeyi hiç bir koşulda gündeme getiremezler..4 kulüp halka açık şirket..binlerce hisse sahibi var..öyle kolay mı gitmiyoruz demek..
merak etme fener her halükarda düşecek..
Sizinnezdinizde bütün Trabzon'a çok güzel bir sabah ve gün temenni ediyorum.
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman hepimiz iyi olacağız. Hele bir de şike yapan takımlar, yaptıkları şike adedince düşerlerse... Ballı lokma tatlısı.
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGünaydın efendim.
Sizinnezdinizde bütün Trabzon'a çok güzel bir sabah ve gün temenni ediyorum.
.
aynı temennileri sizler için diliyorum..Herkese Merhaba
Yorum
Yorum