Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hatırlatma:
    Şike cezasını fenerbahçe kulübü aldı. taraftarları Avrupaya gidebilir.
    TFF
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• bu belgelerlen direk fifaya gideceksin
      hem uefa hem fb hemde tff yanar
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Üstteki belgelerden son ikisi çok enteresan.

Yorum

• CAS kararinin ertesi gunu kupamiz iade edilmeliydi fakat durum ortata bugun vermiyen yarinda vermez neyi bekliyorlar daha?
          Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            CAS kararinin ertesi gunu kupamiz iade edilmeliydi fakat durum ortata bugun vermiyen yarinda vermez neyi bekliyorlar daha?
            Kupayı isteyen mi var? Herkes halinden memnun.

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              CAS kararinin ertesi gunu kupamiz iade edilmeliydi fakat durum ortata bugun vermiyen yarinda vermez neyi bekliyorlar daha?
              İşin planlama kısmı kaldı.Yargıtay kararı beklenecek diye zaman kazanacaklardır.Yargıtaydan onama kararı gelince şahıslarla,tüzel kişilik ayrılacaktır.

Ceza alan yöneticilerin cezası ertlenme üsuluna girecektir.TFF-UEFA ve Hükümet üçlüsü Fenerbahçe'nin kupayı TFF'ye iade etmesiyle konuyu kapatacaklardır.

Kupa Trabzon'a gelmeyecek yüksek ihtimal zira kuliste planlanan;daha önceki düşünülen mevzu kupanın iadesi;ligin tescil edilmemesiyle gündemden düşecektir.

Yani o yılın şampiyonu olmayacaktır.Peki neden bu karara dönüldü?..

Aslında Başbakan'ın istediği formül bu idi.Yalnız olayın arka planında aktif rol alan birimler,Trabzonspor cephesinin bir karışıklığa sebebiyet vermelerinden çekiniyordu.

Hacıosmanoğlu beklenenden daha iyi bir tutumla bunu gerçekleştirdi.

Taraftar bahsi olunan bu karışıklığa mahal vermeyecek.Zira Hükümet-İstikrar-İHO yanlıları bu atraksiyonu engelleyecekti.

İHO bu kanadı iyi örgütleyince bu olasılığa gerek kalmadı...

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İşin planlama kısmı kaldı.Yargıtay kararı beklenecek diye zaman kazanacaklardır.Yargıtaydan onama kararı gelince şahıslarla,tüzel kişilik ayrılacaktır.

Ceza alan yöneticilerin cezası ertlenme üsuluna girecektir.TFF-UEFA ve Hükümet üçlüsü Fenerbahçe'nin kupayı TFF'ye iade etmesiyle konuyu kapatacaklardır.

Kupa Trabzon'a gelmeyecek yüksek ihtimal zira kuliste planlanan;daha önceki düşünülen mevzu kupanın iadesi;ligin tescil edilmemesiyle gündemden düşecektir.

Yani o yılın şampiyonu olmayacaktır.Peki neden bu karara dönüldü?..

Aslında Başbakan'ın istediği formül bu idi.Yalnız olayın arka planında aktif rol alan birimler,Trabzonspor cephesinin bir karışıklığa sebebiyet vermelerinden çekiniyordu.

Hacıosmanoğlu beklenenden daha iyi bir tutumla bunu gerçekleştirdi.

Taraftar bahsi olunan bu karışıklığa mahal vermeyecek.Zira Hükümet-İstikrar-İHO yanlıları bu atraksiyonu engelleyecekti.

İHO bu kanadı iyi örgütleyince bu olasılığa gerek kalmadı...
                Bu dediklerini uygularsalar biz casa yada fıfaya gittimiz zaman neler oluyor biliyormusun peki renktaş?

Yorum

• Arka sayfadaki belgeleri açığa çıkartan şikebahçe yöneticileri zaten.

Benim anlamadığım bir nokta var,

Eğer o üçlü anlaşmayı şikebahçe kabul etmediyse neden CAS davasını yine de geri çektiler ve neden bunları şimdi açıklıyorlar?
                  teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu dediklerini uygularsalar biz casa yada fıfaya gittimiz zaman neler oluyor biliyormusun peki renktaş?
                    Cas veyahut FIFA'ya gitmene gerek yok...

Onlar zaten nihai kararı verdi...

TFF'ye doğrudan yaptırım yapamıyorlar...

Ayrıca bahsettiğin kurumlara kim başvuruda bulunup,bu kurumları ablukaya alacak renktaş?..

İbrahim Hacıosmanoğlu şunları söyledi;

"Bunlar bilinen şeyler zaten bilinmeyenler değil. Yanlış yönlendirmeye çalışanlar oldu ama dünyada da adalet var Türkiye'de de adalet var. Biz kimseye baş vuru yapmayacağız. Ortada bir pislik var. Bu pisliği örtmeye çalışanlar bundan sonra örtemeyeceklerini anlarlar sanırım. Bu pisliği örtmeye çalışanlar bundan sonra umarım bu pisliği örtmeye çalışmazlar. Ben Fenerbahçe taraftarına her zaman saygı duyduğumu söyledim. Biz bu kupayı TFF'ye idare ediyoruz derlerse Fenerbahçe taraftarını da zarara uğratan insanlar en azından giderayak bu rezillikten biraz kurtulabilirler. Fenerbahçe'yi bu duruma düşürenlerin giderayak onurlu bir iş yapma şansları var. Kupayı TFF'ye iade ederlerse onurlu bir hareket yaparlar"

Başbakanla konuştun mu?
                    Başkan Hacıosmanoğlu, dün akşam Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir araya geldikleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bu konu hakkında hiç görüşmediklerini söyledi, "Daha önce de defalarca bir araya geldik ancak bu konuyu hiç konuşmadık. Bu konuyla ilgilenmiyor" dedi.

