Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bakan Kılıç'tan CAS yorumu!

31 Ağustos 2013 , 15:09

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesinin (CAS) Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ilgili kararlarına ilişkin, açıklamalarda bulundu.

"UEFA ve FİFA, futbolun özerkliği konusunda çok katı ve ısrarcı. Dolayısıyla onların beklentileri Türkiye'deki yerel futbol makamlarıyla birlikte futbolun kronik sorunlarını çözüme kavuşturmak. Bizim de yaklaşımımız bundan öte değil. Çünkü futbolun sorunları çok taraflı sorunlar. Taraftarlık anlayışı içerisinde duygusal zeminde tartışılan sorunlar. Bu çok yönlü sorunu bir de politik duyguları işin içerisine karıştırarak ele aldığınız zaman iş iyice içinden çıkılmaz hale gelebilir. O nedenle biz tavrımızı yargının ve özerk kurulların kararlarını izlemek biçiminde ortaya koyduk. Onun dışında bizim politik bir inisiyatif geliştirmemiz söz konusu olmayacak ama takımlarla ilgili kan kaybı, kalite kaybı, heyecan kaybı, istek kaybı elbette Türk Milli futbol takımını da olumsuz yönde etkilemektedir. Temennimiz Türk Milli futbol takımı üzerinde olumsuz gelişmelere yol açabilecek hadiselerin ivedilikle gündemin dışına taşınmasıdır."
    Teşekkürler.

Nasıl yorumlamalı, bilemedim.

.
    -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
    -"Burada klima yok mu?"
    -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Bakan her zamanki gibi bir şeyler söylemiş ama sadece söylemiş. 5 kişiye okutsan 5 farklı yorum çıkar.

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bakan her zamanki gibi bir şeyler söylemiş ama sadece söylemiş. 5 kişiye okutsan 5 farklı yorum çıkar.
        Ya bu Suat Kılıç ın yaptığı çok belli. Şunun açıklamalarını boşuna takip edip anlam yüklemeye çalışmayın.

Adam Trabzonlulara gidiyo, bekleyin efendim, ben de Trabzonsporluyum, ugrasiyoruz, bu süreci barış içinde geçirmek için yargıtayı bekleyelim sonra kupa tabiki hak edene gider diyo.

Fenerlilere gidip, kurtarmak için elimizden geleni yapıyoruz, Başbakan bile bizzat Platini yle konuştu, elinden geleni yaptı. Fenerbahçe yi en az zararla çıkarıcaz, zaten sahadakilerin şikeyle alakası yok, kupa fenerin, tahkim kararı var diyo.

Sonuç olarak Başbakanın ağzından ne çıkarsa Suat Kılıç bi anda o olana kayacağı için, iki tarafla da mesafeli konuşuyo. Fener UEFA dan yırtabilseydi "içerdi biz kurtardık, Başbakanın ve benim çabalarımla Türk Futbolu kurtuldu" diyicekti. Kupa yı biz alırsak da "ben zaten ilk günden beri bunun için çalışıyordum, sadece zamana bırakılması lazımdı, biraz bekledik ve kupa hak edene gitti" der.

Bakanı filan takip etmeye gerek yok. Ama Başbakan ın bir dahaki çıkışını çok merak ediyorum. Son kararını vermiş değil Tayyip bence. CAS&UEFA nın bu çok ciddi kararı (ki bu kadarını beklemiyodu), ve İHO nun bi anda en büyük yalakası olması kafasını çok karıştırdı. Kupayı Fener de tutamayacağını artık anlamıştır ama hiç de TS ye verme taraftarı olmadı zaten. Şu an sezonu oynanmamış kabul ettirmek vardır kafasında. Bunu bizim lehimize de ancak IHO veya FIFA nın devreye girmesi gerekir.
        En son calavera tarafından düzenlendi; 31.08.2013, 23:09.
        6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• Bu kadar ergen dolu bir site olabilir mi gülmekten ağrı girdi karnıma
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://forum.antu.com/ziyaretci/Konu...ID=77&kID=7567

Bu kadar ergen dolu bir site olabilir mi gülmekten ağrı girdi karnıma

Gülmek için bire bir ya internet aleminin en güzel komedi sitesi )

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://forum.antu.com/ziyaretci/Konu...ID=77&kID=7567

Bu kadar ergen dolu bir site olabilir mi gülmekten ağrı girdi karnıma
              Ya bunlara çok gülüyorum yemin ederim gülmek için bire bir.

