İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Çıldırmak değil cinnet geçirecez sonunda.Bugün gazetelerde okudum.TFF yönetim kurulundan biri ''Yargıtay kararından sonra TFF yargılama yapabilir''. Haber61'de bunu sevindirici bir habermiş gibi ''Trabzonspor'a müjde'' adlı başlıkla servis etti.Düşdüğümüz hallere bakın.Şimdi de Yargıtay kararının bekleyecez,Yargıtay kararını verecek sonra da TFF ''canı isterse'' yargılama yapacak, o yargılamanın sonucu da meçhul.Bütün kurumlar şikeyi onadı onlar suçsuz mu diyecek? Esip gürleyen, o kupa 2 ayda gelecek diyen başkanımız bir anda Başbakanla görüşmeden sonra nasılda ılımlı hale geldi.CAS kararından sonra da bir yerlere başvuru zahmetinde bulunmayacak,başbakan o yönde sanırım kendisine talimat vermiş.
Yorum
-
İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle.......................................
Bu konuda cezai yaptırımın olmaması...
Amerika'ya söylediklerimin anlamı daha mı geç ulaşıyor acaba?..
Yorum
-
İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA'nın karar alan merciisi keşke ben olsam...
UEFA'da bahsi olunan direct yetki yok...
FIFA bir üst tüzel olarak ''CEZALANDIRMA'' yetkisine sahip...
İşte yetki dahilinde yapabildiklerini açılan davalar neticesinde yaptılar...
Burada TFF konusunda yalnızca FB ceza almasıyla kalmamalı konu dıye baskıda bulunmalıyız...
3 gündür kendimce fikir olarak bundan bahsediyorum...
Ayrıca mesela Türk adli makamlarınca alınan kararların TFF ce uygulanma yetkisi de yok...
O zaman ne işe yarar hukukun aldığı karar?..
Prensipte haklısın ama prosüdürel olarak özerk kuruma etki edemiyorsun...
Keşke böyle olmasa ama kural bu ben ne yapayım?..
Yorum
-
İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonu kupanın Trabzonspr'a iadesi...
Yorum
-
İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoyulastirdigim kisimlar: Ilk cumlede ozne FIFA. Ikinci cumledeki gizli ozne kim? Okuyanin aklina ilk FIFA'nin gelmesi normal mi, anormal mi?
Ya illa net mi ifade etmek gerekir bu davanın UEFA'da olduğunu
Ya gülüyorum yaşça büyüksün ama kelimelere takılmaktan bir adım öteye gidemedin...
Aynı şeyleri söylüyorum başından beri...
Ben FIFA'nın maddeleri deyince bilmediğim bir madde var sanırım diye sevinmiştim...
Yorum
-
İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonu kupanın Trabzonspr'a iadesi...
Kazanilan haklarin iadesi diye bir madde var.
Yorum
-
İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardesim, daha fazla uzatmayacagim. Lutfen yazdiklarini ve benim onlara yazdigim cevaplari bir daha oku. Belki benim yazdiklarimda bir haklilik bulursun. Bulmazsan da canin sagolsun.
Bahsettiklerini biliyorum ve maddeler doğru ama bizim bahsettiğimiz konu farklı...
İstersen baştan sen bir oku...
KUPA İADESİ...
Yorum
-
İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFIFA'da açılan dava yok ki...
Ya illa net mi ifade etmek gerekir bu davanın UEFA'da olduğunu
Ya gülüyorum yaşça büyüksün ama kelimelere takılmaktan bir adım öteye gidemedin...
Aynı şeyleri söylüyorum başından beri...
Ben FIFA'nın maddeleri deyince bilmediğim bir madde var sanırım diye sevinmiştim...
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlissiniz.
Kazanilan haklarin iadesi diye bir madde var.
Bu konuda da meclis kararı gerekli...
Yorum
-
İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefifa sionun 36 puanını sildirmemişmiydi ?
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA ve FIFA'nin kazanilan haklarin iade isteme haklari var.
Yani sadece isteyebiliyor mu?Yoksa bu olmadığı takdirde Federasyon'a ceza veriyor mu?..
Yorum
-
İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki kupayı diğer takıma vereceksiniz diye cezai bir kaide uygulattırdı mı?..
Yorum
-
İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki bu konuda cezai ve kat-i hükmü var mı?..
Yani sadece isteyebiliyor mu?Yoksa bu olmadığı takdirde Federasyon'a ceza veriyor mu?..
Yorum
Yorum