Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cas veyahut FIFA'ya gitmene gerek yok...

Onlar zaten nihai kararı verdi...

TFF'ye doğrudan yaptırım yapamıyorlar...

Ayrıca bahsettiğin kurumlara kim başvuruda bulunup,bu kurumları ablukaya alacak renktaş?..

İbrahim Hacıosmanoğlu şunları söyledi;

"Bunlar bilinen şeyler zaten bilinmeyenler değil. Yanlış yönlendirmeye çalışanlar oldu ama dünyada da adalet var Türkiye'de de adalet var. Biz kimseye baş vuru yapmayacağız. Ortada bir pislik var. Bu pisliği örtmeye çalışanlar bundan sonra örtemeyeceklerini anlarlar sanırım. Bu pisliği örtmeye çalışanlar bundan sonra umarım bu pisliği örtmeye çalışmazlar. Ben Fenerbahçe taraftarına her zaman saygı duyduğumu söyledim. Biz bu kupayı TFF'ye idare ediyoruz derlerse Fenerbahçe taraftarını da zarara uğratan insanlar en azından giderayak bu rezillikten biraz kurtulabilirler. Fenerbahçe'yi bu duruma düşürenlerin giderayak onurlu bir iş yapma şansları var. Kupayı TFF'ye iade ederlerse onurlu bir hareket yaparlar"

Başbakanla konuştun mu?
    Başkan Hacıosmanoğlu, dün akşam Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir araya geldikleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bu konu hakkında hiç görüşmediklerini söyledi, "Daha önce de defalarca bir araya geldik ancak bu konuyu hiç konuşmadık. Bu konuyla ilgilenmiyor" dedi.

Bunları diyen Başkanımız mı?..
    .......................................

Yorum

• Çıldırmak değil cinnet geçirecez sonunda.Bugün gazetelerde okudum.TFF yönetim kurulundan biri ''Yargıtay kararından sonra TFF yargılama yapabilir''. Haber61'de bunu sevindirici bir habermiş gibi ''Trabzonspor'a müjde'' adlı başlıkla servis etti.Düşdüğümüz hallere bakın.Şimdi de Yargıtay kararının bekleyecez,Yargıtay kararını verecek sonra da TFF ''canı isterse'' yargılama yapacak, o yargılamanın sonucu da meçhul.Bütün kurumlar şikeyi onadı onlar suçsuz mu diyecek? Esip gürleyen, o kupa 2 ayda gelecek diyen başkanımız bir anda Başbakanla görüşmeden sonra nasılda ılımlı hale geldi.CAS kararından sonra da bir yerlere başvuru zahmetinde bulunmayacak,başbakan o yönde sanırım kendisine talimat vermiş.

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        .......................................
        Konu kupanın Trabzonspr'a iadesi...

Bu konuda cezai yaptırımın olmaması...

Amerika'ya söylediklerimin anlamı daha mı geç ulaşıyor acaba?..

Yorum

UEFA'nın karar alan merciisi keşke ben olsam...

UEFA'da bahsi olunan direct yetki yok...

FIFA bir üst tüzel olarak ''CEZALANDIRMA'' yetkisine sahip...

İşte yetki dahilinde yapabildiklerini açılan davalar neticesinde yaptılar...

Burada TFF konusunda yalnızca FB ceza almasıyla kalmamalı konu dıye baskıda bulunmalıyız...

3 gündür kendimce fikir olarak bundan bahsediyorum...

Ayrıca mesela Türk adli makamlarınca alınan kararların TFF ce uygulanma yetkisi de yok...

O zaman ne işe yarar hukukun aldığı karar?..

Prensipte haklısın ama prosüdürel olarak özerk kuruma etki edemiyorsun...

Keşke böyle olmasa ama kural bu ben ne yapayım?..
          Koyulastirdigim kisimlar: Ilk cumlede ozne FIFA. Ikinci cumledeki gizli ozne kim? Okuyanin aklina ilk FIFA'nin gelmesi normal mi, anormal mi?

Yorum

Kardesim, daha fazla uzatmayacagim. Lutfen yazdiklarini ve benim onlara yazdigim cevaplari bir daha oku. Belki benim yazdiklarimda bir haklilik bulursun. Bulmazsan da canin sagolsun.

Yorum

Koyulastirdigim kisimlar: Ilk cumlede ozne FIFA. Ikinci cumledeki gizli ozne kim? Okuyanin aklina ilk FIFA'nin gelmesi normal mi, anormal mi?
              FIFA'da açılan dava yok ki...

Ya illa net mi ifade etmek gerekir bu davanın UEFA'da olduğunu

Ya gülüyorum yaşça büyüksün ama kelimelere takılmaktan bir adım öteye gidemedin...

Aynı şeyleri söylüyorum başından beri...

Ben FIFA'nın maddeleri deyince bilmediğim bir madde var sanırım diye sevinmiştim...

Yorum

Yanlissiniz.

Kazanilan haklarin iadesi diye bir madde var.

Yorum

Kardesim, daha fazla uzatmayacagim. Lutfen yazdiklarini ve benim onlara yazdigim cevaplari bir daha oku. Belki benim yazdiklarimda bir haklilik bulursun. Bulmazsan da canin sagolsun.
                  Ya abicim sen şartlandırdın şu an kendini ve ne demek istediğimi anlayamıyorsun...

Bahsettiklerini biliyorum ve maddeler doğru ama bizim bahsettiğimiz konu farklı...

İstersen baştan sen bir oku...

KUPA İADESİ...

Yorum

FIFA'da açılan dava yok ki...

Ya illa net mi ifade etmek gerekir bu davanın UEFA'da olduğunu

Ya gülüyorum yaşça büyüksün ama kelimelere takılmaktan bir adım öteye gidemedin...

Aynı şeyleri söylüyorum başından beri...

Ben FIFA'nın maddeleri deyince bilmediğim bir madde var sanırım diye sevinmiştim...
                    fifa sionun 36 puanını sildirmemişmiydi ?

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yanlissiniz.

Kazanilan haklarin iadesi diye bir madde var.
                      TFF konusunda diyorsan;o zaman o madde ile hukuki açıdan bir tezzatlık oluşuyor...

Bu konuda da meclis kararı gerekli...

Yorum

• UEFA ve FIFA'nin kazanilan haklarinin iadesini isteme haklari var.

Yorum

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          fifa sionun 36 puanını sildirmemişmiydi ?
                          Peki kupayı diğer takıma vereceksiniz diye cezai bir kaide uygulattırdı mı?..

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            UEFA ve FIFA'nin kazanilan haklarin iade isteme haklari var.
                            Peki bu konuda cezai ve kat-i hükmü var mı?..

Yani sadece isteyebiliyor mu?Yoksa bu olmadığı takdirde Federasyon'a ceza veriyor mu?..

Yorum

Peki kupayı diğer takıma vereceksiniz diye cezai bir kaide uygulattırdı mı?..
                              sonuçta ülke federasyonlarına karşı bir yaptırım uygulaya biliyor. Fenerin şikeden ceza alıpta kupayı trabzona vermemesi gibi bir durum sizce söz konusu olabilir mi ?

Yorum

Peki bu konuda cezai ve kat-i hükmü var mı?..

Yani sadece isteyebiliyor mu?Yoksa bu olmadığı takdirde Federasyon'a ceza veriyor mu?..
                                çok basit ya dediğimi yap yada millitakımın fifa müsabakalarında oynayamaz diyor

Yorum

Çalışıyor...
                                X