Bitanesi de afrika veya asya şampiyonlar ligine katılalım diyodu
              Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Utanmaz Azize, şimdi de yargıtayı bekleyecekmiş.

Yargıtay CAS'tan sonra seni temiz mi çıkaracak sanıyorsun soysuz hırsız.
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• tffenerasyonu, önümüzdeki hafta başı toplanıp,

2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor'u ilan etmelidir.

Aksi halde yönetimimiz vakit kaybetmeden, UEFA ve CAS'a, hatta AİHM'e kadar gidip o kupayı şikecilerden almalıdır.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• e şeytan rıdo ötüyo hala hani şike kanıtlanırsa bırakacaktı noldu
                    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                    Eze eze 2021-2022.
                    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Yasak biliyorum ama eğlence başlığı kapandı buraya yazıyorum
                      Açtıkları başlıkta en bomba yorum şu

""kaybedenin kupası olsun ismi bu kupanın.

hatta her sampiyonlugu kaybettiğimiz sene mini bir lig duzenleyip kendimize kupa verelim. ""
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tffenerasyonu, önümüzdeki hafta başı toplanıp,

2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor'u ilan etmelidir.

Aksi halde yönetimimiz vakit kaybetmeden, UEFA ve CAS'a, hatta AİHM'e kadar gidip o kupayı şikecilerden almalıdır.
                        yok öyle bişey renktaş..umudun var ama yinede güzell
                        Eğer pes etmek üzereysen,NEDEN başladığını düşün....

Yorum

• 2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• fenev geri bas yaptı bence aydınlar konuşurum diyince ama neyse

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Utanmaz Azize, şimdi de yargıtayı bekleyecekmiş.

Yargıtay CAS'tan sonra seni temiz mi çıkaracak sanıyorsun soysuz hırsız.
                              Yıldırım başkanlık ile Yargıtay takası peşinde

Yazıyı yazdığım saatlerde basın toplantısı yapılmamıştı. O yüzden Aziz Yıldırım’ın kararını bilmiyorum. Ama bildiklerim var; anlatayım: Aziz Yıldırım şimdi muhtemelen kongre kararı alır ama kendisiyle ilgili renk vermez. “Adayım ya de değilim demez.” Yargıtay kararının karşısına yeniden seçilmiş bir başkan olarak çıkmak istiyor. Bu arada da pazarlık yolu arıyor. “Başkanlığa aday olmayayım ama Yargıtay kararı bozsun” diyor. Kolay değil. 4 yıl daha hapis cezası alma ihtimali ile yurtdışında yaşamak zorunda kalmak arasında üçüncü bir yol arıyor. O yüzden son ana kadar aday olup olmayacağını açıklamayacaktır. Ama Yıldırım; “Erken Yargılama” isteğiyle elindeki bir kozu kaybetti. Çünkü ‘acil’ yerine ‘adil’ yargılama istese CAS kararı en erken Ekim-Kasım’ı bulurdu. Bu sürede CAS’a ilişkin umut dağıtırdı. Yine Yargıtay öncesi kongre kararı alıp isteğini gerçekleştirebilirdi. Temmuz - Ağustos’u mutlu geçirmek için kozlarından birini kaybetti. Şimdi Yargıtay aklanması - Başkanlığı bırakma takası onun için daha zor. Ha bu arada F.Bahçe batmış, bitmiş umurunda mı dünya?

Hasan Ali Çelikler - HTSPOR
                              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İHO camiaya öyle bir ters köşe yaptı ki, iki yıllık mücadelemiz neredeyse boşa gidecek. Taraftar halen uyuyor. Milletvekilleri, dernekler, eski topçular, neredesiniz....Zaman alehimize işliyor ama hiç kimse hiç bir şey yapmıyor....
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Yükleniyor...
                                X