Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Siz şike yaptınız o yüzden japonlara veriyoruz deseler bizimkiler ne yapar acaba?
    İnşaallah öyle birşey olur. Bunu olimpiyatları kaybetme pahasına, bütün kalbimle arzu ediyorum.

.
    -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
    -"Burada klima yok mu?"
    -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İnşaallah öyle birşey olur. Bunu olimpiyatları kaybetme pahasına, bütün kalbimle arzu ediyorum.

.
      Tek umudum bu iyicene rezil oluruz da korumaktan vazgecerler. Vazgecmek zorunda kalırlar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
      ( ゚д゚)

Yorum

• Ayranımız yok içmeye tahterevalli gideriz olimpiyata bu arada Türk'üm ama Japonya için ölürüm adam tak tak söylemiş ingilizce de bilmem ama doping falan işte diller arası etkileşim
        En son Samet Demir tarafından düzenlendi; 07.09.2013, 20:26.

Yorum

• Olimpiyatları alırsak fenere birşey yapmazlar , alamassak yaparlar elde fifa organizasyonu kalıyor euro 2020 mi neyse artık onu almak ıcın feneri harcarlar

Yorum

• gerçek düşüncem şu inşallah istanbul olimpiyatları alamaz ..çünkü istanbul Türkiye değil..
            yeter artık bu ülkede çok derin bir ayrımcılık ve haksızlık yıllardır sürüp gidiyor ama bende dahil hepimiz bunu kanıksamıştık kabul etmiştik

ama yeter artık..çünkü kral çıplak.. ben insanların daha çokta Trabzonsporluların hala daha istanbulun dertleri ile ortak duyguları hissetmesine anlam veremiyorum..
            yok olimpiyat yok gezi yok ağaç bizene ya bize ne ..
            bize çok açık haksızlık yapılmış ..
            pardon çok açık değil...çok çok çok çok çok büyük haksızlık yapıldı kılını kıpırdatan oldumu ? ? ????????????????????????

olmadı olmaz da ..Hatay da yazık 40 tane vatandaşımız öldü ne oldu iki tane ağaç etkisi yarattımı ?? ????????????

hayır yaratmaz.. Hatay Trabzon Yozgat farketmez ..etki yaratmaz..hepsi figüran..

ya olimpiyat tanıtım ekibini basın mensuplarını vs. tv görüyorum da midem bulanıyor zaten tanıdıklarımın hepsi yalancı dolancı
            şikeyi savunan kırk takla atan adamlar ..

bu olimpiyat kardeşim bu bir spor .. sporda dürüst olmak gerekir .. rakibe saygı gerekir .. kazanmak için rakibe çamur atmak şike yapmak
            doping yapmak sporun ahlakına yakışmaz..

o zaman istanbul hakediyor mu ???????????
            samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Yargıtay’ın Şike Davası dosyasını usulden mahkemeye iade etmesi nihai kararda 4 aylık ertelemeye neden olabilecek. Avukat Hasan Ali Ahi, “Son karar Nisan 2014’e kadar sarkabilir” dedi

Filme devam ediyorlar....
              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Olimpiyattı...
                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Siz şike yaptınız o yüzden japonlara veriyoruz deseler bizimkiler ne yapar acaba?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
                  Ama sahaya yansımamıştı derler

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yargıtay’ın Şike Davası dosyasını usulden mahkemeye iade etmesi nihai kararda 4 aylık ertelemeye neden olabilecek. Avukat Hasan Ali Ahi, “Son karar Nisan 2014’e kadar sarkabilir” dedi

Filme devam ediyorlar....
                    Hic müdahele etmiyoruz diye aciklama gelmisdi birisinden, erteleyin erteleyin secimler cok hayirli gecer sizin icin kesin, ...
                    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak FerhaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      buenos airesten sikecilere selam olsun
                      http://s1.directupload.net/images/130907/4sv3y4r2.swf
                      ne zman demiş bunu. olimpiyatlar icin mi demiş bunu youtube olarak bulup paylaşmak lazım her ortamda

Yorum

• Yorum

• İlk olarak FerhaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          buenos airesten sikecilere selam olsun
                          http://s1.directupload.net/images/130907/4sv3y4r2.swf
                          ipad'ten nasil izleyebilirim?

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ipad'ten nasil izleyebilirim?
                            ipad'ten ".swf" uzantılı ne olursa olsun izlenmiyordu bildiğim kadarıyla. pek emin değilim.. ama ".mp4" e çeviri yap yada en iyisi bir bilgisayardan izle.

Yorum

• Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yatayım bari....Sabah gıymali var
                                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Yükleniyor...
                                X