Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Baksaniza basbakan arjantine olimpiyat oylamasi icin kimlerle gitmis.suat kilic,bakanlar,ferit sahenk,Ali koc.....iho yu neden almamis yanina?

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
    Fb nin yeni başkanı Şahenk olucak anlaşıldı

Yorum

• Bu habere hiç şaşırmadım. Yerel seçimlerin hemen sonrası.

.
      -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
      -"Burada klima yok mu?"
      -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sadece para mı?

Üstâdı hafife almayın.

.

Biz sizin gibi yakışıklı değiliz hocam,elimizdeki tek silahımız para
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Biz sizin gibi yakışıklı değiliz hocam,elimizdeki tek silahımız para
          Beni de üstadla aynı sınıfa soktuğunuz için teşekkür ederim .

Bence kendinizi de hafife almayın.

.
          -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
          -"Burada klima yok mu?"
          -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beni de üstadla aynı sınıfa soktuğunuz için teşekkür ederim .

Bence kendinizi de hafife almayın.

.
            para para para
            varlığı bir dert
            yokluğu yara!

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Kendiside şikebahçeli olan Eser Karakaş hoca'dan güzel bir yazı ;

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Tek suçumuz bu takımı sevmek ve sürekli iyi olmasını istemektir.
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• bunu doğrulayacak başka bir haber yok mu delireceğum
                  sakin olun...

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/...ffye-sok-talep

bunu doğrulayacak başka bir haber yok mu delireceğum
                    Selamınaleyküm renktaş,radyospor araştırmış tff yetkilileri yalanlamış.http://www.radyospor.com/Futbol/1686...alanlama-geldi

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/...ffye-sok-talep

bunu doğrulayacak başka bir haber yok mu delireceğum
                      Böyle bir yazının varlığına dair bir çok yerde haber ler çıktı.Birçok spor yazarıda böyle bir yazının var olduğuna dair sosyal medyada yazılar yazdılar.

Bunca yazılan ve söylenene rağmen böyle bir yazının olmadığına dair tek bir resmi açıklama yok.

Böyle bir yazının olmadığına dair tek açıklama sadece radyosporun bu konuya dair yaptığı kimlere sorupda öğrendiği belirsiz olan bir haberi var.

Kuvvetle muhtemeldirki bu yazının aslı astarı mevcut olup mümkün olduğunca kamuoyundan gizleme peşindeler.Bu gizleme çabası fb nin kongresine kadar devam edecek görünüyor.

Bütün bu yazdıklarım bu konuyla ilgili okuduklarımdan benim çıkardığım bir sonuçtur.Bir yerden alınmış herhangi bir bilgiye dayanmamaktadır.

Böyle bir sonuca varmamın en büyük nedeni vara yoğa konuşmaya bu kadar meraklı olan tff yetkililerinin hiçbiri açıkca bu yazıyı yalanlamadı.

Yorum

• Sürekli bunu yazdım tekrar yazıyorum.Yargıtay kararından sonra UEFA; TFF'ye kararlarını tekrar gözden geçir diyecek, yalnız dosyanın tekrar Yargıtay'dan mahkemeye geri iade edilmesi sürecin uzayacağını seçimler sonrasına kalacağına işaret ediyor.Yargıtay cezaları onayladığında TFF yeniden yargılama yapacağım ayaklarına yatarak buradan da zamandan çalacak.Yargılama sonucu ne ceza verilir bilmem ama süreç o kadar uzayacakki sanırım o güne kadar şike ile ilgili söylemler şiddetini azaltacak,takım günden güne daha da kötüye gidiyor,zamanında verilmeyen kararlar yüzünden kaybımız çok.Bu sürecin sonunda kupa gelir mi o da muamma!!!

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sürekli bunu yazdım tekrar yazıyorum.Yargıtay kararından sonra UEFA; TFF'ye kararlarını tekrar gözden geçir diyecek, yalnız dosyanın tekrar Yargıtay'dan mahkemeye geri iade edilmesi sürecin uzayacağını seçimler sonrasına kalacağına işaret ediyor.Yargıtay cezaları onayladığında TFF yeniden yargılama yapacağım ayaklarına yatarak buradan da zamandan çalacak.Yargılama sonucu ne ceza verilir bilmem ama süreç o kadar uzayacakki sanırım o güne kadar şike ile ilgili söylemler şiddetini azaltacak,takım günden güne daha da kötüye gidiyor,zamanında verilmeyen kararlar yüzünden kaybımız çok.Bu sürecin sonunda kupa gelir mi o da muamma!!!
                          TFF yeniden yargılama ayağına zamandan çalamayacak dostum.

Çünkü UEFA talimatının özeti ''biran önce gereğini yap(küme düşür ve şampiyonluğu iade et) yoksa ülke olarak canınıza okuyacağım'' dır.

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Şu olimpiyatlarda dopinge karşı sıfır tolerans diyorsunuz ama futbolda şikeye sıfır tolerans göstermiyorsunuz. Biz sizin dopinge karşı sıfır tolerans düşüncenize nasıl inanabiliriz diye?

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sürekli bunu yazdım tekrar yazıyorum.Yargıtay kararından sonra UEFA; TFF'ye kararlarını tekrar gözden geçir diyecek, yalnız dosyanın tekrar Yargıtay'dan mahkemeye geri iade edilmesi sürecin uzayacağını seçimler sonrasına kalacağına işaret ediyor.Yargıtay cezaları onayladığında TFF yeniden yargılama yapacağım ayaklarına yatarak buradan da zamandan çalacak.Yargılama sonucu ne ceza verilir bilmem ama süreç o kadar uzayacakki sanırım o güne kadar şike ile ilgili söylemler şiddetini azaltacak,takım günden güne daha da kötüye gidiyor,zamanında verilmeyen kararlar yüzünden kaybımız çok.Bu sürecin sonunda kupa gelir mi o da muamma!!!
                              Daha önce çok yazıldı, bir daha yazayım: UEFA'nın Yargıtay ile hiç ilgisi alakası yok. CAS kararından sonra spor yargısı kararını verdi, FB şikecidir dedi, bitti.

Yorum

• Yargıtay ve UEFA kelimelerinin aynı mesajda olması yasaklanmalı bu başlık altında
                                Şaka bir yana şikeci manipülasyonunun, propagandasının burada bile bu kadar etkili olduğunu görmek sinir bozucu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X