Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başkanı sevmeyebilirsiniz ama bazı şeyleri de abartmayın

başkanımız bazen boş konuştuğu vakıadır bende tarzını beğenmem ama biz başvurmayacağız lafı o kadar büyütülecek bir laf değil aslında bu onun tarzı şunu demek istiyor kendince ben başvurmuyorum size adam olma şansı veriyorum gerekeni yapın

bu tarzı beğenmeyebilirsiniz ama karşı tarafı da çok rencide etmemek lazım çok affedersiniz ama göt olmuş bir durumları var ve bu durumda birinin üzerine gitmek bize yakışmaz
    gerçi onlar o adamlığı yapabilecek karakterde değil ama biz bir şans verelim

bize yakışan bu
    @ okşoholu

Yorum

• bügün Bayram günü fb casss olma günü artik dastikli diplomali şikeciler. Allah kimseyi fbli yapmasin. Ridvan sormak lazim azizle konusacakmi diye. Isvicre mahkemesinden sonra galaksiler arasi mahkeme icin marsa basvuru yapacakmis azize
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gürcan Bilgiç: "17'de 16 yapılan maçlarda şike var diyen vicdansızdır ben o maçların hepsine gittim. Tapelere bakıldığında bir şey olmamış da diyemem birileri bir şey yapmaya çalışmış ama dolandırılmışlar. Trabzonspor yönetiminin ve taraftarlarının talepleri haklıdır kimse onlara kızmasın..."

Ne şiş yansın ne kebap...
        Maçlara bakarak şikenin varlığını yada yokluğunu ispat etme kafası... hey Allahım sanki 3. lig'de yapılıyorda bu işler, maçların 24-0 falan bitmesi gerekiyor ''şikenin ispatı'' için!

Ne gürcan,ne lübe,ne ömer çavuşoğlu,ne bedri baykam! Biz mahkeme kararlarına bakarız arkadaş. 3 tane yargılama olmuş 3'ündende ceza yemişssin hala daha ne konuşuyorsun İBİŞ!
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• 21.45 de Telegol Özel varmış eğlenceyi kaçırmayın..
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maçlara bakarak şikenin varlığını yada yokluğunu ispat etme kafası... hey Allahım sanki 3. lig'de yapılıyorda bu işler, maçların 24-0 falan bitmesi gerekiyor ''şikenin ispatı'' için!

Ne gürcan,ne lübe,ne ömer çavuşoğlu,ne bedri baykam! Biz mahkeme kararlarına bakarız arkadaş. 3 tane yargılama olmuş 3'ündende ceza yemişssin hala daha ne konuşuyorsun İBİŞ!
            Gürcan bütün maçları seyretmiş şike olmadığına kanaat getirmiş. Peki hangi maçımızı seyretmiş de Sadri Şener'in ceza alacağına kanaat getirmiş.
            Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• Aslına bakarsanız asıl süreç şimdi başlıyor arkadaşlar.Kupa başbakanda diyenlere söylediğim cas karar verdikten sonra kupa uefada olacak sözüm hala net ve arkasındayım.Şimdi Uefa üstüne düşeni ne zaman yapacak asıl mesele budur.Bir an önce tff ye ivedilikle kararlarını Uefa ile paralel hala getir demesi gerekiyor bunun için artık beklememesi gerek.Bizi asıl ilgilendiren budur...
              En son Murat Acar tarafından düzenlendi; 28.08.2013, 19:40.
              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Alpay Köse: FB'nin yerine % 80 Bursaspor, % 20 Salzburg'un rakibi Zalgiris alınacak...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Turgay Demir Ahaberde Şemsiye şimdi ters döndü dedi resmen bu kulaklar bunuda duydu hahahahahaha

Yorum

• bursa elendi gidemez uefa almaz !
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Murat Varol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gürcan bütün maçları seyretmiş şike olmadığına kanaat getirmiş. Peki hangi maçımızı seyretmiş de Sadri Şener'in ceza alacağına kanaat getirmiş.
                      ne birşey seyrettiği var ne birşey okuduğu!

Bunun gibi adamlar, takipçilerine ''uygun'' bir dil ve düşünce ile yazılarını yazıyorlar.

Bizim gibileri şaşırtan,kızdıran yazılar belli bir güruh için çok manalı şeyler oluveriyor.

Şaşırmıyorum ama öfkeleyim(z)...
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Erkan SÜNGER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Turgay Demir Ahaberde Şemsiye şimdi ters döndü dedi resmen bu kulaklar bunuda duydu hahahahahaha
                        Yok artık....

Herhalde bizim anladığımızı kastetmemiştir.

Yorum

Alpay Köse: FB'nin yerine % 80 Bursaspor, % 20 Salzburg'un rakibi Zalgiris alınacak...
                          Para olayı olmasa isterim de para lazım bize ikiye bölünmemeli..
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Salih Bildiren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ne birşey seyrettiği var ne birşey okuduğu!

Bunun gibi adamlar, takipçilerine ''uygun'' bir dil ve düşünce ile yazılarını yazıyorlar.

Bizim gibileri şaşırtan,kızdıran yazılar belli bir güruh için çok manalı şeyler oluveriyor.

Şaşırmıyorum ama öfkeleyim(z)...
                            Bu ceza işi ilk o salağın ağzından çıktı yanımda olsa boğardım
                            Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bursa elendi gidemez uefa almaz !
                              Biz de Benfica ya elenmiştik şampiyonlar liginde ama aldılar gene, elenmek ölçü değil.

Yorum

Alpay Köse: FB'nin yerine % 80 Bursaspor, % 20 Salzburg'un rakibi Zalgiris alınacak...
                                tuhh be
                                Trabzonspor deyince durur akan sular.

Yorum

Çalışıyor...
                                X