Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• o kupada bizim kanımız canımız var....kirli diyemez kimse...
    1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

• hemen galeyana gelmeyelim bence, cunku bugun internet sitesinde eninde sonunda kupayi alacagiz diye aciklama yapti, bu aksamda o kupa icin anit yaptiracagiz oraya koyacagiz dedi, muzemize koymayacagiz dedi.
      Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Şimdi de ya biz o kupayı alacağız ya o kupa bizi alacak dedi.Ben gerçekten anlayamıyorum
        #Dik oyna

Yorum

• Ya biz o kupayi alicaz ya da o kupa bizi Rahatladiniz mi

Yorum

• Biz basvuru yapmayacagiz kendileri düzeltecekmis güya. Daha cooooooook beklersin cook
            .

Francesco
            Totti

Yorum

• biz kimseye müracaat etmicegiz diyor. karari kendileri düzeltecek diyor.

iyice sacmaliyor

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sinir bozuyorsun arkadaş. Eğlenemeyecek misiz? Sana mı soracak millet esprisini makarasını. Gerektiğinde tepki gösterir gerektiğinde eğleniriz. Madem zoruna gidiyor okuma!
                madem senin de zoruna gidiyor benim yazdıklarım sen de okuma, sana mı soracam

Yorum

• .....................
                  En son beitar tarafından düzenlendi; 28.08.2013, 23:36.

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    nereye indiriyorsunuz??? işiniz gücünüz makara, ucuz espiriler
                    iyi misin? indiriyorsunuz derken sen Trabzonsporlu değilsin herhalde..çünkü ben tüm camiayı kast etmiştim..sen herhalde tek yapabildiğin şeyin ucuz espri, makara olduğunu düşünüyorsun ama biz buralarda eylemler, mailler vs.. birsürü şeyle çok şey değiştirdik..inanmıyorsan bu senin sorunun..

Yorum

• İHO'yu iyice dinlediniz mi? biz o kupayı müzemize koymayacağız, haklı olduğumuz tescillendi o hakettiğimizi alacağız, kupa gelecek gibi birşeyler söyledi, sonra adaletsiz karar düzelecek,
                      kupa zaten gelecek diyor ama bunu söylememek için kıvarnıyor(not:İho'ya son zamanlarda inanılmaz muhalefetim ona göre)
                      sonra yıkama, yağlama işlerine girdi,
                      sonra ben bu başkanın fenerli olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak beitar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yani kısaca kupa mupa yok dağılın dedi Hacı
                        Yahu nerde öyle bir şey dedi? Sen dinliyor musun konuşmayı?
                        ---
                        Başkan çok sakin en başından beri bildiği bir şeyler var sanırım.. Bir de şu şikecilerin taraftarına şirin gözükmeye kalkmasa! Kupa derdimiz yok temiz Türk futbolu istiyoruz olayını da geç başkan lütfen!

Yorum

• Başkanın konuşması pek anlaşılmadığı için yaygara kopuyo forumda

Başkan kupayı müzeye koymayacağız anıt yapıp oraya koyacağız dedi. Hemen gaza geldiniz.
                          Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Adam Sadri Şener gibi FB ile düşman kalmalıyız diyip tüm spor kamuoyuna çirkin gözükmek istemiyor ama bunu hâla anlayamıyoruz. Siyasi tutumundan dolayı hepimiz eleştiriyoruz ama sırf bu yüzden de adamın kupayı almak gibi bir niyeti yok demek, hiç doğru bir yaklaşım tarzı değil...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• arkadaşlar beni aydınlatın ....yaw ne diyo bu adam ....ben mi anlamıyom bu mu anlatamıyo
                              1996 2005 2011 Sezonları Gerçek Şampiyonu TRabzonspor

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Tamam baskan artik kenara cekilecek..
                                Adam resmen diyor konusacagiz ama resmi bir girisimdr bulunmayaagiz.. Tff kendi pisligini temizlermis..

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Yükleniyor...
                                X