Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    etrafınızdaki fenerilere "oo tebrikler yargıtaydan beraat kararı çıkmış" deyin aldığınız cevaplara şaşıracaksınız bizzat test edilip onaylandı
    Allah aşkına söyle ne diyorlar benim cevremde fenerli yok şuan bir tane var oda hukukcu usul esas nedir biliyor

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      etrafınızdaki fenerilere "oo tebrikler yargıtaydan beraat kararı çıkmış" deyin aldığınız cevaplara şaşıracaksınız bizzat test edilip onaylandı
      artık tiksinmeye başlıyorum ulan bu zekadaki adamlarla nasıl arkadaşlık ediyorum ben diyorum o yüzden hiç azımı açmıyorum artık

Yorum

• İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu soruyu bildiri ile sorduk, o da okudu. Şimdi twitle bildiriyoruz, eğer ki görmezden gelirlerse ikisini de o zaman sıkıştırmamıza da gerek kalmaz, bildiride söylediklerimizi yapmaya başlarız.
        toplantıda karşısına gecip tüm basın mensuplarının önünde bu soruyu sormak bambaşka olur kacarı olamaz nasıl bir cevap verecegini yüz halini merak ediyorum.

Yorum

• Şikebahçe küme düşmüştür artık bjk eksi puanla yırtabilir Uefa'nın yazısından onu anladım.
          DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sen trabzonspor başkanına twitle soru soramazsın !!!
            niye ?
            StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak oflupisiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              toplantıda karşısına gecip tüm basın mensuplarının önünde bu soruyu sormak bambaşka olur kacarı olamaz nasıl bir cevap verecegini yüz halini merak ediyorum.
              Çok doğru söylüyorsun ama ben ekibimizdeki kimseden bunu isteyemem. Kendim yaparım Oktay Saral'a yaptığım gibi ama başkasından isteyemem. Tehlikeli olabilir çünkü,
              StopMatchFixing.Com

Yorum

niye ?
                ben demiyorum yahu İHO öyle cevap verir muhtemelen diyorum

Yorum

• İlk olarak oflupisiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Allah aşkına söyle ne diyorlar benim cevremde fenerli yok şuan bir tane var oda hukukcu usul esas nedir biliyor
                  100 kişe sorduk en popiler cevap " zaten biz beraat edeceğimizi biliyorduk yargıtayda tescilledi" haberleri okurken nereleriyle okuyorlar acaba...
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben demiyorum yahu İHO öyle cevap verir muhtemelen diyorum
                    şakadan da anlamaz oldum bu işler yüzünden

"Bende senin başkanlığını kabul etmiyorum, benim için yoksun" derim
                    StopMatchFixing.Com

Yorum

• bu medya nasıl dönek olabiliyor. Daha bir kaç gün evvel "Bu işler içişlerimiz, UEFA karışmaz. Burada kalır olay" diye yazmıyor muydu bu salaklar ? şimdi bir anda gelen yazı "UEFA Beklenen yazıyı yolladı" şeklinde duyuruluyor.

Demek neymiş,

Böyle bir yazının gelmesinin beklendiğini bu medya biliyormuşşşş.......
                      "UEFA Karışmaz" başlıklar bile bile attıkları popülist yalanlarmışşş.....
                      Biz o kadar diyoruz bunlar sizi kandırıyor inanmayın diye, demek haklıymışızzzzz........
                      Basınımız gazetecilikten çıkıp, müşteri çekmek için çığırtkanlık yapan dükkancılara dönmüşşşşş......

Yorum

• BordoMavi.Net'ten gazeteci sıfatıyla böyle önemli basın toplantılarına birini göndermemiz mümkün olmaz mı? Yerel haber sitelerii çekiniyor bazı konulara girmeye, sorular sormaya.

Yorum

"Ne başkanlar gördüm. Zaten Yoktular..."

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            BordoMavi.Net'ten gazeteci sıfatıyla böyle önemli basın toplantılarına birini göndermemiz mümkün olmaz mı? Yerel haber sitelerii çekiniyor bazı konulara girmeye, sorular sormaya.
                            Sorularımızı iletmek için basın toplantılarına katılmamız gerekmiyor ki,

Biz kar amacı güden bir gazete değiliz, Trabzonspor'un hakları ve değerlerinin koruyucusuyuz. Farklı konumlanıyor olmamız, farklı diyalog kapılarına sahip olmamız normaldir.
                            StopMatchFixing.Com

Yorum

• sosyal medyada da yayılmaya başladı.

Yorum

Trabzonspor başkanının soru sorulmasını uygun gördüğü şekilde soru sormayla yetineceksiz.

Son sözlerin içinde bir vatan haini der önce sonra değerli paydaşlarımızla beraber Allahtan dileriz başbakanımız 10 yıl daha iktidarda kalsın der zaten konuyu siyasete bağlmaya yer arıyor her konuşmada aman kızdırmayın yoksa yine siyaset meydanına çevirir ortalığı hiç bişey öğrenemeden geri gelir millet

Yorum

Çalışıyor...
                                X