Bunları diyen Başkanımız mı?..

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arka sayfadaki belgeleri açığa çıkartan şikebahçe yöneticileri zaten.

Benim anlamadığım bir nokta var,

Eğer o üçlü anlaşmayı şikebahçe kabul etmediyse neden CAS davasını yine de geri çektiler ve neden bunları şimdi açıklıyorlar?
                      Ikinci belge uydurma bana gore.

Yorum

Cas veyahut FIFA'ya gitmene gerek yok...

Onlar zaten nihai kararı verdi...

TFF'ye doğrudan yaptırım yapamıyorlar...

Ayrıca bahsettiğin kurumlara kim başvuruda bulunup,bu kurumları ablukaya alacak renktaş?..

İbrahim Hacıosmanoğlu şunları söyledi;

"Bunlar bilinen şeyler zaten bilinmeyenler değil. Yanlış yönlendirmeye çalışanlar oldu ama dünyada da adalet var Türkiye'de de adalet var. Biz kimseye baş vuru yapmayacağız. Ortada bir pislik var. Bu pisliği örtmeye çalışanlar bundan sonra örtemeyeceklerini anlarlar sanırım. Bu pisliği örtmeye çalışanlar bundan sonra umarım bu pisliği örtmeye çalışmazlar. Ben Fenerbahçe taraftarına her zaman saygı duyduğumu söyledim. Biz bu kupayı TFF'ye idare ediyoruz derlerse Fenerbahçe taraftarını da zarara uğratan insanlar en azından giderayak bu rezillikten biraz kurtulabilirler. Fenerbahçe'yi bu duruma düşürenlerin giderayak onurlu bir iş yapma şansları var. Kupayı TFF'ye iade ederlerse onurlu bir hareket yaparlar"

Başbakanla konuştun mu?
                        Başkan Hacıosmanoğlu, dün akşam Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir araya geldikleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bu konu hakkında hiç görüşmediklerini söyledi, "Daha önce de defalarca bir araya geldik ancak bu konuyu hiç konuşmadık. Bu konuyla ilgilenmiyor" dedi.

Bunları diyen Başkanımız mı?..
                        Koyulastirdigim kisim kesinlikle dogru degil. FB tarafinin iddia ettigi gibi UEFA'nin salt tarih dolayisi ile TFF uzerinde dogrudan yaptirim hakki yok diyelim (ki buna bile supheyle yaklasiyorum). FIFA'nin kesinlikle, her turlu, dogrudan yaptirim hakki var. Hayir, anlamiyorum tum bu ayrintilari nasil bu kadar rahat, kesin bir dille yazabiliyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ikinci belge uydurma bana gore.
                          UEFA tarafından önlerine sürüldüğünü ve kabul etmediklerini söylediler. Uydurma olmasa dahi her halükarda suçlu oldukları yan var.
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Koyulastirdigim kisim kesinlikle dogru degil. FB tarafinin iddia ettigi gibi UEFA'nin salt tarih dolayisi ile TFF uzerinde dogrudan yaptirim hakki yok diyelim (ki buna bile supheyle yaklasiyorum). FIFA'nin kesinlikle, her turlu, dogrudan yaptirim hakki var. Hayir, anlamiyorum tum bu ayrintilari bu kadar rahat, kesin bir dille yazabiliyorsunuz.
                            Kesin olduğu içindir belki...

Aksi bir madde varsa UEFA içtihatlarında yayınla görelim de yokmuş diyelim...

Mayıs ayında alnınan bazı maddelerdeki kararlar da doğrudan yetkiye sahip olmadıklarını gösteriyor...

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              UEFA tarafından önlerine sürüldüğünü ve kabul etmediklerini söylediler. Uydurma olmasa dahi her halükarda suçlu oldukları yan var.
                              UEFA tarafindan onlerine surulmus, onlar kabul edilmeyince geri cekilmis. Sonra FB tayfasi da akillarinda kaldigi kadar ozet mi gecmisler yani o ikinci belgede? ))

Yorum

Kesin olduğu içindir belki...

Aksi bir madde varsa UEFA içtihatlarında yayınla görelim de yokmuş diyelim...

Mayıs ayında alnınan bazı maddelerdeki kararlar da doğrudan yetkiye sahip olmadıklarını gösteriyor...
                                "UEFA'nin karisamadigini kabul edelim (ki ondan da supheliyim)" diye yazdim yukarida. FIFA'dan ve onun kurallarindan bahsediyorum. Eger hala bunu bilmiyorsan su anda tutup da sana o kurallari bulup yazacak halim yok.

Yorum

Çalışıyor...
                                X