uefaydı castı derken yine doldu adamlar 7. hafta kadıköyde bize patlamasalar iyidir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefaydı castı derken yine doldu adamlar 7. hafta kadıköyde bize patlamasalar iyidir.
bir kere de onların gaza gelmesi ters tepsin, hep bize ters geliyor hırslanmak.
Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefaydı castı derken yine doldu adamlar 7. hafta kadıköyde bize patlamasalar iyidir.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa harbiden bu beitar tuhaf cocuk
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2Ben de sordum arkadaşa zoruna mı gitti diye
2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimdi Uefa Tff'ye ihtarı cekti.
Tff gene geregini yapmaz ise ne olacak ??
Yorum
-
UEFA'dan TFF'ye düşürün talimatını içeren yazıyı anlatan haberler şike yandaşı köpeklerin medyasında dillendirilmedi henüz.
Şike ile ilgili bir haberin doğruluğunu bu şekilde teyit ediyorum. (aleyhlerine gelebilecek kararları biraz yumuşatarak erkenden servis ediyorlar son zamanlarda)Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA'dan TFF'ye düşürün talimatını içeren yazıyı anlatan haberler şike yandaşı köpeklerin medyasında dillendirilmedi henüz.
Şike ile ilgili bir haberin doğruluğunu bu şekilde teyit ediyorum. (aleyhlerine gelebilecek kararları biraz yumuşatarak erkenden servis ediyorlar son zamanlarda)
Yorum
-
İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani bu haber buyuk ihtimalle yanlis mi diyorsun?Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapana kadar milli takim dahil tum Turk takimlari her turlu uluslararasi musabakadan, turnuvadan men edilir. Kisacasi TFF boyle bir sey yapamaz. Yemez.
1 takım için tüm tkaımlar hiçe sayılıyor bunu yaparsa onca transfer filan aslında işimize gelir tüm borçları devlete sıfırlatırız senmisin onu diye öde ozaman avrupaya gidemicem bilmem ne geliri vs. ozmn ödemekte devlet babaya düşer
Yorum
-
Kaynak bu uşaklar.Henüz başka bir haber sitesinde geçmedi.Bekleyelim Biraz,uydurma olma ihtimali var.
Yorum
-
İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence bukadar emin olma gerekirse 5 yıl avrupaya gitmeyiz diyen ben deyil cok saygı değer sayın başbaknımız dı.
1 takım için tüm tkaımlar hiçe sayılıyor bunu yaparsa onca transfer filan aslında işimize gelir tüm borçları devlete sıfırlatırız senmisin onu diye öde ozaman avrupaya gidemicem bilmem ne geliri vs. ozmn ödemekte devlet babaya düşerEn son fteotdgs tarafından düzenlendi; 05.09.2013, 19:57.
Yorum
Yorum